Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası fatihde 1,5 yaşındaki kızım için bakıcı abla/teyze

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

COTURNIX

İnci Meleğim
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
4.022
24
358
40
İstanbul
merhaba;
Fatihde bulunan evimizde kızımıza bakacak merhametli vicdanlı bir bakıcı abla/teyze arayışındayız.
çalışma saatleri sabah 7,15 akşam 19,30.
gün içinde çocuk bakımı ve çocuk uyuduğunda günlük ev temizliği bekliyor olacağız.
Fatih civarında ikamet etmesi ve referans verilmesi tercihimizdir.
sigara kesinlikle çok önemli , içilmemeli .

ilgilenenler özelden mesaj atabilir.
teşekkürler.

Son düzenleme:
merhaba;
Fatihde bulunan evimizde kızımıza bakacak merhametli vicdanlı bir bakıcı abla/teyze arayışındayız.
çalışma saatleri sabah 7,15 akşam 19,30.
gün içinde çocuk bakımı ve çocuk uyuduğunda günlük ev temizliği bekliyor olacağız.
Fatih civarında ikamet etmesi ve referans verilmesi tercihimizdir.
sigara kesinlikle çok önemli , içilmemeli .
ücret olarak 550 tl düşünüyoruz.
ilgilenenler özelden mesaj atabilir.
teşekkürler.

2.5 yıl 2 çocuğuma birden baktı.Bana göre dört dörtlük bir insan herşeyine kefilim.Ücret konusunu kendisi ile görüşebilirsiniz.Ben sadece kendisine referansım.

siz buldunuz mu kızınıza bakıcı? bana önerebileceğiniz kimse var mı?
ben de fatihte olduğum için çok zaman geçmiş olmasına rağmen yazayım dedim.

burdan değil ama bakıcıilan sitesindeki ilanım için çok arayan oldu, o siteye ilan vermenizi tavsiye ederim.

tavsiyeniz için teşekkürler oraya da ilan vereceğim.
ayrıca çok merak ettim bakıcı konusunda işleriniz yolunda gitti mi? eşim beni tedirgin ediyor bakıcıyı buradan aramam konusunda. gerçi eş dosta da haber verdim bakalım hayırlısı...

şu anda babane dedeyle devam ediyoruz, bikaç kişi aradı görüşmek için ama eşim mırın kırın etti nasıl güvenicez falan diye :(

Back
X