fazla kilolarımdan kurtuldum ama =(

kayramberamveram

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
2.233
1.523
373
32
İyi akşamlar,benim bu ara kafama takan şey şu; iki oğlum var,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık .Ben iki hamileliğimdede 20 kilo aldım.İlk oğlumda hamile kalmadan üstüne bi de on kilo almıştım,o kiloları tam verdim derken ikincinin sürprizini yaşadım.Şuan bütün kilolarından kurtuldum sayılır bir iki kilo daha vermek istiyorum ama sorun şu ki henüz 22 yaşında olmama rağmen yüzüm çöktü ve yaşımdan büyük gösteriyor gibiyim.Zaten çok küçük gösteren bi yapım da yoktu.Size sorum yüzümü yeniden canlandırmak toplamak için ne yapabilirim,herhangi birşey deneyipte memnun kalan oldumu? şimdiden teşekkürler =)

Dipnot;estetik vs. önerisi istemiyorum,doğal yöntemler tercihimdir

Himmm biodermanin ürünlerini kullanabilirsiniz. Emzirmiyorsaniz eğer retinol icerikli ürünler kullanabilirsiniz.

Yediğiniz bir şeyin diğer gün cildinize çok iyi geldiğini nasil anliyorsunuz. Onlarca şey yiyoruz gün içinde:) ben hic fark edemiyorum

Aynen, ben de hic farketmiyorum :KK48:
Benim cildim önceden berbattı. Beni sadece kremler kurtardi.. Yeme İçme bence içi temizler ama cilde pek etki ettiğini sanmiyorum..

Aynen, ben de hic farketmiyorum :KK48:
Benim cildim önceden berbattı. Beni sadece kremler kurtardi.. Yeme İçme bence içi temizler ama cilde pek etki ettiğini sanmiyorum..

Ben de öyle düşünüyorum cildim önceden benim de kötüydü acayip dikkat ederdim yedigime yine değişmezdi. Şimdi cips baharat aci vs hep yiyorum ama eskisinden daha iyi.. Ya da bizim metabolizma değişik:)

saglikli bi beslenme şekliyle kilo verseydin kesinlikle bunlar olmazdi.
Vitamin almam lazim diye meyveye abanma meyveden vitamin alicam derken aldigin şekerle verdiğin kilolar geri doner.
hastahaneye git kan degerlerine vitamin eksikliklerine baktir. ona gore takviye vitaminler yazar doktor toparlarsin

kızlar ben türk kahvesi peelingi yapıyorum bayaa iyi bir şey benim yüzümde problem yok tamamen can sıkıntısından yaptığım bir şey .Çok basit içtiğim türk kahvesini yüzüme oyalayarak yediriyorum kuruyunca da yıkıyorum ..Doğal peelingmiş ..Yüzü kuru olanlar içine bir damla zeytinyağı koyabilir ..

meyve tüketin bol bol tabi suyu unutmamak lazım birsüre sonra beslenmeniz normale dönünce yavaş yavaş toparlanır cildiniz uyku da çok önemli bir faktör enaz 7 saat gece uykusu şart

İyi akşamlar,benim bu ara kafama takan şey şu; iki oğlum var,biri 3 yaşında diğeri 11 aylık .Ben iki hamileliğimdede 20 kilo aldım.İlk oğlumda hamile kalmadan üstüne bi de on kilo almıştım,o kiloları tam verdim derken ikincinin sürprizini yaşadım.Şuan bütün kilolarından kurtuldum sayılır bir iki kilo daha vermek istiyorum ama sorun şu ki henüz 22 yaşında olmama rağmen yüzüm çöktü ve yaşımdan büyük gösteriyor gibiyim.Zaten çok küçük gösteren bi yapım da yoktu.Size sorum yüzümü yeniden canlandırmak toplamak için ne yapabilirim,herhangi birşey deneyipte memnun kalan oldumu? şimdiden teşekkürler =)

Dipnot;estetik vs. önerisi istemiyorum,doğal yöntemler tercihimdir
fazlaliklar ilk gittiginde bi cokme yasanir ama sonra kilo oturdukca toparlanir insaAllah..
onun disinda da, dogallik daha fresh ve genc gosteriyo bence, tek renk dogal saclar, kalin dogal kaslar vs ;)

kızlar ben türk kahvesi peelingi yapıyorum bayaa iyi bir şey benim yüzümde problem yok tamamen can sıkıntısından yaptığım bir şey .Çok basit içtiğim türk kahvesini yüzüme oyalayarak yediriyorum kuruyunca da yıkıyorum ..Doğal peelingmiş ..Yüzü kuru olanlar içine bir damla zeytinyağı koyabilir ..
kahve sekerliyse filan fark eder mi canim?

Ben de öyle düşünüyorum cildim önceden benim de kötüydü acayip dikkat ederdim yedigime yine değişmezdi. Şimdi cips baharat aci vs hep yiyorum ama eskisinden daha iyi.. Ya da bizim metabolizma değişik:)

Aynen, çok şükür cildime artik bir sey olmuyor. Gerci ben günlük bakim yapiyorum ama. Hicbir sey yapmasak bizim de kötü olabilir..

Back
X