fatmagülün suçu ne??tecavvüze uğrayanların suçu ne??

hemsirehanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
83
1
0
İstanbul
Arkadaşlar bu akşam diziyi eminim birçok kişi izledi..

Ben izlerken bunun bir kurgu olduğunu bile bile o kadar kötü oldumki..

Aramızda bunu yaşayanlar var bazı yorumlardan hatırlıyorum.Onlar bir bir geldi aklıma.

Bu olanlara rağmen ayakta durmayı başardıkları ve hayatlarına devam ettikleri için onlar hepimizden güçlüler.O psikolojiyi yaşayıp bugün yüzleri gülebiliyorsa onlar en güçlü insandır bence.Kendileriyle gurur duymalılar..

Çok etkilendim bu diziden o yüzden duygularımı paylaşmak istedim.Bu durumda kalanlara allah sabır ve güç versin..

Ayrıca erkeklerede irade gücü ve akıl versin.

Ben de izledim ve gerçekten çok etkilendim.
Öğlende moralim çok iyiydi sevinçliydim ama diziyi izleyince kötü oldum.
Hiçbir suçu olmayan genç kızlar mağdur oluyor hayatları kararıyor.Ama bunu yapan erkekler o kadar pislikler ki hiç mi vicdanları yok anlayamıyorum. Cinayetten farkı yok yaptıklarının.Allah cezasını versin hepsinin de:mymeka:

benim elim ayağım buz kesti
aynen benimde aklıma bunu yaşayan insanlar geldi ve çok üzüldümmafoldumben
moralim hala daha bozuk
herkes biliyordu zaten basında duyurulmuştu tecavüz olayı
dizi başladığından itibaren bu güzel kızın hayatı mahvolacak diye her an tetikte izledim
ama ben bu kadar da acı olacağını tahmin etmedim

Aynen ben de çok kötü oldum,
Eşim kapattı, o zaman farkettim ki yumruklarımı sıkmışım, buz kesmişim resmen..

Beren Saat terapiye gitmiş o sahne için, Hülya Avşar da ne var onda terapilik demiş.
Hay allahım!

Hülya Avşar halt etsin . İçim şişti yaa..

Ağla ağla bi hal oldum. Tüylerim diken diken.

Allahım yaşayanlara sabır versin. Yaşatanların da Allah belasını versin !

ben de yeni izledim ki cok cabuk etkilenmem korku filmleri bile beni cok zor korkutur ama bu sahnede cok kotu oldummm bihterimm ya o basarilar hakki dir allah yolunu daha da acik etsin oyle guzel yasatti ki tum turkuyeye bu duyguyu allahim hic kimseye yasatmasin gerceyini

ben de yeni izledim ki cok cabuk etkilenmem korku filmleri bile beni cok zor korkutur ama bu sahnede cok kotu oldummm bereneim ya o basarilar hakki dir allah yolunu daha da acik etsin oyle guzel yasatti ki tum turkuyeye bu duyguyu allahim hic kimseye yasatmasin gerceyini
gercektenn bu dizi tutacak

erkekler mantıklı olamıyor..iradesiz bir tarafları var.zaaflarına yenik düşüyorlar.bizden güçlüler bu bir gerçek.ama kontrolsüz güç güç değildir bunu hepimiz biliyoruz..
allah hepsine akıl fikir versin..

yaa kizlar az once ben de izledim diziyi...
sizin yorumlarinizi gorup izlemistim merak edip...
ama cok pisman oldum keske izlemeseydim aklimdan cikmiyor...
izlerken kalbim kut kut atti, bakamadim tam olarak...
off erkeklerden nefret ediyorum yaaaaa :çok üzgünüm:

tecavüz sahnesini çok pis yapmışlar, serseri heriflerin eğlencesi bı kızımızın hayatını nasıl karartıyor sadece o mu nişanlısı ailesi off off, normal hayatta da bu tür olayların olduğunu düşününce ürperdim,

Back
X