• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fazla mı üstüne gidiyorum ?

Ben de facebook ve instagrama fotoğraf yüklüyorum. Facebook'a daha fazla. Yaz tatillerinden bikinili fotoğraflarım falan da var.
Ama böyle bir konuşmanın üzerine, üstelik aralık ayında bikinili fotoğrafı tekrar gündeme getirmek gerçekten çok göze sokarak inatlaşmak gibi olmuş. Gereksiz yani.
Ortaklarının görmesi konusunda hak verdim, fotoğraf paylaşacaksanız bile gizlilik ayarlarından ortaklarına kapatıp bunu ona söyleyebilirsiniz.

kapattım direk facemi zaten

Kıskansa ''sevgilim çok kıskanç beni boğuyor :KK43: '' dersiniz . Kıskansın diye resim atıp bide bu mevsimde bikinili resim. Face hesabınızı kapatmak yerine daha normal olan resimler koyabilirsiniz.

normal resimlerime de kızıyor ne gerek var diye. ama asla beni boğuyor demem. akrep burcu çnkü kıskanç oldğnu en başından bliyordum.

Şimdi bana saldircaklar ama olsun yine de söylüycem:KK53:

Facebook,twitter,instagram gibi sosyal paylasim sitelerine atilan açık saçık,bikinili,süper minili,dekolteli resimler bana teşhircilik olarak geliyor. Belki sadece arkadaşlarına açık resimler ama eşi,sevgilisi,kuzeni herhangi biri de görebilir o resimleri. Çok lüzumsuz hareketler:KK51:

Ben hak verdim.
Ne gerek var ki durmadan resim paylaşmaya?
Benim sosyal medyada tek fotoğrafım yok koymam da.
Hele bikinili fotoğraf koymak çok saçma, bunu inadına yapmak ayrı komik.

Sevdigim dedigin adama duygusal siddet uyguluyorsun farkinda misin.sirf kiskansin zevkten dort kose olayim diye,adamin sinirlerini yipratiyorsun.hem de bi hic ugruna.canin sikildiysa kendine bi oyuncak bul onu oyma,insanlarin psikolojisiyle oynanmaz. Ayrica bindigin dali kesiyorsun ,yakinda aklin basina gelir nasil olsa anlarsin.

Maasallah.
Adama inat yapin hala.
Aileyede guzel tanitmissin kendini.
' evlenicegim kiz bu" diye goturur seni ailesine daha, bekle.
Cok gozlersin.

Sirf inat ugruna.

Back
X