Fazla kadınsı olmak üzerine

Ama iste o zaman vucut sekillendirme yapsinlar. Ben bi suredir squat yapiyorum bende bile ise yaradi.

Buarada bu bacaklar bana gorede kalin.. popo var ama.. benim dedigim kalkik popo guzel zarif bacaklar ince bel ve dolgun memisler.. o zaman guzel kivrimlisindir.tabii bu benim guzellik anlayisim:))
ben bekar biriyim ama vucüt geliştirmeye yeni yeni merak saldım sizden fikir alabilirim 1.63 boyum var 52 kiloyum belim 36 beden hatta daha da altında kalçamsa 38 bedene anca sığıyor göğüs bedenim de 80 sizce nereme çalışmalıyım sporda

ben bekar biriyim ama vucüt geliştirmeye yeni yeni merak saldım sizden fikir alabilirim 1.63 boyum var 52 kiloyum belim 36 beden hatta daha da altında kalçamsa 38 bedene anca sığıyor göğüs bedenim de 80 sizce nereme çalışmalıyım sporda
Bu is bence beden saymakla kiloyla olmazki... yani 38 beden vardir arkadasin dedigi gibi popo tepsi gibidir.. 38 beden vardir popo kalkiktir.. yani nerenin tam sekle sokulmaya ihtiyaci varsa ona gore calisacaksin sen

Bu is bence beden saymakla kiloyla olmazki... yani 38 beden vardir arkadasin dedigi gibi popo tepsi gibidir.. 38 beden vardir popo kalkiktir.. yani nerenin tam sekle sokulmaya ihtiyaci varsa ona gore calisacaksin sen
benim popom dışa çıkık zaten dolgun hani belki biraz daha sıkılaşma çalışabilirim oranlar nasıl bu konudan pek anlayamıyorum da bir de 80 beden göğüs küçük mü oluyor bu arada bende baya kıvrımlıyım ondan merak ettim :olamaz:

Kıvrımlı hatları olan her kışı sexi olmuyor
Her sexi olanda kıvrımlı olmuyor
Sexi olmak ayrı bir konu
Sexi kadında kıvrımlardaha caziptir o kadar

peki hangi sporları önerirsiniz squat kaldırır ama zaten çıkık iyice kaklıcak rahat edemiyorum bel de ince olunca baya

Oynadığınız o küçük oyunlar nedir mesela?
Benim aklıma konuşurken koluna bacağına dokunmak geldi ( anca bu kadar hayal edebiliyorum 😂)
Yani böyle şeyler yapıyorsanız yapmayın işte.
Yoksa hiçbir kadın sadece güzel olduğu için ‘ seni hayal etmeden duramıyorum ‘ lafını duymaz, daha neler.

benim popom dışa çıkık zaten dolgun hani belki biraz daha sıkılaşma çalışabilirim oranlar nasıl bu konudan pek anlayamıyorum da bir de 80 beden göğüs küçük mü oluyor bu arada bende baya kıvrımlıyım ondan merak ettim :olamaz:
Squat sklastrmada yapiyor ama, hatta selulitlere iyi geliyor diye biliyorum.

80 beden meme diye birsey yoktur o sirt olcundur.. a-b-c ne kullaniyosun?

Yani hayatınızdaki adamlar cinsellik yaşayana dek memeleriniz ve poponuz hakkında iltifatlar edip, birlikte olduktan sonra ayrılıyorlar. Siz de bu durumu karşı konulamaz vahşi cazibe olarak görüyorsunuz doğru mu anladım? Damacanaya hallenen adamlar için cilve gerekmiyor zaten. Bıyıklarıma rağmen beni arzuluyorlar deseniz şaşırırım da, kadın olduğunuz için arzulanıyor olmanız tuhaf değil. Pipisini kapı deliğine sıkıştıran adamların evreninde, memeli olmak yeterli. Memeli insan demiyorum bak, uçan memeli de olsanız seksi görünürsünüz.

@RIVAVIRA spor yapiyor aktif olarak sanirim, o daha net bilgi verir bence💕

M Masalruya6
İhtiyaca gore bazi bolgelere daha cok agirlik vererek calisilir ama devamli tek bolge icin calisma hic yapmadim mantikli gelmiyor bence tum vucudu calistirmalisin.

Spor salonuna gidip boy, kilo, yag oranin gibi seyler belirlendikten sonra sana uygun bir yemek yeme düzeni oluşturulur ve vucuduna gore bir calisma duzenini hocan senin icin olusturur.

M Masalruya6
İhtiyaca gore bazi bolgelere daha cok agirlik vererek calisilir ama devamli tek bolge icin calisma hic yapmadim mantikli gelmiyor bence tum vucudu calistirmalisin.

Spor salonuna gidip boy, kilo, yag oranin gibi seyler belirlendikten sonra sana uygun bir yemek yeme düzeni oluşturulur ve vucuduna gore bir calisma duzenini hocan senin icin olusturur.
küçük bir yerde yaşıyorum şuan spor salonu araştırıyorum ama paket programlar öneriyorlar plates ya da fitness dilersem extra zumba vs. dediğiniz gibi gidip bilgi almam daha mantıklı olur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

egomu tatmin ettim tesekkurler 😃 Hakaretleriniz icin de tesekkur ederim. Umrumda degillerdi. Her birini teker teker okuyorum. sag olun var olun. (sacma konular kategorisi acilirsa hepimiz seviniriz)

Erkekler fırsatını bulduğuher kadına aynışeyi söyler canım. Yani 1-2 kışı olsa anlarım da herkes diyorsun. Cesaret bulmasa söyleyemezler.

Kadınsı diyince aklıma afrodit Banu Alkan geliyor. Kadınsı ama... Aması var:) Allah başka dert vermesin 🤲🤲 ne diyeyim.. ve, erkek için birlikte olduğu her kadın kadinsidir diye düşünüyorum 😄😄

Back
X