hayır malesef diğer ürünle ilgili bilgi yok sadece iade ettiğim ürünün fiyatı vs varElinizde fiş yoksa iade almazlar sanırım. Diğer ürünün seri numarası var mı iade fişinde?
Almazlar o zaman. İade ettiğiniz mağazaya gidip durumu anlatın. Sonuçta size fişi vermeyi unutan onlar. Fiş tek bir ürüne ait olmadığı için Vermeleri gerekirdi. Belki kolaylık sağlarlar.hayır malesef diğer ürünle ilgili bilgi yok sadece iade ettiğim ürünün fiyatı vs var
İade almak isterlerse her türlü alıyorlar. Fişimizi kaybetmiştik, aldığımız tarihi saati söyledik kasadan fiş kopyasını çıkardılar onunla iade aldılar. Ki sizin elinizde iradeye dair birşey var onu götürüp izah ederseniz alırlar bence.merhaba. geçenlerde bilindik mağazaların birinden alışveriş yapmıştım. ürünün bir tanesini iade ettiğim için faturasını geri vermediler sadece iade edildiğine dair fiş var elimde. Şimdi aldığım diğer ürünü de iade etmek istesem iade edemez miyim? Etiketi hala üzerinde. konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
yok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz?Soyleki ılk ürünü ne zaman iade ettiniz ?
(Aradan vakit çok geçtiyse iade edemezsiniz)
Mağazaya gittiğinizde sistemden eski fiş kopyanizi cikarabilirler. Bunuda ikinci iadenizde kullanabilirsiniz.
barkodu yok ki. etiketinde sadece markanın adı yazıyor işin kötüsüBen lcw da fişsiz değişim yapmıştım. Giysiye dikili etiketlerde barkod oluyor ya hani, o yeterli gelmişti.
değil mi ben de öyle biliyorum faturayı vermeleri gerekirdi. hatta ben mi kaybettim diye düşündüm de elime geçen her faturayı dolaba koyarım iade fişleri varsa diğerini atmış olamam zatenAlmazlar o zaman. İade ettiğiniz mağazaya gidip durumu anlatın. Sonuçta size fişi vermeyi unutan onlar. Fiş tek bir ürüne ait olmadığı için Vermeleri gerekirdi. Belki kolaylık sağlarlar.
Çok olmadıysa da zaten ellerinde aynı üründen bulunuyordur. Arkadaşın dediği gibi sistemde kayıtlıdır. Ancak mağazadaki çalışanların insafına kalıyor işin biraz da. Bazen uğraşmak istemiyorlar,kıllık yapmazlar umarımyok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz?
barkodu yok ki. etiketinde sadece markanın adı yazıyor işin kötüsü
o ürünün alındıgı tarıhı bılıyorsanızmerhaba. geçenlerde bilindik mağazaların birinden alışveriş yapmıştım. ürünün bir tanesini iade ettiğim için faturasını geri vermediler sadece iade edildiğine dair fiş var elimde. Şimdi aldığım diğer ürünü de iade etmek istesem iade edemez miyim? Etiketi hala üzerinde. konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
yok çok olmadı zaten 90 gün değişim/iade süresi var bu mağazanın. yani durumu açıklarsam fatura sistemde kayıtlıdır zaten diyorsunuz
hayır oxxo. umarım öyledirWaikiki'yse büyük ihtimal sorun çıkarmazlar.
Ayrıca uygulamaları öylöyleyse durumu anlattığında anlayıp zorluk çıkarmamaları gerekir.
Hem fişe el koy hem sorun çıkar.
Olur mu hiç
iade fişinde iade ettiğim tarih yazıyor ama kart ekstresinden bulabilirim tarihi. harika o zaman. teşekkür ederimo ürünün alındıgı tarıhı bılıyorsanız
magazadan fatura/fiş çıktısı alabılıyor sistemler
onla iade yapabilirsiniz.
etiketinde sadece mağaza adı yazıyor baktım ama herhangi bir barkod yok malesefBazi markalar artik fatura vermiyor bile, bilgisayar sistemine kayıtlı oluyor. Etiketini okutup degisim yapiyorlar. Deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?