faydalı bir program Okul evde başlar..

tekrar dinleyip notlar alıyorum.çok faydalı oluyor.
çocuğuma karşı daha anlayışlı ve sevecen oluyorum.

7.bölümde güç çatışması ve intikam duygusu ele alınıyor.

çocuklarla güç yarışına girersek çocukta intikam duygusu gelişirmiş.ve anne-babadaki güzellikleride görmemeye başlarmış.

8,9 ve 10.bölümlerde çocuklardaki olumsuz davranışları olumluya çevirmenin yolları ele alınıyor.

çocuklardaki olumsuz davranışları olumluya çevirmenin yolları kısaca 7 tanedir.

1-)kararlı olmak (8.bölüm)

2-) tutarlı olmak (8.bölüm)

3-)sabırlı olmak(9.bölüm)

4-)sevgi (1o.bölüm)

5-)saygı (10 bölüm)

6-)karşılıklı kabullenme

burayı tesedüfen görüdm.
şirkette programlar kısıtlı olduğu için açılmadı.
evden yeniden girip deniyeceğim.

ama okuduğum kadarıyla güzel bir programa benziyor.
benim oğlum henüz 11 aylık ama.. genede yetişmesinde faydalı olur diye düşünüyorum.

burayı tesedüfen görüdm.
şirkette programlar kısıtlı olduğu için açılmadı.
evden yeniden girip deniyeceğim.

ama okuduğum kadarıyla güzel bir programa benziyor.
benim oğlum henüz 11 aylık ama.. genede yetişmesinde faydalı olur diye düşünüyorum.

aramıza hoşgeldiniz vereliniortak

beğeneceğinize inanıyorum.şimdiden dinleseniz anca olur zaten o kadar çabuk büyüyorlarki...

ben hamilelik öncesinden itibraen okuyordum elime ne geçerse hala okuyorum dinliyorum.(şuan oğlum 8 yaşında)

inanın çok faydası oluyor.

dinledikten sonra kısa da olsa yorumlarınızı bekleriz.

ya cnım bu fatih kalkınç hocanı bide evliiiiiiiik okul diye bi paylaşım varmış bu okul evde başlar programın takip ediyorum amm bu programında avliiğim içn çok faydası olacğın düşünyorum bilgin varmı ben araştırdım nett ama bulamdım yardımcı olursan sevinirim

ya cnım bu fatih kalkınç hocanı bide evliiiiiiiik okul diye bi paylaşım varmış bu okul evde başlar programın takip ediyorum amm bu programında avliiğim içn çok faydası olacğın düşünyorum bilgin varmı ben araştırdım nett ama bulamdım yardımcı olursan sevinirim

merhaba .

ayrıca var mı hiç duymadım ama varsa beni de bilgilendirin.

ama okul evde başlar programın 80 bölümünden itibaren evlilik,eşler arsı ilişkiler vb şeylerle ilgili anlatıyor.80 mi bölüm mü yoksa 81 mi şimdi hatırlayamayacağım tam olarak CADIARZU

burç fm sitesinde sol bölümde program arşivinde psikolog yasemin yalçın aktosun hanımefendinin EVLİLİK OKULU programı var.o da çok güzel :lepi:
eminim çok beğeneceksiniz.

merhaba .

ayrıca var mı hiç duymadım ama varsa beni de bilgilendirin.

ama okul evde başlar programın 80 bölümünden itibaren evlilik,eşler arsı ilişkiler vb şeylerle ilgili anlatıyor.80 mi bölüm mü yoksa 81 mi şimdi hatırlayamayacağım tam olarak CADIARZU

burç fm sitesinde sol bölümde program arşivinde psikolog yasemin yalçın aktosun hanımefendinin EVLİLİK OKULU programı var.o da çok güzel :lepi:
eminim çok beğeneceksiniz.

sağol canım çok teşekür ederim hemen bakıcam ben dah ilk bölümlerindeyim oyüzden görmedim herhalde paylaşımın için gerçekten sağol
ayrıca bende bulursam haberdar edrim tekra sağol

ya canım son bi yardım bulamadım ben buyasemin hanımı birazdaha ayrıntı verirmisin

sağol canım çok teşekür ederim hemen bakıcam ben dah ilk bölümlerindeyim oyüzden görmedim herhalde paylaşımın için gerçekten sağol
ayrıca bende bulursam haberdar edrim tekra sağol

rica ederim :kedi:

ya canım son bi yardım bulamadım ben buyasemin hanımı birazdaha ayrıntı verirmisin

goggleden burç fm sitesini buluyoruz.sonra sitenin sol bölümünde program arşivi var.
oradan evlilik okulunu buluyoruz.sonra istediğimiz bölümü ister pc ye indiriyoruz istersek indirmeden dinliyoruz.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

Arşivi var demek radyonun işte bu süper...

bencede süper :lepi:

16.bölüm çocukları aşırı kontrol etme..farkında olmadan en çok yaptığımız hatalardan biri....

tekrar tekrar dinlenmesi gereken bir bölüm gerçektende.şuan hem dinliyorum hem yazıyorum.

tavsiye ederim.

sen yazmasan arkadaşım böle birşeyden haberin asla olmazdı.Çok teşekkür ederim benim için verilen bilgiyle birlikte anlatımda çok önemlidir anlatım tarzından seçilen cümlelerdende çok etkilendim.Sana teşekkür ediyorum..buyrunnnnnnnnn

sen yazmasan arkadaşım böle birşeyden haberin asla olmazdı.Çok teşekkür ederim benim için verilen bilgiyle birlikte anlatımda çok önemlidir anlatım tarzından seçilen cümlelerdende çok etkilendim.Sana teşekkür ediyorum..buyrunnnnnnnnn

rica ederim :kedi: esas ben teşekkür ederim.

beğenmenize çook ama çook sevindim hihoyyyt

umarım faydasını görürsünüz.

vakit buldukça kısa da olsa paylaşımlarınızı bekleriz.

Back
X