- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Hatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıylaasıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum mu fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim
Yaş gidiyorE bi tadını çıkarsaydınız iyice bir alışın ...
Valla bunu yazcaktım :)E bi tadını çıkarsaydınız iyice bir alışın ...
Eşimin yaşı 30 benim yaşımda şuan sorun yok 24 üm ama eşim çok istiyor ondan bu kadar kafama takar oldum elimde değil kidur bi bismillah yahu..
Ben bunu kendi kendime de arada söylüyorum ama tatmin olamıyorum bu durumdan bir başkası söyleyince kafama yatıyor ondan size danıştım daha yeni 1 ay olacak yeneli ilk atışta olmaması anormal değil sanırım değil mi, olanlarda vardır eminim ama herkesin vücut işletim sistemi farklı çalışıyor galibaValla bunu yazcaktım :)
Acele etme be güzelim.Zamanla o da olur.
bence de acele ediyorsunuz, vajinismus gibi bir illeti yenmişsiniz, bu zaten iki yıl boyunca sizin psikolojinizi altüst etmiştir.... birde üzerine hamile kalma çabası....vücut kaldırmaz yani bunca şeyi...bir süre bekleyin, rayına otursun...
zaten vücut hazır olunca kendiliğinden yoluna girecektir...
bende bunu yazacaktım valla....E bi tadını çıkarsaydınız iyice bir alışın ...
Bebek çalışmalarına başlanılmasından (ortalama olarak) 6 ay sonra hamile kalındığını okumuştum.O yüzden çok panik yapmana gerek yok bence.Bir de stresin bu tür şeyleri olumsuz etkilediğini de düşünürsek takmaman daha iyi olur diye düşünüyorum.Rahat ol,bebek gelir zaten.Hatta öylesi daha güzel olur :)Ben bunu kendi kendime de arada söylüyorum ama tatmin olamıyorum bu durumdan bir başkası söyleyince kafama yatıyor ondan size danıştım daha yeni 1 ay olacak yeneli ilk atışta olmaması anormal değil sanırım değil mi, olanlarda vardır eminim ama herkesin vücut işletim sistemi farklı çalışıyor galiba
Ben de eşiniz 50, siz 40 yaşındasınız sandım. Hiç de geç değil yaşlarınız. Daha vajinismusu yeneli az bir zaman olmuş, paldır küldür hamile kalmak isteyenleri anlamıyorum. Yahu daha adam cinselliğin tadını çıkarmamış. Siz de çıkarmamışsınız da sizi bilerek katmadım çünkü sanki çocuk için evlenmiş gibi konuşuyorsunuz.Zaten 2 yıl çooook uzun bir süre.
Çok özeniyorum hamişleri etrafımda görünce ister istemez benim neden olmasın diye sormadan edemiyor insan haklısın kafaya çok takmamak en güzeli tadını çıkarmakta fayda var Allah büyük vardır zamanıAcele etme
Önce bir kadınlığının farkına var, keyfini çıkar
Yaşın daha çok genç, çocuğu da eşin doğuracak değil yaşına bakacaksın =))
Germe kendini, biraz hayatın tadını çıkar
O kadar zor, sıkıntılı bir dönemin ardından bir de hamilelik zor olabilir, çünkü kolay bir süreç değil, dinlen biraz
Benim sormak istediğim vajinismustum yendim ondan dolayı mı hamile kalamıyorum değildi vakti zamanında bir yazı okumuştum doktorların dediği evlilikte düzenli ilişki olduğu halde 1 yıl olmaması normal karşılanıyormuş duyduğum kadarı ile benimde bu durumu yeni yenmemden dolayı acele mi ediyorum daha ilk denemem diye aklımı kurcalıyordu ondan meraktaydımöncelikle vajinismusla hamileliğin alakası yok. yani vajinismustum yeni geçti hamile kalamadım ondan mı diye bir şey olmaz.
vajinismusla hamile kalanları biliyorum. (nerden derseniz ben de evliliğimin ilk aylarında öyleydim ve bir foruma üyeydim, o sayede yendim ordan biliyorum)
yaşınız 24 ama.. yani eğer kendinizi tam anlamıyla hazır hissetmiyorsanız daha vakit var..
ben temmuz ayında yenmiştim.. nisan'da hamile kaldım.. ama arada korunduk tabii..
Ben de eşiniz 50, siz 40 yaşındasınız sandım. Hiç de geç değil yaşlarınız. Daha vajinismusu yeneli az bir zaman olmuş, paldır küldür hamile kalmak isteyenleri anlamıyorum. Yahu daha adam cinselliğin tadını çıkarmamış. Siz de çıkarmamışsınız da sizi bilerek katmadım çünkü sanki çocuk için evlenmiş gibi konuşuyorsunuz.Zaten 2 yıl çooook uzun bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?