Fatma Ana Otunu duyan var mı?

Fatma Ana Otu Hamile Kalmak İçin Nasıl Uygulanır?

Çocuk sahibi olmak isteyen çift, bayanın yumurtlama döneminde gece yatmadan önce iki rekat namaz kılar. Namazdan sonra, bitkiyi bir sürahi suya atarlar ve üzerine ikisi birden Felak Nas, Ayetel kürsi, Kuran okumasını biliyorlarsa Meryem suresi ve Fatiha gibi sureleri okurlar. Bu suyu sabah, akşam ikisi de birer bardak içerler. Su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere kaldırıp Allah'ın izni ile çocuk sahibi olurlarsa doğum zamanı kullanmak üzere kaldırabilirler.

Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır. Tabi bütün bunlar Allah u tealanın izni ile olan şeylerdir. Fatma ana otu defalarca aynı maksat için kullanılabilir. Siz faydasını gördüğünüze inanıyorsanız, başkalarının da faydalanması için verebilirsiniz.

Fatma Ana Otu Nerelerde Bulunur?

Fatma ana otunu Umreye veya Hacıya gidecek olan bir yakınınıza ısmarlayabilir veya bazı aktarlardan temin edebilirsiniz. Öyle dağda bayırda bulunan bir bitki değildir. Sadece kutsal topraklarda bulunur. Aktarlarda oradan getirtiyor. .

Benim ablam için ona niyet mekkeden getirmiştiler doğumu kolay olsun diye.. suni sanci verilmesine rağmen rahim açmıyodu o sırada suya koyduk açılmaya başladı o açılırken rahimde açtı doktor görünce şok oldu nasıl olur bi anda böyle açtı diye sonra doğum olduktan sonra sudan çıkarttık ve kapanmaya başladı o kapandıkça rahimde kapandı..

kuzum meryem ana otu kuzum bu bana bir ablam yollamıştı suyunu içtim ama bir üzerimde taşıma meselesini yapmadım
Kutsal topraklardan geleni makbulmus diyorlar yokmu umreye giden birileri bizde yok ama sanırım burda hamile biri umreye gitmeyi düşünüyor o zamana kadar hamil olmazsan ulas sana getirip kargolasın hayrı olur inşallah :)

Kutsal topraklardan geleni makbulmus diyorlar yokmu umreye giden birileri bizde yok ama sanırım burda hamile biri umreye gitmeyi düşünüyor o zamana kadar hamil olmazsan ulas sana getirip kargolasın hayrı olur inşallah :)
umreden gelmişti canım benimki de bir tanıdık gitmişti suyunu bir ay içmiştim ama üzerinde taşıyınca da oluyormuş nasip olursa bu akşamdan başlayacağım üzerimde taşımaya da karı koca olurken de üzerinde olması gerekiyormuş kuzum

bende helal ürün satan bir siteden aldım hem üzerinde taşıyorum hem suyunu içiyorum

bende helal ürün satan bir siteden aldım hem üzerinde taşıyorum hem suyunu içiyorum
Merhaba arkadaslar benim hacca giden bir akram veya yakinim olmadigi icin emin onunden misir carsisindan ithal gelen arabistandan gelmis orjinal fatma ana eli otu aldim faydasini gorurmuyum bilmiyorum inancim cok var suan hamile degilim ilerisi icin hazirlik icindeyim benim gbi almis ve faysasini goren varmi yada sizde faydasini gorurmuyum asiri kararsiz kaldim inancim cok var dualarini falan okunmasida gerekiyor bana yardimci olursaniz bilgi konusunda sevinirim

herşey Allahtan tabiki inancın olsun ben bir süre yaptım malesef olmadı şimdi tedavi görüyorum daha doğrusu tedavi oldum beklemedeyim olumlu sonuç alanlar olmuş sitede

Canım bende bugun kan verdim tmm tedavi görüorum ama bana hacdan meryem meyvesi geldi onu yiyosun ve suyunu içiosun ve hamiş olursan önce allah sonra bana nasip ettiği o meyveden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…