Faturasız etiketli giysi değişimi nasıl yapabilirim ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaslar selam
2.5 yasındakı oglum ıcın h&m 'den bayramlık aldık pantolon sweet hırka gıbı
aldıgım seyelrı hıc deneme huyum yoktur slim kesim giyer ancak bu pantolonu cok guzel olmasına ragmen oglum keısnlıkle gıymıyor koyu lacıvert kesımı dursu harıka ancak aglıyor her defasında artık aldım g oturdum hafat sonu etıketlerı herseyı uzerınde
ancak faurasız degısım yapmadılar ancak beden degısımı olurmus ancak beden degısımınde sorun hallolmuyor cocuk gıymek ıstemıyor pantolonu
sımdı ben nasıl hakkımı arayabılırım kk ıle alınmıstı bu 50 lıra pantolonun fıyatyı bende degısıp ogluma 2 sweet alırım dıye dusunmustum

baska magazalar etıketlerı uzerınde olunca sorunsuz degıstırıyolar
acaba bıze hedıye almıslar faturası fılan yok mu desem ne yapsam bı fıkır sunabılırmısınız
tesekkurlerrr

tam olarak aldığın günü biliyorsan değişim yapmak zorundalar, şikayet edeceğini söyle diğer mağazaların kabul ettiğini onların neden kabul etmediklerini sor. 30 gün içinde değişim yapmak zorundalar faturaya gerek yok.

Tabı bılıyorum arıfeden bır gun once almıstım ancak dun aksam lcw sordum oradan bı degısım yaptım kendımle ılgılı musterı memnunıyetı ılgılendırmıyor magaza ınsıyatıfıne kalmıs bısey dedıler faturası degısıme zorlayamıyormusuz dedım banakadan fılan dokum alsam yok dedıler
canım sıkıldı 50 lıra hıc az bır para degıl cunku

Sevgilime Zara'dan gömlek ve ayakkabı almıştık.Ayakkabı açıldı 2 ay içinde ve iade için fişi aramaya başladık, evde önceki-sonraki bütün alışveriş fişleri duruyor ama bir o yok, sadece kredi kartı slibini bulabildik...

Aradık internetten bir mağazasını ve durumu anlattık(onlardan aldığımızı söyleyerek), getirin bir bakalım dediler. Bizde bunun üzerine aldığımız mağazaya gittik ve değişmesini istediğimizi söyledik, mümkün olmayacağını söylediler ve biz patladık tabiki

Müdürün çağırılmasını istedik, geldi ve böyle böyle oldu diye anlattık ve diğer mağazanın da değiştirilebilir dediğini söyledik. Ve aldığımız ayın fatura dökümlerinin olduğu bir dosyaya bakarak (yaklaşık 3 dk içinde) bize ait olanı buldular ve iade kabul edildi

90 Liraya aldığımız ayakkabı o sırada 30 liraydı, acaba 30 liradan mı sayılır diye de düşşündük ama 90 lira sayıldı ve yerine harika bir kazak aldık

sansını zorla canım bu ıslerı ben ıyı bılırım.gerekırse zorunlu musterı ol sızı sıkayet ederıme kadar getır.ama ılk once aldıgın gunu bıldıgıne gore kendı sıstemlerınden ıncelemelerını rıca et.ınan bu onlar ıcın cok basıt.

Sevgilime Zara'dan gömlek ve ayakkabı almıştık.Ayakkabı açıldı 2 ay içinde ve iade için fişi aramaya başladık, evde önceki-sonraki bütün alışveriş fişleri duruyor ama bir o yok, sadece kredi kartı slibini bulabildik...

Aradık internetten bir mağazasını ve durumu anlattık(onlardan aldığımızı söyleyerek), getirin bir bakalım dediler. Bizde bunun üzerine aldığımız mağazaya gittik ve değişmesini istediğimizi söyledik, mümkün olmayacağını söylediler ve biz patladık tabiki

Müdürün çağırılmasını istedik, geldi ve böyle böyle oldu diye anlattık ve diğer mağazanın da değiştirilebilir dediğini söyledik. Ve aldığımız ayın fatura dökümlerinin olduğu bir dosyaya bakarak (yaklaşık 3 dk içinde) bize ait olanı buldular ve iade kabul edildi

90 Liraya aldığımız ayakkabı o sırada 30 liraydı, acaba 30 liradan mı sayılır diye de düşşündük ama 90 lira sayıldı ve yerine harika bir kazak aldık

BEGEN butonları gene kaldırılmıs anlasılan
ben bır de dıger h&m arayım bır bakalım onlar ne dıyecek sonra tekrar aldıgım yerı ararım zorlucam kızlar aldıgım gunus oylerım onlar bulurlar bakalım ne dıcekler oglen arasında konusucam

adunul; eger urun degıstıremezsem dedıgın gıbı 2 beden buyuk alayımda buyuyunce belkı gıyer

Ya inanın gerek yok, gidin ve aldığınız tarihi, diğer aldıklarınızı ve toplam tutarı söyleyin 5 dk sürmeyecek bulmaları !

Laftan anlamıyorlarsa diğer müşterilerin sizi duyabileceği şekilde tekrar edin talebinizi ve kesinlikle en yetkili kişiyle muhattap olun

Son düzenleme:
slip olmöadan bahsedılen kontrolu yapmıyorlar kızlar yan o gun o pantolondan 10 tanede satılmıs olabılır dıyorlar :S
slıbıde bulmam mumkun degıl
aradıgım kısıyle sert konustum sıstem degıstı 2 adır faturasız degısım yapamıyoruz vs dedıler
sonradan slıbı getırınoradan kontrol edeyım ama ınanın oyle 3dk mesele degıl saatler suruyor dedı

Cnm ayni barkOdlu urun yoktur. Yani kime sorarsa sorsunlar urun barkod ve isim ile tanimlanir. Satis yapinca stok dan barkod ile duser. Barkod da urunun uzerinde. Sen kredi karti hesap hareketlerinden o magazinin oldugu kismi print al. Git deki su tarihde aldim. Bu isPati. Ayric beden degisimi yapilan sey urun degisimi nasil yapilmiyormus? Sistemde o bedenden kac urun varsa oda gozukuyor. Yani s bedeni aliP m bdeni vermekde ayni seydir. Sadece sistemde islem yapilisi farkli. Valla ben olsam hergun arar gene degstirtirim.

ingilteredeki hm yapıyor sorunsuz değişim fatura olmasa da, ama trdekinin web sitesine bile yazmışlar.
H&M, kullanılmamış ürünleri, fiş ve kredi kartı slibi gösterilmesi şartıyla ürünleri 30 iş günü içinde değiştirmekten veya iade almaktan memnuniyet duyar.

aynı gün isterse bin kişiye satılsın fatura kimin adınaysa ordan bulursunuz. ben nişan için ipekyoldan gömlek almıştım geçen kış, biraz da erken almışım beğenince kaçırmayayım diye nişana kadar zayıfladım üstüne de 45 gün geçti yine de götürdüm değişime kasadaki kız olmaz dedi ben de mağaza müdürüyle görüştüm hem değişim yaptılar küçük bedenini aldım hem de indirim olmuş ben 80e almıştım gömleği 40a inmişti 40a da bir hırka almıştım.

mağaza müdürüyle görüşmek isteidğini söyle telefonla da olur derler mi bilmem yüzyüze görüşmek en iyisi, tam tarihi bul barkoddan ve fatura isminden seninkini bulurlar. onlar dosyalarda saklanıyor zaten o günün faturaları arasında seninkini bulacaklar. uğraşmak istemiyorlar sadece. ha zorunda değiller o ayrı ama müşteri memnuniyeti için yapıyorlar genelde.

bende zaradan bıle degısıtıryorum deyınce kızlar bı afalladılar bende eskı zara calısanayım falan fısman
hangı kasadan aldıgımı hatırlamalıymısım hatırlıyorum cunku cok sık gıdıyoruz
print alayım ve sef kasıyerle gorusmem gerekıyormus
ama urunun uzerındekı etıketten barkod fılan yok turkuaz onu soylıyım hedıye paketı yaptılar fıyatıf ılan soktular ama etıket uzerınde ve arka cebınde kartondan kesımı denim slim yazıları zımbalı yanı hıc ama hıc gıyılmedı besbellı ama barkod yada serı numarası yok uzerınde bızım cıkardıgımız bısey degıl her urununde varmı bılemıyorum belkıde alır almaz cıkarıyolar tek hatırladıgım hedıye paketı yaptırdıgımızdı

bende ugrasıcam ellebtte 50 lıra ya bende colugumu cocugumu bırakıp ıse gelıyorum para kazanmak ıcın benım ıcın 50 lıraonemlı bunu onlarada soyledım

balım karton vs neyse kesinler. barkodu pantolunun içinde de olabilir pantolonun iç etiketlerine bak sen. ayrıca onlar giyilmiş giyilmemiş teste bile gönderip anlayabiliyorlar.

ama turkuazcım fıs ve slıb dıyor

kaybetmek insana özgü bir durup kaybolmuş.ne yapalım yani kaybettik diye giyilmeyecek bişeyi saklayım mi? sonunda memnuniyet duyarız demişler. yani getirisen bize kolaylık olur, menmun memnun değiştiririz demişler.
ayrıca hediye geldi bana, alanda fişini kaybetmiş. eee siz hediye kartınıda koymamışsınız diyede bilirsin.
sen deki yurtdışında bile değiştiriliyor de. ayrıca ben yurtdışındaki info ya şikayet edeceğim sizi beni uğraştırdığınız için de muhakka. konuştuğun kişinin ad soyadını sor sonra deki sizi şikayet etcem.

en doğrusu gidip tüketici haklarından bilgi almak veya başvurmak....

aa evet bak ondan çok korkuyorlar genel merkeze yazıcam şikayeti de, yurtdışından çok korkuyorlar ki maille şikayet edebilirsin o da başıma geldi gap'i şikayet etmiştim çılgınlar gibi özür telefonları geldi bir de üstüne hediye verdiler.

yaparlar ya yapmazlar diye bi şey yok işi yokuşa sürüyorlar, tabirimi yanlış anlama da "gariban edebiyatı" denilen mağduriyet cümlelerini kullanma hiç, yok 50 lira çok yok ben işe gidiyorum falan bildiğin dimdik dur bunu değiştireceksiniz her yer yapıyor siz de yapacaksınız yoksa şikayet ederim devamlı müşterinizim mağaza müdürüyle görüşmek istiyorum de. marmara forum'daki h&m'den mi almıştın? ordaki elemanları hiç sevmiyorum ben :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…