Kisaca ben kendimden bahsedeyim ben 23 yasindayim ve bir bucuk yillik evliyim evlendigimden beri korunmadik evlendikten sonra alti ay olmayinca artik doktora basvurdun adetimde degisiklik vardi. Hormonlara baktilar 35 cikti fsh. Sonra daha buyuk bir hastaneye gittim. Dedi bu ay adetin 3.gunu gectigi icin bu testi gelecek ay yapariz dedi gel rahmine bakalim dedi. Bakti ve gayet iyi durumda rahmin hatta bebek istiyor rahmin suan dedi bende cok sevindim ilkkez duydugum seylerdi bunlar bende hamile kalcam zannettim o ay cok dikkat ettim ama olmadi adt oldm tekrar test yapti bu sefer fsh 7 cikti dedi labaratuar hatasi vardir hicbirseyin yok dedi eve geldim 3ay daha bekledim yine gittim test yapildi aci gercekle tanistim erken menepoz dendi. Amh testi yapildi 0.16 doktor bu sonucla kendiligin gebelik bekleme ancak tup bebekle olabilir. Tup bebekte sansin % 5 dendi odur budur ugrasiyorum 6-7 tane tup bebek merkezine gittim kimse tedavi uygulamadi bir tanesi 5ay boyunca dhea kullandirdi o biraz ise yaradi ama yok yine gebelik yok. Bogurtlen koku. Ictim mukemmel bir yarari oldu artik idrar yollarim yanmiyor. Incir yedim. Yumurtam oldu ici bos cikti. Sogan ictim yone ayni idrar yolu yanmasini kesti idrar sogan suyu kokunca onu da biraktim. Hayit tohumu mucize bir ot fsh degeri dustu ve adetler duzenli. Simdi gata ankara hastanesinde tup bebek yaptiracagim subat mart gibi yine de bir mucize belki kendiliginden olur umidiyle bekliyorum. Buay tarcin bal corek otu kullaniyorum. Ve bumacunu yaptiriyorum kismet bakalim nolacak