Fazla kilolara güle güle

SendebenBendesen

Hayret edersin!! (^o^) 72📀72
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.519
1.653
133
1.~~> 68.5
2.~~> 67
3.~~>
4.~~>
5.~~>
6.~~>
7.~~>
8.~~>
9.~~>
10.~>

01.03.2018 kadar mühlet
Hedef 60 kilo olmak

Yoğurt yeşillik ve sadece et serbest
Diyete uygun yiyecekler aşırıya kaçmamak kaydıyla serbest

03.02.2018
2018-01-04 11.02.23.webp

Son düzenleme:
Çok başım agrıdı dayanamadım
yarın tekrar deneyeceğim kilolarımla cok mutsuzum her şeyi denedim hep yarıda bıraktım. :KK61: ah kardeşler ahh

Benim gibisi var mı ki kilolar yüzünden çok şey kaybedicem tutamadım bi şu boğazımı yedikten sonra çok pişman oluyorum :KK35::cry:

ABD'deki son zayıflama trendlerinden biri ise haşlanmış yumurta diyeti. Haşlanmış yumurta diyeti kilo vermede hızlı sonuçlar almak istiyorsanız ideal bir diyettir. Yapması da zor değil, sadece birkaç yumurta, sayısız sebze ve limon meyveleri içeren dengeli bir menüye sahip. Diyetin en önemli püf noktası çok su içmek. Günde en az 8 bardak su tüketilmesi isteniyor. Diyetin kuralları basit, hamburgerler, tatlılar, şeker, gazlı içecekler ve alkol tüketiminden kaçınmak. Bu diyetle 2 haftada 11 kilograma kadar kaybetmeniz mümkün. İşte haftalık menü;

Birinci hafta
PAZARTESİ: Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tane portakal veya mandalina veya benzeri narenciye. Öğlen yemeği: İstediğiniz kadar meyve, iki dilim tam buğday ekmeği. Akşam yemeği: Fırınlanmış tavuk ve büyük bir kase salata.

SALI: Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tane portakal veya mandalina veya benzeri narenciye. Öğlen yemeği: Haşlanmış tavuk, yeşil salata. Akşam yemeği: 2 haşlanmış yumurta, 1 kase salata ve 1 portakal.

ÇARŞAMBA: Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tane portakal veya mandalina veya benzeri narenciye. Öğlen yemeği: Yağı azaltılmış peynir, 1 domates ve 1 dilim tam buğday ekmeği. Akşam yemeği: Fırınlanmış tavuk ve büyük bir kase salata.

PERŞEMBE: Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tane portakal veya mandalina veya benzeri narenciye. Öğlen yemeği: İstediğiniz kadar meyve. Akşam yemeği: Buharda pişirilmiş tavuk, büyük bir kase salata

CUMA: Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tane portakal veya mandalina veya benzeri narenciye. Öğlen yemeği: 2 yumurta, haşlanmış sebzeler. Akşam yemeği: Izgara balık ve büyük bir kase salata.

Bu diyet mi canım yanlış mı

Buda olabilir benim gördüğümde bir gün sabah öğle akşam 1’er yumurta diğer gün serbest şekildeydi. Ama sizin bulduğunuz daha iyi gibi geldi bana ❤️ Tabii doktor değilim doktorunuza danışmadan kullanmayın ☺️☺️
Çok tatlısın sağol bana da iyi geldi ama yarın lahana çorbasına başlayacağım ah bakalım derdimize çare hangisinde bulunacak lahana çorbasından sonra yumurta diyetini deneyebilirim çok makul Kendine iyi bak canım

Bende kilomdan memnun degilim ama 10 kilo vermistim kalan kilolarımı neden veremiyimki diyorum kendime evet zor ama imkansız degıl sadece kararlı olmak gerekiyo inanmak gerekiyo inşallah başaririz ...

Bende kilomdan memnun degilim ama 10 kilo vermistim kalan kilolarımı neden veremiyimki diyorum kendime evet zor ama imkansız degıl sadece kararlı olmak gerekiyo inanmak gerekiyo inşallah başaririz ...
Dediğin gibi Kararlı olmak peşini bırakmamak kadınlar güçlüdür güzel olmayı sever aslında niye başta ben birçok kadın bu dertten muzdarip anlam veremiyorum bir antep fıstıklı çikolataya hayır diyecek güç yok mu yani
İnşallah canım inşallah fıstık gibi olmak bizimde hakkımız

Dediğin gibi Kararlı olmak peşini bırakmamak kadınlar güçlüdür güzel olmayı sever aslında niye başta ben birçok kadın bu dertten muzdarip anlam veremiyorum bir antep fıstıklı çikolataya hayır diyecek güç yok mu yani
İnşallah canım inşallah fıstık gibi olmak bizimde hakkımız
Aynen biz cok guclüyüzzz :super::KK76:

2018-01-04 11.02.23.webp
68 kilo ile başladım asla Yılmayacağım savaşa devam

Kahvaltı
2 adet muz
5 adet hurma
Bir kase yoğurt
birer çay kaşığı kara üzüm çekirdeği keten tohumu çörek otu öğütüp yoğurda karıştırıp yedim

Son düzenleme:
Öğle menüsü
2 adet haşlanmış yumurta
5 adet hurma
Bir kase yoğurt bir tatlı kaşığı tarçın Yoğurdun içine karıştırıp yedim:KK25:

Akşam menüm
5 adet hurma
2 haşlanmış patates biraz pul biber bir kase yoğurtla yedim yani 3 çerez kasesi yoğurtlu patates çıktı çok lezzetli oldu tavsiye ederim Karnım doydu

Saat beşte Yemeyi kesmeye çalışacağım gece yemeyi çok seven birisiyim bu huyum bana çok kilo aldırdı biliyorum

Back
X