Fazla kıskanç mıyım nasıl baş edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 20 gün sonra evleneceğim nişanlımla balayına gideceğiz muğla fethiye düşünüyoruz amma velakin, beni bir kıskançlık sardı otel arayışı yaparken açık kızlar mayolu bikinili kızlar pencerelerin ortak havuza bakması vs vs. Kafamda kuruyorum aslında nişanlım bu zamana kadar beni aldatacak şüpheye düşürecek bir şey yapmadı ama bakar eder diye aklım çıkıyor şimdiden kafama taktım ne yapabilirim. Ben tesettürlü bir kadınım ne giyinebilirim balayına giderken yanimda ne götürebilirim.? Aslında muhafazakar bir yer istiyordum nişanlım cimri paradan dolayı istemedi.
Biz evlendigimizde ben egeye gitmek istedim eşim sizin gibi düşündüğü için beni fazla kimsenin olmadığı bir tatil yerine götürdü, gittiğimiz yerde bir iranlılar bir de biz vardık, diyeceklerim bu kadar 😅

Geçmişinde çapkın olduğunu biliyorum ama benimleyken hiç bir şeyini görmedim yakalamadim
tamam iste o zaman kendinizi offf ben bos yere kiskanclik yapiyorum falan diye kurmayin. sizin evleneceginiz kisi, evlenmek icin tesetturlu birini isteyip firsat bulunca meme/bacak dikizlemeye musait biriymis. sorun bu. ben sizin yerinizde olsam ben de sinir olurdum. ama buyuk ihtimalle evlenmezdim bu adamla. tek tatiliniz balayi olmayacak ki, hayatiniz boyunca farkli ortamlara gireceksiniz. her seferinde boyle karin agrisi cekilmez.

bu derdinizin cozumu de muhafazakar otel degil bu arada.

Siz kabul etmiyorsunuz ama bende eşinize güven problemi yaşıyorsunuz diye sezdim. Veya siz çok aşırı özgüvensizsiniz.

Arkadaşlar 20 gün sonra evleneceğim nişanlımla balayına gideceğiz muğla fethiye düşünüyoruz amma velakin, beni bir kıskançlık sardı otel arayışı yaparken açık kızlar mayolu bikinili kızlar pencerelerin ortak havuza bakması vs vs. Kafamda kuruyorum aslında nişanlım bu zamana kadar beni aldatacak şüpheye düşürecek bir şey yapmadı ama bakar eder diye aklım çıkıyor şimdiden kafama taktım ne yapabilirim. Ben tesettürlü bir kadınım ne giyinebilirim balayına giderken yanimda ne götürebilirim.? Aslında muhafazakar bir yer istiyordum nişanlım cimri paradan dolayı istemedi.
Ne kendinize ne de eşinize boşuna zehir etmeyin tatilinizi.

kafanızın rahat edeceği başka bir yere gidin.

boşuna mayo vb giyen insanları da bakışlarınızla rahatsız etmemiş olursunuz.

yani sizin derdiniz eşinizle olsa bile ilerleyen aşamalarda o insanlara da sinir olmaya başlayacaksınız biliyorum.

yıllar önce tura katılmıştım, aynı sizin gibi bir çift vardı. Yeni evli, hanımı tesettürlü.

kadın eşine sıkı sıkı sarılıyordu mümkün olan her vakitte. Burası beni ilgilendirmez de, daha sonra bana ve diğer bazı kadınlara ( bikini-mayo giymiştik elbette) gerçekten fark edilebilecek şekilde kötü kötü bakıyordu. Boşuna huzursuz olmuştum yani ne gerek var tadımı kaçırmaya?

O yüzden bence direkt kendi kriterlerinize uygun bir yere gidin. Ne eşinizi ne de kendinizi uğraştırmayın boş yere.

***ayrıca lütfen yanlış anlaşılmasın, her tesettürlü hanımı aynı kategoriye koymuyorum, konu sahibi kendisi kıskanç olduğunu ve ciddi anlamda evham yaptığını söylediği için, bizzat tecrübe ettiğim bir anımı anlatmak istedim.

Bende tesettürlü bir kadınım, eşimle balayına Antalya Kaş’ta güzel bir otele gittik. Nasıl kendime saygı bekliyorsam karşımdaki insan da en giymiş beni ilgilendirmez. Eşim özel olarak bakmasa da mutlaka her yerde açık kadınlara rastlıyoruz. Bundan ziyade zihniyet be ahlak çok önemli. Eşiniz ahlaklıyla baksa da kötü düşünmez görse de kötü niyetle bakmaz

şu an pandemi etkisiyle en dandik yerler bile gecelik 600 tl falan :KK43:

hiç swimup denemedim ama merak ediyorum
Bu sene de otel tatili yapılmaz gibi. Normal değil fiyatlar.

Biz birkaç kez satın aldık swimup, ama öyle çok bi avantajı yok bence. Anca akşamüstü yemeğe kadar havuzda içki içip takılmak keyifli oluyor. Küvetten hallice havuzlar zaten 😂

Bu sene de otel tatili yapılmaz gibi. Normal değil fiyatlar.

Biz birkaç kez satın aldık swimup, ama öyle çok bi avantajı yok bence. Anca akşamüstü yemeğe kadar havuzda içki içip takılmak keyifli oluyor. Küvetten hallice havuzlar zaten 😂

ben bir fenomen arkidişimin önerisi ile küçükkuyu-kadırga koyu arası bir yer düşündüm. glamping konsepti var. çadırda kalıyorsun aslında ama çadır yerden yüksek zeminde, içi ev gibi. yani lüks kamp gibi bir konsept. pandemi için de mesafe vs anlamında ideal gibi.
hayaller kaş perdue, hayatlar kamp ahahah

glamping 5 gün 3500, perdue 5 gün 24000 :)

Bütçeniz ne kadar? Neden villa kiralamiyorsunuz? Havuzlu deniza yakın hoş seçenekler var.

Konu sahibi senin sorunun güvensizlik tamamen
Ben açık da olsam kapalı da eşim başkasına bakar da kıskanırım diye düşünsem asla evlenmem
Güvenilir birini bulurum

Konu sahibiii huu huu
Bu düsüncelerle evlilik degil hayat gecmezzz acil sıyrıll.
Niyet ettim adamin gözlerini dağlamaya düsüncesi ile gezersin baaak mazallah🤪
Zihniyeti niyeti bozuk olmadiktan sonra çıplaklar kampına gitseniz de kıskanma..
Hayırlı olsun simdiden nikahınız..

ben bir fenomen arkidişimin önerisi ile küçükkuyu-kadırga koyu arası bir yer düşündüm. glamping konsepti var. çadırda kalıyorsun aslında ama çadır yerden yüksek zeminde, içi ev gibi. yani lüks kamp gibi bir konsept. pandemi için de mesafe vs anlamında ideal gibi.
hayaller kaş perdue, hayatlar kamp ahahah

glamping 5 gün 3500, perdue 5 gün 24000 :)
Glamping biz de baktık. Ev ve glamping arasındayız. 3500 yeme içme dahil değildir di mi?

Geçen sene kampa gittik arkadaşların yanına çadır falan zaten bozar beni de karavan da bozuyormuş 😂 hiç bana göre şeyler değilmiş. Kamp hevesim iki günlük karavan macerası ardından son buldu 😂😂😂

Ben de tesettürlü biriyim ve sakin yerlerde tatil yapmayı seciyorum veya özel havuzlu villalar vs. Tutup da bahsettiğiniz bir yerde rahat edemem. Hasema dediginiz şey suya girip çıktığınız anda vücudunuza yapışan bir poşete dönüşüyor, tesettür nerde burda? Ben olsam değiştiririm balayı tercihimi, çünkü gerçekten saçma.
Sakiin tatil yerleri nerelerrr😂🤤🤤

Glamping biz de baktık. Ev ve glamping arasındayız. 3500 yeme içme dahil değildir di mi?

Geçen sene kampa gittik arkadaşların yanına çadır falan zaten bozar beni de karavan da bozuyormuş 😂 hiç bana göre şeyler değilmiş. Kamp hevesim iki günlük karavan macerası ardından son buldu 😂😂😂

oda kahvaltı. ya ben assos ve civarını iyi biliyorum 10 sene kesintisiz tatil yaptım oralarda. kendi çapımızda arabayla gezeriz diye de düşündüm.
aynı yerde yaparmışız tatili ahahahah

benimkine kalsa 3 aylık yazlık kiralama kafası daha iyiymiş. oldu canım, 10 gün tatilim var onda da yemek mi yapayım yoksa kafanı kesip kelle çorbası mı dedim. sustu :)

Konu sahibi senin sorunun güvensizlik tamamen
Ben açık da olsam kapalı da eşim başkasına bakar da kıskanırım diye düşünsem asla evlenmem
Güvenilir birini bulurum

zaten asıl sorunları çok büyük.
adam cimri diyor, balayında bile cimrilik eden adamdan bir ömür beklenti olmaz.
e arkadaş da kıskanç yapıda.
yani tatili düşünmeden önce başka şeyleri irdelemesi lazım

oda kahvaltı. ya ben assos ve civarını iyi biliyorum 10 sene kesintisiz tatil yaptım oralarda. kendi çapımızda arabayla gezeriz diye de düşündüm.
aynı yerde yaparmışız tatili ahahahah

benimkine kalsa 3 aylık yazlık kiralama kafası daha iyiymiş. oldu canım, 10 gün tatilim var onda da yemek mi yapayım yoksa kafanı kesip kelle çorbası mı dedim. sustu :)
Ahaha. Biz yemek olayını çok rahat çözüyoruz ya. Başbaşa ya da arkadaşlarla gidersek her akşam hatta bazen öğlen de mangal. Aileyle gidersek benim süpersonik bi görümceciğim var sağolsun hiç birimizi mutfağa sokmaz. Havuzda takılırken önüne atıştırmalık falan dayar. Resmen hd konsept sunuyor kadın tatilde 😂

Rahatsız olacağım rahat tatil yapmacağım ortama gitmem gidersemde ortama uyarım kendine güvenmek önemli ayrıca sen bikinili kızları düşünüyorsun peki kaslı baklavalı erkeklere senin gözün kayarsa ne olacak 🤓

Konudan bağımsız ileride kemik erimesi gibi rahatsızlıklar yaşamamanız için güneş görmeniz gerekiyor .Bikini giyebileceğiniz muhafazakar otellere gitseydiniz keşke.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X