BEGEN butonları gene kaldırılmıs anlasılan
ben bır de dıger h&m arayım bır bakalım onlar ne dıyecek sonra tekrar aldıgım yerı ararım zorlucam kızlar aldıgım gunus oylerım onlar bulurlar bakalım ne dıcekler oglen arasında konusucam
adunul; eger urun degıstıremezsem dedıgın gıbı 2 beden buyuk alayımda buyuyunce belkı gıyer
H&M, kullanılmamış ürünleri, fiş ve kredi kartı slibi gösterilmesi şartıyla ürünleri 30 iş günü içinde değiştirmekten veya iade almaktan memnuniyet duyar.
slip olmöadan bahsedılen kontrolu yapmıyorlar kızlar yan o gun o pantolondan 10 tanede satılmıs olabılır dıyorlar :S
slıbıde bulmam mumkun degıl
aradıgım kısıyle sert konustum sıstem degıstı 2 adır faturasız degısım yapamıyoruz vs dedıler
sonradan slıbı getırınoradan kontrol edeyım ama ınanın oyle 3dk mesele degıl saatler suruyor dedı
ingilteredeki hm yapıyor sorunsuz değişim fatura olmasa da, ama trdekinin web sitesine bile yazmışlar.
bende zaradan bıle degısıtıryorum deyınce kızlar bı afalladılar bende eskı zara calısanayım falan fısman
hangı kasadan aldıgımı hatırlamalıymısım hatırlıyorum cunku cok sık gıdıyoruz
print alayım ve sef kasıyerle gorusmem gerekıyormus
ama urunun uzerındekı etıketten barkod fılan yok turkuaz onu soylıyım hedıye paketı yaptılar fıyatıf ılan soktular ama etıket uzerınde ve arka cebınde kartondan kesımı denim slim yazıları zımbalı yanı hıc ama hıc gıyılmedı besbellı ama barkod yada serı numarası yok uzerınde bızım cıkardıgımız bısey degıl her urununde varmı bılemıyorum belkıde alır almaz cıkarıyolar tek hatırladıgım hedıye paketı yaptırdıgımızdı
bende ugrasıcam ellebtte 50 lıra ya bende colugumu cocugumu bırakıp ıse gelıyorum para kazanmak ıcın benım ıcın 50 lıraonemlı bunu onlarada soyledım
ingilteredeki hm yapıyor sorunsuz değişim fatura olmasa da, ama trdekinin web sitesine bile yazmışlar.
ama turkuazcım fıs ve slıb dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?