• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla cekingenlik

İşte kurumsal hafıza diye birşey vardır, süreklilik diye birşey vardır. Oldu her yeni başlayan kafasına göre değiştirsin usulleri. Kaldı ki eski yönetici için iyi diyordu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Siz söyleneni böyle anlıyorsanız adam hakikaten haklı
Ben usulleri değiştirin mi dedim size
Olması gerektiği gibi yada söylenilen gibi yapın ki laf işitmeyin diyorum siz hala eski yönetici diyorsunuz

Ne alakası var adam en ufak şeye sinirleniyor konuşulmuyor işte özgüven olsa aninda cevabı yapistirirsin nerden çıkarıyorsunuz karşıdakini tanımadan varsayımda bulunuyorsunuz ilginç
Karşımdakinin kendini anlatımına dayanarak tanıyorum hanımefendi, siz ne anlattıysanız ona göre cevap aldınız

Burası eğlence kulübü pardon yanlış anlama oldu

Burası eğlence kulübü demedim ; negatif duygularla dolu olmayan tek konunuz yok dedim.

Tüm konularınızı , size yapılan yorumlara bakmadan okuyun lütfen.

Hayatınızda gerçekten şükredebileceğiniz , mutlu olabileceğiniz hiç bir şey yok mu ?

Anlatım tarzınız olumsuz . Bunun da ruh halinizi etkilediğini düşünüyorum.

Bir derdim var bölümündeki konularınız :

İlişkiler, duygular , hayatın içinden bölümündeki konularınız :

Burası eğlence kulübü demedim ; negatif duygularla dolu olmayan tek konunuz yok dedim.

Tüm konularınızı , size yapılan yorumlara bakmadan okuyun lütfen.

Hayatınızda gerçekten şükredebileceğiniz , mutlu olabileceğiniz hiç bir şey yok mu ?

Anlatım tarzınız olumsuz . Bunun da ruh halinizi etkilediğini düşünüyorum.

Bir derdim var bölümündeki konularınız :

İlişkiler, duygular , hayatın içinden bölümündeki konularınız :

Burda insanlar bir derdi olursa çözüm arıyorlar bir de sizin gibilerle tartışmaya girmek için değil istediğimiz tarz yazarız konuları cümle kurarken size soracak değilim

Aynen ya. Burası dert tasa keder platformu olmasına rağmen "ay konular hep negatif" diyenler beni benden alıyor.

Konular negatif olabilir ancak anlatım tarzınız hayata bakışınızı da gösterir.

Sizin konularınızda da aynı durum söz konusu. Haksızlığa uğramış olabilirsiniz ancak bu durumu anlatırken kullandığınız ifadeler ; ruh halinizi daha da aşağı çekiyor.

Bu anlatım sizin de her konunuzda mevcut. Konunun arkadaş ,iş olması fark etmiyor.

Uzun süre bekar olmanızı dert etmişsiniz , sonrasında evlenmişsiniz ; hayırlı olsun. Ancak bu da sizi mutlu etmemiş mesela. Son konunuzda "evliliğim de berbat ötesi " demişsiniz.

Yıllarca istediklerinize ulaşınca dahi mutlu olmuyorsanız , kendinizi de sorgulamanız gerekmez mi ?

Burda insanlar bir derdi olursa çözüm arıyorlar bir de sizin gibilerle tartışmaya girmek için değil istediğimiz tarz yazarız konuları cümle kurarken size soracak değilim

Belki de tüm problemlerinizin kaynağı bu anlatım tarzınızdır , hiç düşündünüz mü ?

İş , okul , sosyal çevre fark etmeksizin insanlar huzur ve mutluluk arıyorlar.

Etrafta sürekli olaylara olumsuz tarafından bakan , olumsuz duyguları çoğaltan ve taşıyan insanlardan kaçınmaya çalışıyor çoğu insan.

Belki de tüm problemlerinizin kaynağı bu anlatım tarzınızdır , hiç düşündünüz mü ?

İş , okul , sosyal çevre fark etmeksizin insanlar huzur ve mutluluk arıyorlar.

Etrafta sürekli olaylara olumsuz tarafından bakan , olumsuz duyguları çoğaltan ve taşıyan insanlardan kaçınmaya çalışıyor çoğu insan.
Kimseye huzur ve mutluluk verme gibi bir misyonum yok herkesin huzuru içindedir ben işimi yaparım konu dışına çıkıp olayi alakasız konulara baglamayin zaten sinirlerim bozuk bir de sizinle uğraşmak istemiyorum kendi işinize bakin yorum yapıp kenara cekilin niye bu kadar taktınız size ne ayrıca

Konular negatif olabilir ancak anlatım tarzınız hayata bakışınızı da gösterir.

Sizin konularınızda da aynı durum söz konusu. Haksızlığa uğramış olabilirsiniz ancak bu durumu anlatırken kullandığınız ifadeler ; ruh halinizi daha da aşağı çekiyor.

Bu anlatım sizin de her konunuzda mevcut. Konunun arkadaş ,iş olması fark etmiyor.

Uzun süre bekar olmanızı dert etmişsiniz , sonrasında evlenmişsiniz ; hayırlı olsun. Ancak bu da sizi mutlu etmemiş mesela. Son konunuzda "evliliğim de berbat ötesi " demişsiniz.

Yıllarca istediklerinize ulaşınca dahi mutlu olmuyorsanız , kendinizi de sorgulamanız gerekmez mi ?
Kendini sorgulasa olay çözülecek zaten. hani bazı tipler vardır ya girdiği ortama negatiflik verir ve ortamı gerer konuşmasa dahi işte konu sahibi bu tiplerden

kendi işimden kastın kendi uzmanlık alanın veya çalışmak istediğin, eğitimini aldığın alan diye düşünüyorum. şu an başka bir işte çalışıyor olmak bu duruma sebep olabilir. şu bir gerçek ki çok mutsuzsun. bence mutlu olmayı beceremiyorsan o zaman mutsuz da olma. yani ne mutlu ne de mutsuz, ikisinin ortası bir ruh hali ile devam et hayatına. en azından mutsuz hissetmezsin. zaten baktığımız zaman mutluluk öyle sürekli olan bişey değildir, mutluluk anlardan ibarettir. gün içinde bişey olur mutlu hissedersin ama bu durum 24 saat sürmez misal. ama mutsuzluk öyle değil bak o çok uzun sürüyor ve seni daha çok dibe çekiyor. eğer işyerindeki sorunu çözemiyorsan ama işten ayrılma imkanın da yoksa sadece işi yapıp paranı al geç. ya tahammül ya sefer yani. ya mücadele edeceksin sorunları çözeceksin ya da sorunları es geçip tahammül edeceksin.

Back
X