Fazla hassasim ve bu beni yoruyor

Maalesef oyle keske degissem ben bir de damarima cok basilirsa direkt saldiriyorum engel olamiyorum o an beynimde atesler saciliyor yukariya da yazdigim gibi istesem onlar kadar kotu olabiliyorum ama ben secmiyorum kotu olmayi
İnsanı o düşünce yapısı yoruyor zaten. Ben kiriliyorum kırılınca ne hissettiğimde malum diyip karsimdakine bunu yapamıyorum

Yok baya kullandim ben o ilaci 3 yil neredeyse anksiyetem cok cesitli sebeplerden cikti en son bir olay yasadim anlatmak istemedigim ondan sonra patladi yoksa normaldim herkes gibi normal korkularim vardi cok sarsti o olay beni hala yasadigim yere girince elim ayagim buz kesiyor o yuzden terapi alicam zaten

Bir süre sonra bunların çok anlamsız olduğunu anlayacaksınız.
Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeyleri yapın. İyi bir eğitim, iyi bir sosyal hayat, sağlıklı bir ruh.
Geleceğinizdek kendinden emin ve başarılı kadına bunu borçlusunuz.
20 yaş mükemmel bir yaş. Toprağa tohum ekme yaşı.
Terapi işe yarayacak ve güçlenerek çıkacaksınız inanıyorum ben.

Bir süre sonra bunların çok anlamsız olduğunu anlayacaksınız.
Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeyleri yapın. İyi bir eğitim, iyi bir sosyal hayat, sağlıklı bir ruh.
Geleceğinizdek kendinden emin ve başarılı kadına bunu borçlusunuz.
20 yaş mükemmel bir yaş. Toprağa tohum ekme yaşı.
Terapi işe yarayacak ve güçlenerek çıkacaksınız inanıyorum ben.
Cok iyi geldi bu yorum umarim yasarim geriye dondugumde de ben basardim diyecegim ve ilk is buraya yazacagim 😍🥺

Kendini dizginlemen lazım bu çok hatalı. Mesafe koymayı ve kendini o noktalara getirmeyeyi öğrenmelisin. Yapamıyorsan ortamı terket. Sınırın geçene kadar dönme. Haklı olsan da haksız çıkarsın. Bence terapi alman lazım.
Cok fazla haksiz ciktim oyle hatta ornek vereyim bak kurstayim sinifta benim muhattap olmadigim arkadas grubu var konusuyorlar bende telefona bakiyorum muge anli actim youtubedan cocuk reklami cikti o arkadas grubundan bir cocuk ayni siniftayiz bana durup dururken laf atti bebek misin o ne oyle ne bicim reklam bla bla atistik baya en son bana geldiler bagirarak ustune yurudum ve kafasina cop kovasini firlattim dusunun yani tabii ben hakliydim ama ilk kez oldugu icin bir sey demediler zaten bir daha da yapmadim

Cok iyi geldi bu yorum umarim yasarim geriye dondugumde de ben basardim diyecegim ve ilk is buraya yazacagim 😍🥺

Elbette yazacaksınız.
İçinizdeki potansiyel gücün farkına varmanız lazım sadece. Bu toplumun iyileşmesi için güçlü kadınlara ihtiyacımız var.
Kendi ayakları üzerinde durabilen
Zihni berrak
Ruhsal ve bedensel kuvvetli kadınlara.
Bunu o kişinin bu kişinin laflarını kafaya takarak, üzülerek, ezilerek yapamazsınız.
Şimdi güçlenme vakti
Emeklemeyi bırakıp yürüme vakti
Bakmayın arkanıza, arkada bir şey yok. Hep yarına, yarın çok daha iyi olmaya bakın.
Gençlik çok kıymetli. Şu an milyonlar versem 20 yaşımı geri alamam.
Gücünüzü iyi değerlendirin. Bahtınız açık olsun.

Cok hassasim ve bu beni gittikce anksiyete sahibi yapti ilac kullandim doktorla biraktim 4 5 ay oldu yine doktorla ama hala duzelebilmis degilim terapi alicam yarindan itibaren en ufak seyi aklimda kurgulamaya basliyorum yok oyle dedi niye dedi kotu muydu amaci birisi laf sokunca cevap vermeye calisiyorum ama ya sacma oluyor ya da o kisi arsiz elde var sifir yani lutfen tavsiye verin 20 yasindayim siz benden buyuksunuz tecrubelisiniz ergenligim cok sancili gecti zaten hala atlatamadim
Fazla sinirli olmak da beni yoruyor.🤣

Cok hassasim ve bu beni gittikce anksiyete sahibi yapti ilac kullandim doktorla biraktim 4 5 ay oldu yine doktorla ama hala duzelebilmis degilim terapi alicam yarindan itibaren en ufak seyi aklimda kurgulamaya basliyorum yok oyle dedi niye dedi kotu muydu amaci birisi laf sokunca cevap vermeye calisiyorum ama ya sacma oluyor ya da o kisi arsiz elde var sifir yani lutfen tavsiye verin 20 yasindayim siz benden buyuksunuz tecrubelisiniz ergenligim cok sancili gecti zaten hala atlatamadim

Benim de benzer hallerim oluyor. Bu durumu bilen birisinin sizi dengelemesi çok önemli. Ailenizden veya yakın arkadaşlarınızdan biri olabilir. Terapinin de faydası olacaktır eminim.

Back
X