fatihte medileff dogum yapan varmıı

esaydu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
168
1
26
39
İstanbul
slm kızlar aranıza yenı katıldım 6 aylık gebeyım :)) dr ve hastenede kararsız kaldım capa medıleff gıdıyorum dr fahrıye hanıma gıden varmı veya onda dogum yapmış olan
bılgısı olan varsa paylaşırsa sevınırımmm

Şu an 37 hafta hamileyim ilk 3 ay ben de oraya gidiyordum ama doktordan hiç memnum kalmadığım için bıraktım. Dr. çok soğuk gibi geldi bana birde sanki paraya çok düşkün. Bir kere kayınanam ile gittik bebeği görmek istedik hayır dedi sizin istediğniz zaman bebeği göstermem dedi :/ Hiç sevmedim onu. Ayrıca orada doğum yapan sayısı sanki çok az, internetten çok araştırdım hiç bulamadım. Tanıdıklarım da yok, hepsi özel çapayı tercih ediyorlar genellikle. Kaç haftalık hamilesin?

30+2 haftalık bılmem dr bana ıyı gıbı geldı ben dıger dogumumu ordayaptım çapada memnun kalmadım zaten bebegım öldü dr ılgısız capada bebegı görmek ıstedık dıyosun randevu almadınmıkı dr öyle dedı sana
suan nereye gıdıyosun hangı dr

Başın sağolsun, inşallah bu bebek ile sağlam doğum yaparsın. Gittiğimde randevum vardı dr gıcıklık olsun diye yapmıştır herhalde. Neyse, şimdi Yenibosnadaki ilke hastanesine gidiyorum doktorum Gülcan hanım, çok çok çok iyi bir doktor çok ilgileniyor bide güler yüzlü. Çok seviyorum onu. Fıyatlar da medilifedan daha iyi

sagol ilke hastanesını ılk defa duydum bana uzak ama kac haftalık bebegınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…