faturasız iade olmaz mı?

Freyja94

Ubi dubium ibi libertas
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
326
360
23
merhaba. geçenlerde bilindik mağazaların birinden alışveriş yapmıştım. ürünün bir tanesini iade ettiğim için faturasını geri vermediler sadece iade edildiğine dair fiş var elimde. Şimdi aldığım diğer ürünü de iade etmek istesem iade edemez miyim? Etiketi hala üzerinde. konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:dua:

hayır malesef diğer ürünle ilgili bilgi yok sadece iade ettiğim ürünün fiyatı vs var :KK43:
Almazlar o zaman. İade ettiğiniz mağazaya gidip durumu anlatın. Sonuçta size fişi vermeyi unutan onlar. Fiş tek bir ürüne ait olmadığı için Vermeleri gerekirdi. Belki kolaylık sağlarlar.

İade yapıldığı zaman evet fatura kesilir bir nushası sizde diğeride işverende kalır.fişinizi aldılarsa eğer o kagıtla giderseniz bi ihtimal değişim yapılabilir.

Soyleki ılk ürünü ne zaman iade ettiniz ?
(Aradan vakit çok geçtiyse iade edemezsiniz)

Mağazaya gittiğinizde sistemden eski fiş kopyanizi cikarabilirler. Bunuda ikinci iadenizde kullanabilirsiniz.

merhaba. geçenlerde bilindik mağazaların birinden alışveriş yapmıştım. ürünün bir tanesini iade ettiğim için faturasını geri vermediler sadece iade edildiğine dair fiş var elimde. Şimdi aldığım diğer ürünü de iade etmek istesem iade edemez miyim? Etiketi hala üzerinde. konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:dua:
İade almak isterlerse her türlü alıyorlar. Fişimizi kaybetmiştik, aldığımız tarihi saati söyledik kasadan fiş kopyasını çıkardılar onunla iade aldılar. Ki sizin elinizde iradeye dair birşey var onu götürüp izah ederseniz alırlar bence.

Soyleki ılk ürünü ne zaman iade ettiniz ?
(Aradan vakit çok geçtiyse iade edemezsiniz)

Mağazaya gittiğinizde sistemden eski fiş kopyanizi cikarabilirler. Bunuda ikinci iadenizde kullanabilirsiniz.
yok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz?

Ben lcw da fişsiz değişim yapmıştım. Giysiye dikili etiketlerde barkod oluyor ya hani, o yeterli gelmişti.
barkodu yok ki. etiketinde sadece markanın adı yazıyor işin kötüsü

Almazlar o zaman. İade ettiğiniz mağazaya gidip durumu anlatın. Sonuçta size fişi vermeyi unutan onlar. Fiş tek bir ürüne ait olmadığı için Vermeleri gerekirdi. Belki kolaylık sağlarlar.
değil mi ben de öyle biliyorum faturayı vermeleri gerekirdi. hatta ben mi kaybettim diye düşündüm de elime geçen her faturayı dolaba koyarım iade fişleri varsa diğerini atmış olamam zaten

yok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz?

barkodu yok ki. etiketinde sadece markanın adı yazıyor işin kötüsü
Çok olmadıysa da zaten ellerinde aynı üründen bulunuyordur. Arkadaşın dediği gibi sistemde kayıtlıdır. Ancak mağazadaki çalışanların insafına kalıyor işin biraz da. Bazen uğraşmak istemiyorlar,kıllık yapmazlar umarım

Waikiki'yse büyük ihtimal sorun çıkarmazlar.

Ayrıca uygulamaları öylöyleyse durumu anlattığında anlayıp zorluk çıkarmamaları gerekir.
Hem fişe el koy hem sorun çıkar.
Olur mu hiç

o ürünün alındıgı tarıhı bılıyorsanız
magazadan fatura/fiş çıktısı alabılıyor sistemler
onla iade yapabilirsiniz.

Değişim yaparlar. Ürünün onların olduğu belli zaten. Size verdikleri iade fişi ile gidip değişim yapmak istediğinizi söyleyin.

yok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz

Yok değişim süresinden değil eğer nakit aldıysanız kasadan fiş kopyasını cikartabilirler . Yok kart ile aldıysanız bir önceki evrakların içinden slip ve fislerinizi çıkarıp kopyasını alırlar . Yanlız aldığınız mağazaya götürün ve rica edin bir önceki ürün iadesindede size gider pusulasinin kopyasını vermelilerdi bunuda söyleyin

Waikiki'yse büyük ihtimal sorun çıkarmazlar.

Ayrıca uygulamaları öylöyleyse durumu anlattığında anlayıp zorluk çıkarmamaları gerekir.
Hem fişe el koy hem sorun çıkar.
Olur mu hiç
hayır oxxo. umarım öyledir :(
o ürünün alındıgı tarıhı bılıyorsanız
magazadan fatura/fiş çıktısı alabılıyor sistemler
onla iade yapabilirsiniz.
iade fişinde iade ettiğim tarih yazıyor ama kart ekstresinden bulabilirim tarihi. harika o zaman. teşekkür ederim :dua:

Back
X