- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
Kilo 67.8 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım bir kaç mesajınızı okudum inşallah dilediğiniz kilo ve ölçülere kavuşursunuz.Hepimiz aynı durumdayız arkadaşım.
Her yeni gün yeni umut
Ben beynime şu şekilde format atmaya karar verdim:
Şimdi normalde nasıl düşünüyoruz, her şeyi yiyebilirim o halde neden yemeyeyim.Bir gün veririm elbet.
Ben şöyle koşullandırıcam kendimi,hiç bir şey yeme hakkım yok.Bir gün içinde sadece ve sadece belirli şeyler yiyebilirim NEYSE Kİ diyet menümdeki yiyecekleri yiyebiliyorum yoksa açlıktan ölürdüm.
Böylelikle diyet yemeklerini gözünde büyütüp neyse ki bu yemekler var.Ya onlar da olmasaydı deyip haline şükredip paşa paşa devam ediyorsun.
Böyle deniyorum bu sefer bir de burda bi arkadaşa söz verdim mary jane e.onun da diyet günlüğü var.ona sözümü tutucam
Sen de bana söz ver ilksevdam ve sözünü tutmaya çalış.TUTMALISINNN.
Ah canım ya bıkmak ne kelimeKilomuz ayni sayilir insallah hedef kilomiza ulasiriz en kisa zamanda bende biktim artik yaa su kilo problemimden :/
Tabiikide gidecekler gayet fit olcaz yakin zamanda ben inaniyorumAh canım ya bıkmak ne kelime
İnşallah atarız üzerimizdeki fazlalıklarıalırken ne kadar zevkle almıştım şimdi ise yapıştılar üzerime gitmiyorlar ama gidecekler
![]()