Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet arkadaşım ya. İnternette birçok Dr var ama hangisine gideceğim konusunda kararsızım. Medical park Fatih'e gideyim fiyorum. Özel sigortam orda geçiyor ama bu konuda hangi Dr daha ilgilidir onu bilmiyorum. Ameliyat olmadan nasipte bebek istiyorum
Bennde cikolata kistinden muzdaribim. Nerdeyse bi yil olcak hamile kalamadim.ozel capa hastanesi altay kartala gittim cok iyi bi doktor ve tavsiye uzerine gitmistim.sanitim ben tup bebege baslicam cunku ameliyati riskli buldu doktorum.karari bana birakti.smdi rahim filmi cektirip esiminde sonuclariyla altay beye gidicez.istersen bi git konus ama ameliyat istemiyosan direk tup diyolar.bende yumurtaliklarimi riske atamicagim icin tupe yoneldim ama ameliyattan sonra hamile kalanda cok var tercih senin canim doktorumu oneririm.tup islemlerinide istanbul tup bebek merkezinde yapiyomus sanirim biz daha o konulari konusmadik sonuclarimiza gore karar wericez.umarim hepimiz hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz...Arkadaşlar medical park Fatih'te çikolata kisti konusunda tavsiye edeceğiniz bayan bir Dr varmı. Hala güvenilecek bir Dr bulamadım![]()
Evet arkadaşım bayan Dr istiyorum. Ama cevabın için teşekkür ederim. Bu arada tüp bebek ne kadar mal oluyormuş? Bilgi verdimi bu konuda Dr unBayan doktor demissin simdi farkettim
Ameliyata iki bucuk tup bebegede yedi bin civari dedi kullandgn ilaclara gore degisiyormus canim insallah iyi bi doktor bulursunEvet arkadaşım bayan Dr istiyorum. Ama cevabın için teşekkür ederim. Bu arada tüp bebek ne kadar mal oluyormuş? Bilgi verdimi bu konuda Dr un
Ameliyata iki bucuk tup bebegede yedi bin civari dedi kullandgn ilaclara gore degisiyormus canim insallah iyi bi doktor bulursun