Fazla hassasim ve bu beni yoruyor

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Cok hassasim ve bu beni gittikce anksiyete sahibi yapti ilac kullandim doktorla biraktim 4 5 ay oldu yine doktorla ama hala duzelebilmis degilim terapi alicam yarindan itibaren en ufak seyi aklimda kurgulamaya basliyorum yok oyle dedi niye dedi kotu muydu amaci birisi laf sokunca cevap vermeye calisiyorum ama ya sacma oluyor ya da o kisi arsiz elde var sifir yani lutfen tavsiye verin 20 yasindayim siz benden buyuksunuz tecrubelisiniz ergenligim cok sancili gecti zaten hala atlatamadim

Terapi alacak olmanız güzel bir adım bence. Biz ne dersek diyelim uzman desteği bambaşka olur..

Eminim aşarsınız bu durumu :KK200:
İnsallah tesekkur ederim umarim atlatirim ergenligimin sancilarini hala atlatamadim zaten bir de ben gecmise cok cok cok takiliyim hastalikli sekilde o da beni cok mutsuz yapiyor

İnsallah tesekkur ederim umarim atlatirim ergenligimin sancilarini hala atlatamadim zaten bir de ben gecmise cok cok cok takiliyim hastalikli sekilde o da beni cok mutsuz yapiyor
Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler bu aslında bir şeyi defalarca yüksek sesle söylemek ile ilgili. Sen sürekli ben geçmişe takıntılıyım, ergenliğimin izleri hala var, hastalık boyutunda düşüncelerim var dersen bunlardan kurtulamazsın. Tamam bunlar oldu ama bitti de. İyiyim daha iyi olmak için terapi alacağım de. Sürükleme geçmişini sürekli bırak kalsın orda.

Olumlu cümleler kur bi süre sonra daha da düzelecek her şey buna inan. İlk başta kendi kendine rol yapıyormuşsun gibi olacak ama olsun, kime ne zararı var? :)

Bazen susmak cahile laf anlatmaktan daha iyidir.
Bazen yav he he demeyi bilmek gerekir.
Söz gümüş ise sükut altındır.

Bazen susmak cahile laf anlatmaktan daha iyidir.
Bazen yav he he demeyi bilmek gerekir.
Söz gümüş ise sükut altındır.
Evet ama bazen cok sacmaliyorlar ya cevap vermiyorum diye gozlerinde ezik duruma dustugum oluyor ben istesem onlar kadar kotu olurum ama ben iyiligin sevginin her daim iyilestiricegine inananlardanim tesekkur ederim guzel yorumun icin 😍

Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler bu aslında bir şeyi defalarca yüksek sesle söylemek ile ilgili. Sen sürekli ben geçmişe takıntılıyım, ergenliğimin izleri hala var, hastalık boyutunda düşüncelerim var dersen bunlardan kurtulamazsın. Tamam bunlar oldu ama bitti de. İyiyim daha iyi olmak için terapi alacağım de. Sürükleme geçmişini sürekli bırak kalsın orda.

Olumlu cümleler kur bi süre sonra daha da düzelecek her şey buna inan. İlk başta kendi kendine rol yapıyormuşsun gibi olacak ama olsun, kime ne zararı var? :)
Aynen oyle telkin yapmaya calisiyorum artik arttiricam tesekkurler guzel yorumun icin 😍

Evet ama bazen cok sacmaliyorlar ya cevap vermiyorum diye gozlerinde ezik duruma dustugum oluyor ben istesem onlar kadar kotu olurum ama ben iyiligin sevginin her daim iyilestiricegine inananlardanim tesekkur ederim guzel yorumun icin 😍
Cevap vermemek de bir cevaptır unutma. Yokmuş gibi yapmak umursamamak en büyük cevaptır . Rica ederim. Hayatında başarılar.

Ablacim yeri degil ama bir sey danismak isterim ben bu sene universiteye gidicem hayirlisiyla orgun okurken ikinci universite okuyabiliyorsun ya orgunden lisans okurken aciktan da lisans okuyamazsin degil mi?Birisi onlisans ya da lisans olmali tesekkurler simdiden ekstra gormemis gibi konu acmak istemedim

Cok hassasim ve bu beni gittikce anksiyete sahibi yapti ilac kullandim doktorla biraktim 4 5 ay oldu yine doktorla ama hala duzelebilmis degilim terapi alicam yarindan itibaren en ufak seyi aklimda kurgulamaya basliyorum yok oyle dedi niye dedi kotu muydu amaci birisi laf sokunca cevap vermeye calisiyorum ama ya sacma oluyor ya da o kisi arsiz elde var sifir yani lutfen tavsiye verin 20 yasindayim siz benden buyuksunuz tecrubelisiniz ergenligim cok sancili gecti zaten hala atlatamadim

İlaç erken bırakılmış olabilir mi?
Çok gençsiniz daha neyin anksiyetesi bu?

34 yaşındayım ve aynı durumdayım. Espri olsun diye söylüyorum yengeç burcu musun? Çünkü ben öyleyim ve malesef özelliklerinin başında var 😆 ufak bir imaya bile günlerce düşünen ben ciddi olaylarda kafayı yeme noktasına gelip insanlardan tiskiniyoruma bağlıyorum. Ben üstesinden gelmeyi beceremedim umarım sen başarırsın

İlaç erken bırakılmış olabilir mi?
Çok gençsiniz daha neyin anksiyetesi bu?
Yok baya kullandim ben o ilaci 3 yil neredeyse anksiyetem cok cesitli sebeplerden cikti en son bir olay yasadim anlatmak istemedigim ondan sonra patladi yoksa normaldim herkes gibi normal korkularim vardi cok sarsti o olay beni hala yasadigim yere girince elim ayagim buz kesiyor o yuzden terapi alicam zaten

34 yaşındayım ve aynı durumdayım. Espri olsun diye söylüyorum yengeç burcu musun? Çünkü ben öyleyim ve malesef özelliklerinin başında var 😆 ufak bir imaya bile günlerce düşünen ben ciddi olaylarda kafayı yeme noktasına gelip insanlardan tiskiniyoruma bağlıyorum. Ben üstesinden gelmeyi beceremedim umarım sen başarırsın
Hayir akrep burcuyum ama ay burcum balik ondan mutevellit benimkisi ay burcu duygulari yoneten burcmus sanirim

Annem hesap açtı sandım 🤣 oyum yengece

Cok kotu bir huyum daha var damarima basarlarsa saldiriya geciyorum direkt fiziksel olarak kafasina bir sey felan atiyorum

Su grubu sonuçta çok da farklı değil 🥺
Maalesef oyle keske degissem ben bir de damarima cok basilirsa direkt saldiriyorum engel olamiyorum o an beynimde atesler saciliyor yukariya da yazdigim gibi istesem onlar kadar kotu olabiliyorum ama ben secmiyorum kotu olmayi

Cok kotu bir huyum daha var damarima basarlarsa saldiriya geciyorum direkt fiziksel olarak kafasina bir sey felan atiyorum
Kendini dizginlemen lazım bu çok hatalı. Mesafe koymayı ve kendini o noktalara getirmeyeyi öğrenmelisin. Yapamıyorsan ortamı terket. Sınırın geçene kadar dönme. Haklı olsan da haksız çıkarsın. Bence terapi alman lazım.

Back
X