- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Burası eğlence kulübü pardon yanlış anlama olduRuh ikizi de olabilirler. Konularına bakayım dedim , içim daraldı. Negatif duygularla dolu olmayan tek konusu yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası eğlence kulübü pardon yanlış anlama olduRuh ikizi de olabilirler. Konularına bakayım dedim , içim daraldı. Negatif duygularla dolu olmayan tek konusu yok.
Burası eğlence kulübü pardon yanlış anlama oldu
Siz söyleneni böyle anlıyorsanız adam hakikaten haklıİşte kurumsal hafıza diye birşey vardır, süreklilik diye birşey vardır. Oldu her yeni başlayan kafasına göre değiştirsin usulleri. Kaldı ki eski yönetici için iyi diyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Karşımdakinin kendini anlatımına dayanarak tanıyorum hanımefendi, siz ne anlattıysanız ona göre cevap aldınızNe alakası var adam en ufak şeye sinirleniyor konuşulmuyor işte özgüven olsa aninda cevabı yapistirirsin nerden çıkarıyorsunuz karşıdakini tanımadan varsayımda bulunuyorsunuz ilginç
Burası eğlence kulübü pardon yanlış anlama oldu
Burda insanlar bir derdi olursa çözüm arıyorlar bir de sizin gibilerle tartışmaya girmek için değil istediğimiz tarz yazarız konuları cümle kurarken size soracak değilimBurası eğlence kulübü demedim ; negatif duygularla dolu olmayan tek konunuz yok dedim.
Tüm konularınızı , size yapılan yorumlara bakmadan okuyun lütfen.
Hayatınızda gerçekten şükredebileceğiniz , mutlu olabileceğiniz hiç bir şey yok mu ?
Anlatım tarzınız olumsuz . Bunun da ruh halinizi etkilediğini düşünüyorum.
Bir derdim var bölümündeki konularınız :
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
İlişkiler, duygular , hayatın içinden bölümündeki konularınız :
İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden
Arkadaşlık, iş, kadın-erkek, aile, komşuluk gibi hayatın her alanında görülen ilişkilerin tartışıldığı forum.www.kadinlarkulubu.com
Aynen ya. Burası dert tasa keder platformu olmasına rağmen "ay konular hep negatif" diyenler beni benden alıyor.
Burda insanlar bir derdi olursa çözüm arıyorlar bir de sizin gibilerle tartışmaya girmek için değil istediğimiz tarz yazarız konuları cümle kurarken size soracak değilim
Kimseye huzur ve mutluluk verme gibi bir misyonum yok herkesin huzuru içindedir ben işimi yaparım konu dışına çıkıp olayi alakasız konulara baglamayin zaten sinirlerim bozuk bir de sizinle uğraşmak istemiyorum kendi işinize bakin yorum yapıp kenara cekilin niye bu kadar taktınız size ne ayrıcaBelki de tüm problemlerinizin kaynağı bu anlatım tarzınızdır , hiç düşündünüz mü ?
İş , okul , sosyal çevre fark etmeksizin insanlar huzur ve mutluluk arıyorlar.
Etrafta sürekli olaylara olumsuz tarafından bakan , olumsuz duyguları çoğaltan ve taşıyan insanlardan kaçınmaya çalışıyor çoğu insan.
Kendini sorgulasa olay çözülecek zaten. hani bazı tipler vardır ya girdiği ortama negatiflik verir ve ortamı gerer konuşmasa dahi işte konu sahibi bu tiplerdenKonular negatif olabilir ancak anlatım tarzınız hayata bakışınızı da gösterir.
Sizin konularınızda da aynı durum söz konusu. Haksızlığa uğramış olabilirsiniz ancak bu durumu anlatırken kullandığınız ifadeler ; ruh halinizi daha da aşağı çekiyor.
Bu anlatım sizin de her konunuzda mevcut. Konunun arkadaş ,iş olması fark etmiyor.
Uzun süre bekar olmanızı dert etmişsiniz , sonrasında evlenmişsiniz ; hayırlı olsun. Ancak bu da sizi mutlu etmemiş mesela. Son konunuzda "evliliğim de berbat ötesi " demişsiniz.
Hayatınızda gerçekten şükredebileceğiniz , mutlu olabileceğiniz hiç bir şey yok mu ?
Yıllarca istediklerinize ulaşınca dahi mutlu olmuyorsanız , kendinizi de sorgulamanız gerekmez mi ?
Kendini sorgulasa olay çözülecek zaten. hani bazı tipler vardır ya girdiği ortama negatiflik verir ve ortamı gerer konuşmasa dahi işte konu sahibi bu tiplerden
Ne çekingeni, seni beni sulu dereye götürüp susuz getirirEn azından , cevap verme tarzına bakarak ; sorununun çekingenlik olmadığını anlamış olduk.