Fazla kadınsı olmak üzerine

Ben kendim kivrimli degilim cok.. meme filan yerinde ama zayifim, ama kivrimli kadin severim.. erkek olsaydimda zayif degil oyle bi kadin isterdim💕

Zayiflikla kivrimin asla alakasi yok bence. Kemik yapisi vucut yapisiyla alakali. Kilolu olan herkes kivrimli olmuyor. Fazla fazla kilolu oldugu halde tepsi gibi popo, bel kalça orantasi olmayan erkek gibi dümdüz beli olanlar oluyor.

46-47 kilolarda dolasiyorum 60cm belim 87cm popom var arada oynuyor biraz :D bu kivrim degilse nedir? :d ama popom oyle buyuk filan degil, basen yağlarimda yok kemik yapim o sekilde ince bel, kalca tarafima dogru geniş duruyor zayifken bile. Kivrimli olayini kilolu hatunlara kaptirmayalim rica edicigimmm :D

hepinize cok tesekkur ederim. Sorun su ki, iliskilerime cok yansiyor bu durum bir sure sonra yalnizca cinsellik konusmaya basliyoruz. ve yasayip bitirince de bu muymus diyerek ayriliyoruz. Heves meves gidiyor. Konusmam doludur kendime guvenirim. Ama bu durum canimi sıkmaya basladi. sanki yalnizca bunun icin benim yanimda oluyorlarmis gibi

Iyi de sexy olmak baska herkesle sex konuşabilecek olarak görülen kadın olmak baska...

Sakın yanlış anlamayın sadece örnekler üzerinden gidicem.
Iş iliskimin oldugu kurumdan 2 örneğim var bu konuya dair.
Biri çok yakın arkadaşım ve eger sexylik tanımı.olsaydi karşılığı bu kız olurdu diyebilirim ama asla kimseyle bu diyaloglara girmez, kimse buna cesaret de edemez çünkü tavrı soğuktur.

Diğeri ise orta karar güzel ama mesela kıyafetleriyle dikkat çekmeye çalışır, frikik bazen bile bile... konuşurken şuh kahkahalar vs ve kimseyi de reddetmez. Görüntü olarak sexy değil hatta çevremizdeki kanı pek de hoş olmayan tabirler içeriyor yazmamayım buraya şimdi.

Bence-asla eleştirmiyorum- bu durumdan rahatsizsaniz insanlarla araniza mesafe koyun. Kimse gelip size hele de aranızda bir ilişki yokken yatak muhabbeti açamaz,bu iğrenç bir sey bence

Zayiflikla kivrimin asla alakasi yok bence. Kemik yapisi vucut yapisiyla alakali. Kilolu olan herkes kivrimli olmuyor. Fazla fazla kilolu oldugu halde tepsi gibi popo, bel kalça orantasi olmayan erkek gibi dümdüz beli olanlar oluyor.

46-47 kilolarda dolasiyorum 60cm belim 87cm popom var arada oynuyor biraz :KK70: bu kivrim degilse nedir? :d ama popom oyle buyuk filan degil, basen yağlarimda yok kemik yapim o sekilde ince bel, kalca tarafima dogru geniş duruyor zayifken bile. Kivrimli olayini kilolu hatunlara kaptirmayalim rica edicigimmm :KK70:

Katılıyorum. Kıvrımda kilo degil vücut yapısı esas.
Ben de kendimi bildim bileli kivrimliyim.
Ha sizin ölçülerden bi 15-20 cm fazla ama olsun :KK70: :KK70: :KK70:

46-47 kilolarda dolasiyorum 60cm belim 87cm popom var arada oynuyor biraz :KK70: bu kivrim degilse nedir? :d ama popom oyle buyuk filan degil, basen yağlarimda yok kemik yapim o sekilde ince bel, kalca tarafima dogru geniş duruyor zayifken bile. Kivrimli olayini kilolu hatunlara kaptirmayalim rica edicigimmm :KK70:
Haha ben her kilolu kivrimlidur demedimki zaten kiz😂

Gunumuzde kivrim anlayisida bu oldu artik
8280340A-1E6A-419A-B8F1-BDE4448FF2C1.png

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Bunu okuyunca aklıma sosyal medyada dolaşan su vıdeo geldi ...bir tane kadın güzelliğim yüzünden hayatım maffoluyor herkes bana bakıyor yoldan geçenler kaza yapıyor hastaneye götürüyorum ben ödüyorum masraflarını diye video çekmişti😁😁😁

Gunumuzde kivrim anlayisida bu oldu artik
Eki Görüntüle 2277024

😂😂😂 Orasi oyle bana gore bacaklar cok fena kalın ama kivrimli mi evet kivrimli yinede.
Eger vucut yapisi kivrimliysa bir kadinin zayifta olsa, kiloluda olsa kivrimli duruyor, tabi kivrimlarinin boyutu degisiyor. :KK70: Ama odun gibi vucuda kilo da alsan kivrim filan olmuyor aksine ekstra kotu duruyor.

Kiz yok herkes agzina dolamis her kilo alan kivrimli kadinim diyor. :D

😂😂😂 Orasi oyle ama bana gore bacaklar cok fena kalın.
Eger vucut yapisi kivrimliysa bir kadinin zayifta olsa kiloluda olsa kivrimli duruyor, tabi kivrimlarinin boyutu degisiyor. :KK70: Ama odun gibi vucuda kilo da alsan kivrim filan olmuyor aksine kotu duruyor
Ama iste o zaman vucut sekillendirme yapsinlar. Ben bi suredir squat yapiyorum bende bile ise yaradi.

Buarada bu bacaklar bana gorede kalin.. popo var ama.. benim dedigim kalkik popo guzel zarif bacaklar ince bel ve dolgun memisler.. o zaman guzel kivrimlisindir.tabii bu benim guzellik anlayisim:))

Ama iste o zaman vucut sekillendirme yapsinlar. Ben bi suredir squat yapiyorum bende bile ise yaradi.

Buarada bu bacaklar bana gorede kalin.. popo var ama.. benim dedigim kalkik popo guzel zarif bacaklar ince bel ve dolgun memisler.. o zaman guzel kivrimlisindir.tabii bu benim guzellik anlayisim:))

Bende meme cok yok nalet olsun. :D ama bana gore de tam tarif ettigin gibi hatunlar 👍👍👍

Onu dusundum baya kafaya taktim bikac yil evvel ama cesaret edebilecek kadar cok istemiyor muşum demek ki. :KK70: yaptirmayacagim :KK70: kucuk memeli olarak yaşamima devam edecegim. Napalim iste sutyenler filan iyi oluyor bazen heves edince. :KK70:
Esinde sende memnunsaniz sorun yok tabii.. zaten herkes o kadar kolay bicak altina yatiyorki.. bana gore cogu gereksiz ama..

Kendimi bildim bileli böyleyim iste. Etrafimdakiler beni hep kadinsi bulurlar. Inanilmaz çekici bir kadın... Başlarda bu durum çok hoşuma gidiyrodu. Hala zaman zaman da gidiyor tabii. Ama durum şu ki artık bunu istemiyorum ve bu küçük oyunlar beni çok yormaya başladı. Biri var... Benden yaşça çok büyük. Ve aramizdaki yas farkini ikimiz de umursamasak da o orada bir yerde duruyor. Beni kullanmak istemedigine eminim. Ama asiri kadinsisin seni hayal etmeden duramiyorum diyor. (not:evli degil) Bu bende dert haline geldi. Nasil daha az kadinsi olunur diye dusunur oldum. Diger taraftan artik buyudum ve eskiden oynadigim o kucuk eglenceli kovalamacalar, kacamaklar bana cocukca geliyor. Etrafimdakileri bu yobde etkilemek istemiyorum. Fikriniz nedir bu konuda ? Simdiden tesekkur ederim
Kadinsan kadin ol. Erkek misin de kadinsi buluyorlar? Arada kalma 2. Çakran küser.

Esinde sende memnunsaniz sorun yok tabii.. zaten herkes o kadar kolay bicak altina yatiyorki.. bana gore cogu gereksiz ama..

Esim degil de ben sorun ediyordum. Dolgun gogus guzel bisey sonucta hoş duruyor gercekten. Ama ameliyat olayini goze alamadim. Sifir gogus olsaydim o zaman goze alirdim sanirim. Ameliyat oncesi sonrasi fotograflarina bakinca iyice vazgectim zaten milletin tek derdi boyutu degil sekil olarakta cok degisik memeler gordum en azindan benim şekli şemali duzgun sadece ebat olarak kucuk napayim dedim avuttum kendimi :D

Esim degil de ben sorun ediyordum. Dolgun gogus guzel bisey sonucta hoş duruyor gercekten. Ama ameliyat olayini goze alamadim. Sifir gogus olsaydim o zaman goze alirdim sanirim. Ameliyat oncesi sonrasi fotograflarina bakinca iyice vazgectim zaten milletin tek derdi boyutu degil sekil olarakta cok degisik memeler gordum en azindan benim şekli şemali duzgun sadece ebat olarak kucuk napayim dedim avuttum kendimi :KK70:
Cocugun olursa belki buyur.. olabiliyor bazisinda.. ben boyutta sorun yok ama deforme oldular, onlari duzelttircem sene sonuna dogru insallah.. kendim icin ama baskasi icin degil:)

Back
X