Faturasız etiketli giysi değişimi nasıl yapabilirim ?

konu sahibi arkadaşım bildigim kadarı ile tüketici hattına bile başvuru yaparken fatura yada kredi kartı slip gerek eger slipiniz kaybolduysa bankadan çıkartabilirsiniz tekrar oradan bulurlar

Arkadaşlar annem yaklaşık 3 hafta önce bana, lcw'den kazak ve küpe almış .
Ben fişi ile birlikte iade etmek için gittiğimde , kartın slibini istediler .Annem kartla almış ve slibi yok :/ bu durumda iade işlemini gerçekleştiremeyeceklerini ve küpeler içinde hijyen dolayısı ile iade yapılamadığını söylediler .Ben hiçbirisini kullanmadım ki, ne hijyeni .

Bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım sizce ?

Konu sahibi arkadaşım ,senin topiğe sıkıntımı yazdığım için kızmasın umarım

Son düzenleme:
faturanızı götürdügünüze göre almak zorundalar slip işinide bankadan halledersin ama faturanız varmış almak zorundalar

Gişeden mi hallediliyor :26: bütün harcalamarın dökümanını mı isteyeceğiz bankadan .
İlk kez başıma geliyor bu durum, ondan bilgim yok .

Yalnız şu an çalışan personele verilen eğitimleri yetersiz buldum :/ Bence kasa görevlisi kestirip atmak yerine ,bankadan slibini aldığızda değiştirebiliriz demesi lazımdı.Bugün aldığım yere gidip ,çatacağım .Çok ama çok kızdım.

Son düzenleme:
tüketici hakem heyetine başvurabilirsin benimde başıma geldi ısrarla iade almadılar heyet çok güzel adırttı

MARItsa ben lwc faturasız fıssız slıbsız bır guzel degısım yapıyorum hatta kuculen kıyafetleırm ıcın ılk yıkamada ıade etmeyı bıle basardım
sasırdım yanı baska bır subesıne gıtsenız

esım dokum alacak kk onun cunku

karcıcegı senınde fısın yokmuydu ? ben yarın aksam gıdıcem bakalım neler olacak :S

foruımdakı h&mden almıstım ben
kızlar benı ıyı gaza getırdınız tesekkur ederım sızı bılgılendırıcem son durumla ılgılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…