Fazla mı Aceleciyim ? ?

hamileliğin acelesi yoktur 18 yaşın altında değilsen..Annelik güdüleri zaten sana zamanı belirtiyor..tadını al bir dur denilmesi bilmiyorum ben çok oralı olmadığımdan (çok şükür sıkıntı yok ama olmasada olur modunda bir kafam var nedense) bana değişik geliyor..çocuk olunca cinsel hayat bitiyormuş gibi sanki..hazırsan neden olmasın..Rabbim gönlüne göre versin

Sen korunmadan iliskiye gir, cocuk da ha deyince olmuyor. 2 senelik evlilik, sorun da yokmus, neyi bekleyeceksin yani deneyin

Yumurtlama günlerinde kaçırmadım elimden geldiğince birde araya tatil girdi o hafta doğurganlığın en yüksek olduğu gün tatilde olduğumuz için bir şey yapamadık otelde felan değildik yazlıktaydık ailecek ses hemen gidiveriyo yan tarafa o günüde kaçırıverdik şimdide hafif hafif geliyor pembelikler bitsin devam

'Tam birleşme olmadan hamile kalmaya çalıştım'
Bu sizin cümleniz, bu cümleden de bu anlam çıkıyor.
Daha cinselliğe alışmamış bir kadın bunun üstüne de çocuk yaparsa sonu hüsrandır.
Tadını çıkarın biraz.

evleneli 3 sene bitti 4. seneye girdik çok şükür bütün herkes çocuk diye söylenmeye başlayınca eşimle korunmayı bıraktık 2013 kasım ayında başladık mart ayında hamile kaldım ben çok stres yaptım artık son ay amaaan olmazsa olmasın dedim demekki zamanı var dedim ama o ay oldu çok şükür.. bence hiç strese gerek yok.. sen 2 sene de atlatmışsın çok şükür benim arkadaşım evleneli 6 seneye girdi ama hala birlikte olamadılar ve ailede kimse bilmiyor benden başka kız çok üzülüyor ama yapacak bişey yok..

Yahu ne bu acele? Önce bir tadını çıkartın, kendi cinselliğinizin, kadınlığınızın farkına varın. Eşinizle düzeninizi oturtun. Yaşlarınız çok genç, evliliğiniz çok yeni daha. Neden bu kadar çok çocuk istiyorsunuz ki? Zamanı gelince zaten olur. Yazık en güzel zamanlarınızı bu şekilde düşünerek harcamayın. Hem hamilelere çok özeniyorum diye çocuk sahibi olmak istenir mi allah aşkına?

Hamile kalırsanız ki sorunlu bir hamilelik olmayacağını varsayarsak ilişki sıklığınız azalacak. Doğumun öncesi ve sonrasında aylar süren bir duraklama dönemi olacak. Sonrasında çocuk yüzünden birbirinize vakit ayıramayacaksınız. Açıkçası bu tablo bu yaşımda bile bana korkunç geliyor. Sizdeki büyük cesaret.

Biliyorum bunların bilincindeyim ama çok özeniyorum 1,5 yıl öncesine kadar böyle bebeklere özenmezdim pek ama elde değil ki geçen ay idrar yolları enfeksiyonu geçirdim sanırım birliktelikten dolayı oldu doktora gittim doktor kansızlık varmı diye ona da baktı değerlerin gayet iyi ama enfeksiyon var dedi antibiyotik ile çözdüm çok şükür bakalım kısmet Allah büyük herşeyin zamanı vardır teşekkür ederim ilgin için

tamam rahat olacağım herşeyin vakti zamanı var haklısın stres olunca kafaya takınca daha da erteleniyor herşey hayırlısı :)

Aminnn kuzum bende anlamıyorum ne acelesi 2 yıldır evliyim neredeyse çocuk istiyorum arkadaş

öncelikle azmin ve medeni cesaretin için tebrik ederim.
vaji sorunu olmayan kadınlar bile normal şartlarda ilk ay olma olasılığı çok düşüktür. olmaz değil ama tutturabilen çok azdır.
sen zoru yenmişsin bundan sonra kafanı rahat tut, hayırlısıyla olur.

Aminnn kuzum bende anlamıyorum ne acelesi 2 yıldır evliyim neredeyse çocuk istiyorum arkadaş
ben 9 aylık evlyim bende istiyorum yaşım 27 çocuğumla aramda zaten bi kuşak farkı olacak daha da olmasın istiyorum..çocuğumun (nasipse)en verimli çağlarında işe yaramayan bir veli olmak istemiyorum(herkes dipdiri kalacak diye bir şey yok)bir kürtajım var (kalbi durdu)şu an korkuyorum tekrara ama Nasipse Allah verirse başım gözüm üstüne.

Evet ben kullandım o cümleyi Eşim çocuk istiyor diye bu çabalarım o zamanlar, bu gidişle tadını çıkarırız herhalde ha deyince olmuyor bu minik sanırım

Evet ben kullandım o cümleyi Eşim çocuk istiyor diye bu çabalarım o zamanlar, bu gidişle tadını çıkarırız herhalde ha deyince olmuyor bu minik sanırım

Ben tamamen sizin iyiliğiniz için konuşuyorum.
Zaman geçsin, çocuk da olur bir gün elbet.

Bizimkilerden de kimse bilmiyor ne benim ailem ne eşimin ailesi eşimden rica etmiştim lütfen kimseye söylemeyelim diye öyle de oldu şükürler olsun benim arkadaşım bile bilmiyor gerek yok benim aklımda hep bir başkasına bu durumu söylersem yapacağm varsa da yapamam kendimi biliyoorum ama yendim Allah a şükürler olsun yeni gelin gibiyim bu aralar

Ben de 24 yasindayim fiyonk, esim de 28. Esinin yasinda hicbisey yok. Hic acele etme bence. Ben 25ten sonra dusunuyorum.
Zaten once bi iliskiye iyice alis, tadini cikar

Ben de 24 yasindayim fiyonk, esim de 28. Esinin yasinda hicbisey yok. Hic acele etme bence. Ben 25ten sonra dusunuyorum.
Zaten once bi iliskiye iyice alis, tadini cikar
bu tadını çıkarmak nasıl oluyor biri banada söylesin veyahut öğretsin kendimi bu cümle karşısında çok eksik hissediyorum bu sitede

cevap evet nokta

Yahu size ne benim aceleliğimden herkes kendi hayatından mesuldür siz böyle yapmazsınız o zaman ben zaten kadınlığımın farkındayım şükürler olsun cinsellik olmasaydı hayatımızda kadın olmayacağımızı mı anlamayacaktık. Ne demek neden bu kadar çocuk istiyorsunuz bu nasıl bir soru iki yıllık düzgün giden severek evlendiğim bir adam var hayatımda aynı hayatı paylaştığım ikimizin bir parçası olarak dünyaya getirmek istediğimiz vatanına milletine hayırlı bir evlat yetiştirmek istiyoruz bundan daha normal ne olabilir. Size bu tablo korkunç gelebilir herkes sizin ile aynı fikirde olacak diye bir durum yok. Teşekkürler yorumunuz için.

bu tadını çıkarmak nasıl oluyor biri banada söylesin veyahut öğretsin kendimi bu cümle karşısında çok eksik hissediyorum bu sitede
Sonucta cinsellik onemlidir evlilikte o acidan soylemistim ben
Simdi kiz yeni atlatti vajiyi, o psikolojiyi ben de yasamistim, eksikligini hissetmistim, sanki omur boyu yapamicam gibi gelmisti. Oyle bi ruh halinden cikinca ben hamile kalmaya da korkardim acikcasi.

Çok teşekkür ederim üstümden nasıl yük kalktı inanamazsın en çok üzüldüğüm şey ise korkulacak bir şey olmaması bu kadar kendimi korkutmamdı ilk giriş sıkıntılı sonrası normalmiş zaten İnşallah ipek'cim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Oyy benim kuzum Rabbim gönlüne göre versin canım hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…