fazla mı ilgi bekliyorum ?

Eşimle ben ailelerimizden uzakta bi şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla,
bugub sevgili babanemi yoğun bakıma alındığı haberini verdi ailem.
. beni babanem büyüttü ve babaneme çok bağlıyımdır eşimde bunu bilir.
Gitmek istedim fakat doktoru gelseniz de gör Göremezsiniz eğer ağır olursa durumu haber edeceğiz dedi ona göre gideceğim
fakat şuan eşim ben sabahtan beri ağladığım halde okadar tepkisiz ki uçak bileti alayım git diyor ama bişeye ihtiyacın var mı sarılayım derdini dinleyeyim YOk sadece babamı aramış okadar 8-9 aydın bebek deniyoruz olmuyor bu süreçte süreçte ağladığım için onu bıktırmış olabilirim bunu biliyorum muhtemelen benden ve dertlerimden sıkılmış olmalı ki “bu eşyanın yeri burası değil” diye bile kavga çıkarıyor şuan ben bunu bile düşünemeyecek durumdayken ablasına yarın araba alacak sürekli onunla ilgili telefon görüşmesi yapıyor... ben çok fazla mı ilgi bekliyorum lütfen objektif yorumlayın bütün gün ağlamaktan başım çatladı artık
bu arada lütfen sevgili babanem için dualarınız eksik etmeyin....
Allah babannenize şifa versin insallah tez zamanda yoğun bakımdan çıkar

Allah şifa versin öncelikle. Çok fazla agladiysaniz bir yerden sonra duyarsizlasmis olabilir. Yanlış anlamayın ama bende de bir yerden sonra oyle oluyor çok sık ağlayan bir arkadaşım varsa bir yerden sonra ben de tepkisizlesiyorum ama bu demek değil ki eşiniz haklı. Sonuçta uzgunsunuz ve teselli arıyorsunuz en azından size sarılıp omzunda aglamanizi sağlayabilirdi ne bileyim. Biraz öküzlük var belli ki. Ama büyütülecek bir mesele değil. İnsan bazen böyle durumlarda ne tepki verecegini de şaşırıyor. Her zaman en iyisi karşındakinden beklentini net bir şekilde ifade etmek. Sorunlar ancak böyle halloluyor.

Yoğun bakima tedbir amaçlı da yatırıyorlar kimi hastada öyle bir durum ise ameliyatı bekle o gün gidersin hem icin rahat eder.
Kalp yetmezliği gelişti ani olarak ödem atmasını bekliyorlar ameliyat için o yüzden tutuluyor şuan beklemedeyim Allah korusun kötü bişey olsa uçakla

Kalp yetmezliği gelişti ani olarak ödem atmasını bekliyorlar ameliyat için o yüzden tutuluyor şuan beklemedeyim Allah korusun kötü bişey olsa uçakla

Allah'ın izni ile sağlığına kavuşur insAllah. Gönlünuzu ferah tutun

Herkesin her konuya bakış açısı farklı sen destek bekliyosun tamam haklısın ama eşinin de elinden gelen bu yapmacık davranmasından iyidir

Bu arada Allah çektirmesin tez zamanda şifa versin yada huzura erdirsin
Yaşlılar ve hastalar için doğru dua etmek lazım yanlış anlama ölsün demiyorum dedemin biri çok çekti hastanelerde o hep öyle dua etti ondan öyle ederim bende

Back
X