- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ilgilendiğin için bi inceleyim bakalım neymiş bu diyetNette vardır bir gün yumurta bir gün serbest şekilde
Çok tatlısın sağol bana da iyi geldi ama yarın lahana çorbasına başlayacağım ah bakalım derdimize çare hangisinde bulunacak lahana çorbasından sonra yumurta diyetini deneyebilirim çok makul Kendine iyi bak canımBuda olabilir benim gördüğümde bir gün sabah öğle akşam 1’er yumurta diğer gün serbest şekildeydi. Ama sizin bulduğunuz daha iyi gibi geldi banaTabii doktor değilim doktorunuza danışmadan kullanmayın
![]()
Dediğin gibi Kararlı olmak peşini bırakmamak kadınlar güçlüdür güzel olmayı sever aslında niye başta ben birçok kadın bu dertten muzdarip anlam veremiyorum bir antep fıstıklı çikolataya hayır diyecek güç yok mu yaniBende kilomdan memnun degilim ama 10 kilo vermistim kalan kilolarımı neden veremiyimki diyorum kendime evet zor ama imkansız degıl sadece kararlı olmak gerekiyo inanmak gerekiyo inşallah başaririz ...
SendeÇok tatlısın sağol bana da iyi geldi ama yarın lahana çorbasına başlayacağım ah bakalım derdimize çare hangisinde bulunacak lahana çorbasından sonra yumurta diyetini deneyebilirim çok makul Kendine iyi bak canım
Aynen biz cok guclüyüzzzDediğin gibi Kararlı olmak peşini bırakmamak kadınlar güçlüdür güzel olmayı sever aslında niye başta ben birçok kadın bu dertten muzdarip anlam veremiyorum bir antep fıstıklı çikolataya hayır diyecek güç yok mu yani
İnşallah canım inşallah fıstık gibi olmak bizimde hakkımız