Fazla paramı veriyorum sizce ?????

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Merhaba kızlar uzun süredir beyaz beyaz paramı biriktirdim ve bosch ta karar kıldım en üst ürünler inox seçtim hepsini ocagım cam tek b.dolabı fırın ç.makinesi b.makinesi hepsi toplam 7.700 tuttu kı % 40 indirimi var iken bana biraz pahalı geldı ama seçtiğim ürünler gerçekten harika deneyim li arkadaşlar yardımcı olurmusunuz sonuçta uzun süre kullanıcam ama nıye fazla para vereyim ki durduk yere acil olarak cevap verirmisiniz ay sonuna kadar karar vermem lazım aklım çok karısık.Annem arçelik kullanıyor tek bosch kullanan ben olucam ailede.

teşekkür ederim canım ürünlerimiz farklı linkteki arkadaşımızla ama o kişi 5.900 demiş arada 2000 tl gibi fark var kı bende davlumbaz yok.

teşekkür ederim canım ürünlerimiz farklı linkteki arkadaşımızla ama o kişi 5.900 demiş arada 2000 tl gibi fark var kı bende davlumbaz yok.

merhaba arkadaşım ben de çeyizlik yeni aldım beyaz eşyalarımı ve bosh aldım bende yalnız hepsini beyaz aldım. çamaşır mak, bulaşık mak ve buz dolabı 4800 tuttu. yalnız sen inox aldım diyorsun ki inoxlar beyaz renklilerden daha pahalı. yani aynı modelin beyaz renklisi ile inox u arasında bayaaa fiyat farkı var. o nedenle sizinki pahalı tutmuştur. umarım memnun kalırsın ürünlerinden

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur herkes arçelik al derken boschta kullanıyorum tercihimi annem beni çiğ çiğ yer vallahı problem çıkarsa sende güle güle kullan canım

Bana göre birazcık pahalı kendi açımdan düşünüyorum Vestelden aldık.
Buzdolabı
Çamaşır mak.
Bulaşık yıkama mak.
Set üstü Ocak
Aspiratör
82 ekran LCD TV
Hepsi de inox maxımum 5000 TL diyiyim :18:

Son düzenleme:

çok iimiş ya.modelleri var mı çeyiz sayfanda.yoksa koyar mısın?fikir olur bize,bana kesin olur yani

bizde sözlümle mağazada baktık sonra arkadaşım bir tanıdık tavsiye etti. bosh hepsi. çelik buzdolabı buzluğu altta olan, çamaşır 7kg ve çelik bulaşık makinası 5 programlı 4500 gibi bir fiyat verdi. eğer çamaşır makinan 8 kg çelik ise zaten o yaklaşık 750tl fark ettirir, bir de fırın var demişsin onun fiyatını bilmiyorum ama yinede biraz pahalı gibi geldi.

bence pahali diil cnm ben 3 ay once aldim butun beyaz esyalarimi hepsi de bosch...İnox..camasir makinam,bulasik makinam,fırın,ocak,buzdolabi ve hediye ısıtıcı ile birlikte 7200 diye hatirliyorum..bende de davlumbaz yok oturdugum binada oldugu icin..

bu arada benziyoruz bizde de tum aile arcelik kullaniyo..ilk defa ben bosch kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim..

Evet canım aynı durumdayız bosch alıcam kesin ama baktığım ürünler gerçekten en son çıkan seriler karşıdan beni al diyor pazarlık payı yok tabi bunda tekirdağ da oturuyorum.Malum fabrikası burda orada da araştırma yapıp karar vericem düğün tarihi de belli değil zaten acele etmeden karar vericem.Hiç bir çeyizimde indirimden yararlanamadım içim yanıyor:)

ooooo sen hepsini sayıyorsun o kadar para inox ürünlere pekte fazla değil :)
benim bütün ürünlerim siemens yani kardeş ürün
ben 1,5 sene önce
çamaşır makinemi 1300 tl ye
bulaşık makinemi 1300 tl ye
set üstü ocağımı 300 tl ye
midi fırını 300 tl ye
buzdolabımı 3000 tl ye almıştım ve dediğim gibi hepsi beyaz

hiç dert etme gönül rahatlığı ile güle güle kullan inş.

ben 1,5 - 2 ay önce aldım Bosch'dan beyaz eşyalarımı:
KGN57P72NE Buzdolabı
WAE20413TR Çamaşır makinesi
WTE84302TR Kurutma makinesi
SMS53M38EU Bulaşık makinesi
hepsi toplamda 4500 tuttu
Inox Ocak&Fırın multifunction kombiler'e bakmıştık yaklaşık 1200 - 1500 lira arasında değişiyordu
toplam 6000 e gelecek yani. ama senin modellerini bilmiyorum canım, içine sindi ise hiçbişey pahalı değil boşver

Son düzenleme:

bende bosch aldım ve son çıkan serilerden inox istiyodum aynı serilerin inoxlarını alsaydım 1000 e yakın fark ödicektim ve ben 5500 liraya hepsini aldım seninki biraz pahalı gibi geldi ama bosctan şaşma ya da siemens al derim annemin makinesinin 24.yılı hala taş gibi o da bosch

bizde eşyalarımızı boschtan aldık. düşündüğümden daha uyguna geldi.
buzdolabı buzluğu altta olan 2 raflı çelik 2.100
bulaşık makinası 3 sepetli 5 programlı çelik 1.250
çamaşır makinası 8 kğ alman üretim beyaz 1.300
arnica bora elektrik süpürgesini de 200 tlye verdi.
eşyalarımızı evlenene kadar mağazada kalacak ürünleri alınca da mini fırın ya da ocak evimizin mutfağına göre hediye edecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…