bir arkadaş önermişti burada...açık derejancıda satılan çamaşır sodası ile sirkeyi karıştırp siliyormuş...birer ölçü olacakmış...bilmiyorum ben daha yapmadım ama süper demişti...
canım tuz ruhu çok güzel beyazlatır ama eğer çok sık ve fazla kullanırsan fayans aralarını aşındırır. uzun süreli kullanım için değil ama ayda yılda bir kullanım iin çok ideal
çamaşır suyu canım daha çok sarartırrr
canım derz kalemi gibi derz temizleyiciside var.sıvı olarak satılıyor.aralara sürüp fırçalıyorsun ve bembeyaz yapıyor.tekzenin internet sitesinde satılıyor.7.5 liraya..
Derz araları için kimden ne duyduysam denedim, şömine için kullanılan tel fırça ile temizlemeyi bile denedim, hafta sonu plastik halı fırçam vardı bir de onunla deneyeyim dedim sıcak suyu açtım duşu elime aldım deterjan filan kullanmadan bastıra bastıra derz aralarını iyiyce fırçaladım plastik fırçanın girmediği yerleri de diş fırçası ile fırçaladım küveti de amonyaklı cifle temizledim çıktım, sonuç zahmetsiz temizlik, tavsiye ederim :lepi:
selam kızlar fayans aralarını temizlemek için ne kullanıyorsunuz ben gece yatmadan önce domestosu yere döküyorum güzelce hertarafa yayıyorum sonrada üzerine marc banyo sıkıyorum sabaha kadar bekliyor sabah ta fayans aralarını tek tek fırçalıyorum beyazlanıyor ama yinede istediğim gibi olmuyor sizin bildiğiniz pratik bilgi varmı
ben istiyorum ki yeni yapılmış gibi olsun bembeyaz çok uğraşıyorum çok sarardığı zaman ne yapacağımı şaşıyorum akannehir:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?