- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
hamileliğin acelesi yoktur 18 yaşın altında değilsen..Annelik güdüleri zaten sana zamanı belirtiyor..tadını al bir dur denilmesi bilmiyorum ben çok oralı olmadığımdan (çok şükür sıkıntı yok ama olmasada olur modunda bir kafam var nedense) bana değişik geliyor..çocuk olunca cinsel hayat bitiyormuş gibi sanki..hazırsan neden olmasın..Rabbim gönlüne göre versinHatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıylaasıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum mu fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim
Sen korunmadan iliskiye gir, cocuk da ha deyince olmuyor. 2 senelik evlilik, sorun da yokmus, neyi bekleyeceksin yani deneyin
Çocuk için evlenmiş gibi mi duruyorum neye göre bunu söylüyorsunuzçocuk için evlenme gibi bir durumum yok şükürler olsun yaşım 40 yada 50 ler de değil ki böyle düşünelim evleneli 2 yıl olacak daha yeni yendim ilk denemede olmaması normal mi diye sordum 2 yılın çok uzun bir süre olduğunun farkındayım umarım bekarsanız evlendiğinizde böyle bir durum ile karşılaşmassınız hanımefendi
Valla 22 yasinda evlenmissiniz en guzel iki yilinizi bu dertle harcamissiniz, biraz esinizle sakin her konuda birseyler paylastiginiz bir evliligin tadini cikarin en azindan bir sene. O arada cinselligi de ogrenip keyfini almaya baslarsaniz evliliginiz daha guzellesir. Tam yeni asmisken hamile kalinca bu sefer yine iliskiye girmeyeceksini dogum lohusaliktan sonra uzun ara vermis olacaksiniz iliskiye yeni ogrendiginiz biseye uzun ara verirseniz sorun tekrar gelebilir de gelmeyebilir de . Bir ay ara verince bile insan biraz zorlaniyor biraz mantikla dusunun bir bebek oldugunda bakimi sizde olacak ona hazirlayin oncelikle kendinizi. Heves herkeste olabilir yasinizda cok genc. Onemli olan hazir olmakta o sorumluluk icin ayrica hamile kalmadan vucut degerrlerinizi olcturun , spor yapin kansizliginiz veya baska bi eksiklik varsa hamilelikte sorun cikaracak onlari tedavi ettirin. Bu bahane ile de esinizi bir sene bekletin
tamam rahat olacağım herşeyin vakti zamanı var haklısın stres olunca kafaya takınca daha da erteleniyor herşey hayırlısı :)Bebek çalışmalarına başlanılmasından (ortalama olarak) 6 ay sonra hamile kalındığını okumuştum.O yüzden çok panik yapmana gerek yok bence.Bir de stresin bu tür şeyleri olumsuz etkilediğini de düşünürsek takmaman daha iyi olur diye düşünüyorum.Rahat ol,bebek gelir zaten.Hatta öylesi daha güzel olur :)
Aminnn kuzum bende anlamıyorum ne acelesi 2 yıldır evliyim neredeyse çocuk istiyorum arkadaşhamileliğin acelesi yoktur 18 yaşın altında değilsen..Annelik güdüleri zaten sana zamanı belirtiyor..tadını al bir dur denilmesi bilmiyorum ben çok oralı olmadığımdan (çok şükür sıkıntı yok ama olmasada olur modunda bir kafam var nedense) bana değişik geliyor..çocuk olunca cinsel hayat bitiyormuş gibi sanki..hazırsan neden olmasın..Rabbim gönlüne göre versin
öncelikle azmin ve medeni cesaretin için tebrik ederim.Hatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıylaasıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum mu fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim
ben 9 aylık evlyim bende istiyorum yaşım 27 çocuğumla aramda zaten bi kuşak farkı olacak daha da olmasın istiyorum..çocuğumun (nasipse)en verimli çağlarında işe yaramayan bir veli olmak istemiyorum(herkes dipdiri kalacak diye bir şey yok)bir kürtajım var (kalbi durdu)şu an korkuyorum tekrara ama Nasipse Allah verirse başım gözüm üstüne.Aminnn kuzum bende anlamıyorum ne acelesi 2 yıldır evliyim neredeyse çocuk istiyorum arkadaş
Evet ben kullandım o cümleyi Eşim çocuk istiyor diye bu çabalarım o zamanlar, bu gidişle tadını çıkarırız herhalde ha deyince olmuyor bu minik sanırım'Tam birleşme olmadan hamile kalmaya çalıştım'
Bu sizin cümleniz, bu cümleden de bu anlam çıkıyor.
Daha cinselliğe alışmamış bir kadın bunun üstüne de çocuk yaparsa sonu hüsrandır.
Tadını çıkarın biraz.
Evet ben kullandım o cümleyi Eşim çocuk istiyor diye bu çabalarım o zamanlar, bu gidişle tadını çıkarırız herhalde ha deyince olmuyor bu minik sanırım
Bizimkilerden de kimse bilmiyor ne benim ailem ne eşimin ailesi eşimden rica etmiştim lütfen kimseye söylemeyelim diye öyle de oldu şükürler olsun benim arkadaşım bile bilmiyor gerek yok benim aklımda hep bir başkasına bu durumu söylersem yapacağm varsa da yapamam kendimi biliyoorum ama yendim Allah a şükürler olsun yeni gelin gibiyim bu aralarevleneli 3 sene bitti 4. seneye girdik çok şükür bütün herkes çocuk diye söylenmeye başlayınca eşimle korunmayı bıraktık 2013 kasım ayında başladık mart ayında hamile kaldım ben çok stres yaptım artık son ay amaaan olmazsa olmasın dedim demekki zamanı var dedim ama o ay oldu çok şükür.. bence hiç strese gerek yok.. sen 2 sene de atlatmışsın çok şükür benim arkadaşım evleneli 6 seneye girdi ama hala birlikte olamadılar ve ailede kimse bilmiyor benden başka kız çok üzülüyor ama yapacak bişey yok..
bu tadını çıkarmak nasıl oluyor biri banada söylesin veyahut öğretsin kendimi bu cümle karşısında çok eksik hissediyorum bu sitedeBen de 24 yasindayim fiyonk, esim de 28. Esinin yasinda hicbisey yok. Hic acele etme bence. Ben 25ten sonra dusunuyorum.
Zaten once bi iliskiye iyice alis, tadini cikar
Hatunlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır evliyim şükürler olsun evliliğimde sorunlarım yok ama benim bir derdim var eşime de sürekli bu derdimi söyleyemiyorum o da üzülmesin diye, ben bu sürede (2 yıl kadar) vajinismustum geçtiğimiz temmuz ayında yumurtlama dönemimde bu sorunumu yendim şükürler olsun hamile kalmak bir evlat sahibi olmak istiyorum Allah ın izni ile daha öncede çocuk sahibi olmak için tam birleşme olmadan hamile kalma çabalarım oldu ama biliyordum olmayacağını imkansız değil ama zordu vajinismusu yendim burası sayesinde tam anlamı ile temmuz ayında dediğim gibi, korunmadan birliktelik yaşadık eşim ile ama sonuç hüsran bugün çok hafif bir pembelik geldi belliki bugün yarın söküleceğim kırmızıları görmüş olurum tam anlamıylaasıl kafamdaki soru ise şu; hamile kalmak için çok mu acele ediyorum daha vaji yeneli bir ay olacak hemen hamile kalmamak normal bir durum mu fikirlerinizi yorumlarınızı benim ile paylaşırsanız sevinirim
Yahu ne bu acele? Önce bir tadını çıkartın, kendi cinselliğinizin, kadınlığınızın farkına varın. Eşinizle düzeninizi oturtun. Yaşlarınız çok genç, evliliğiniz çok yeni daha. Neden bu kadar çok çocuk istiyorsunuz ki? Zamanı gelince zaten olur. Yazık en güzel zamanlarınızı bu şekilde düşünerek harcamayın. Hem hamilelere çok özeniyorum diye çocuk sahibi olmak istenir mi allah aşkına?
Hamile kalırsanız ki sorunlu bir hamilelik olmayacağını varsayarsak ilişki sıklığınız azalacak. Doğumun öncesi ve sonrasında aylar süren bir duraklama dönemi olacak. Sonrasında çocuk yüzünden birbirinize vakit ayıramayacaksınız. Açıkçası bu tablo bu yaşımda bile bana korkunç geliyor. Sizdeki büyük cesaret.
bu tadını çıkarmak nasıl oluyor biri banada söylesin veyahut öğretsin kendimi bu cümle karşısında çok eksik hissediyorum bu sitede
öncelikle azmin ve medeni cesaretin için tebrik ederim.
vaji sorunu olmayan kadınlar bile normal şartlarda ilk ay olma olasılığı çok düşüktür. olmaz değil ama tutturabilen çok azdır.
sen zoru yenmişsin bundan sonra kafanı rahat tut, hayırlısıyla olur.
Oyy benim kuzumben 9 aylık evlyim bende istiyorum yaşım 27 çocuğumla aramda zaten bi kuşak farkı olacak daha da olmasın istiyorum..çocuğumun (nasipse)en verimli çağlarında işe yaramayan bir veli olmak istemiyorum(herkes dipdiri kalacak diye bir şey yok)bir kürtajım var (kalbi durdu)şu an korkuyorum tekrara ama Nasipse Allah verirse başım gözüm üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?