Bebek Beslenmesi Fazla mı oluyor az mı oluyor nasıl oluyor anlayamıyorumm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mervecey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
166
212
103
34
Meraba arkadaşlar kızım 5. Ayını bitirdi 6. Aya girdik ama neyi nasıl vericem bilemiyorum.sabah 7.8 gibi mama içiyor 200 ml.
11.30-12gibi sebze çorbası veriyorum içine ufalanmış ekmek katıp.1de uyuyor.3-4 gibi kalkıyor yine mama veriyorum.akşam 7de uyuyor uyuturken yine mama veriyorum ama ben ek olarak bi şeyler vermek istiyorum neyi ne zaman ne kadar vereceğimi bilmiyorum yardımcı olmak isteyen tecrübeli annelerin mesajlarını bekliyorum

Benim oglum da 8.5 aylik.6. Aydan sonra yogurt verebilirsin ve sabahlari mama ictikten sonra yani ortalama 10 dan sonra kahvalti verebilirsin.ben yumurta, peynir, ceviz ve 7 tahilli mama veriyordum.yumurtayi ilk verecegin gun 1 nohut tanesi kadar ver daha sonra artir yavas yavas.peyniri geceden suyun icine koy ki tuzu azalsin.cevizi rondodan gecir 1 tatli kasigi ver hepsini 7 tahilin icine koy bulamac gibi oluyo. 7. Aydan sonra hepssini teker yeker vermeye basla.her gun bir kucuk kase yogurt mayala ve vermeye calis.ben bi de kabak ya da fasulye yapiyordumo zmanlar yarim kase filan yiyordu.simdilerde 1 kase yiyor.(1 kabagin icine havuc patates ve pirinc ekleyip karistir rondodan gecir) umarim yardimci olmusumdur sana.

Benim oglum da 8.5 aylik.6. Aydan sonra yogurt verebilirsin ve sabahlari mama ictikten sonra yani ortalama 10 dan sonra kahvalti verebilirsin.ben yumurta, peynir, ceviz ve 7 tahilli mama veriyordum.yumurtayi ilk verecegin gun 1 nohut tanesi kadar ver daha sonra artir yavas yavas.peyniri geceden suyun icine koy ki tuzu azalsin.cevizi rondodan gecir 1 tatli kasigi ver hepsini 7 tahilin icine koy bulamac gibi oluyo. 7. Aydan sonra hepssini teker yeker vermeye basla.her gun bir kucuk kase yogurt mayala ve vermeye calis.ben bi de kabak ya da fasulye yapiyordumo zmanlar yarim kase filan yiyordu.simdilerde 1 kase yiyor.(1 kabagin icine havuc patates ve pirinc ekleyip karistir rondodan gecir) umarim yardimci olmusumdur sana.
Çok teşekkür ederim canım çok işime yaradı

Back
X