• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla sinir

Evet ben de insan çocuğundan bahsediyorsun sandım, hayvan çocuğundan bahsediyormuşsun :KK53:

Bizim kedi tüm gün evin içinde beni takip eder. Tuvalete bile beraber gireriz. Mesafesini her zaman ona dokunamayacağım şekilde ayarlar. Yani g.tümün dibinden ayrılmaz ama sevdirmez de.

Evet ben de insan çocuğundan bahsediyorsun sandım, hayvan çocuğundan bahsediyormuşsun :KK53:

Bizim kedi tüm gün evin içinde beni takip eder. Tuvalete bile beraber gireriz. Mesafesini her zaman ona dokunamayacağım şekilde ayarlar. Yani g.tümün dibinden ayrılmaz ama sevdirmez de.
Benimkide eve girdimi ilk beni arar ses verene kadar tüm odalara bakınız hatta bazen oda kapısı kapalı olduğunda bir bagrisi var alıyorum hemen içeri ama sevmeye gelince yok :D

Merhaba kızlar benim bir oğlusum var cook sinirli hiç bir şekilde sevemiyorum hemen hirliyor garip garip ses çıkartıyor hiç bir şeyi beğenmiyor yemek çok seviyor ve aşırı inat yemek istemedimi asla yediremiyorum bu nerdeyse 2 ayı geçti böyle zaten ilk geldiğinde de karnını sevdirmiyordu hemen tirmalamaya calisiyordu :)sizinde kendiniz böyle mi iki kedim var ama biri o kadar uysal ki canını acitsaniz dahi size tepki vermez bagirmaz ama diğer kedim başını oksasam bağırır evden dışarı cikarsam kucaktan inerken bağırıyor değişik sesler çıkartıyor uzun ve biraz karışık oldu sanırım şimdiden teşekkürler önerileriniz icin
Ay kediciiikk
Annesi veterinere götürdünüz mü

Olduğum yerde veteriner yok diğer ilçeye de mesafe çok fazla ondan hiç goturemedim :KK43:
Yani bence bir gormesi lazim doktor amcasinin/teyzesinin onu. Kediler boyle çünkü genelde sadece veteriner cozebiliyor. Bizim kız da böyle ama bir bana böyle. Veterinere sordum seni annenden kıskanmış dedi (kibristayim kedi annemle kalıyor 5 gün bi gittim turkiyeye kasımda) ama siz yine bir gün gösterin annesi :anne:

Yani bence bir gormesi lazim doktor amcasinin/teyzesinin onu. Kediler boyle çünkü genelde sadece veteriner cozebiliyor. Bizim kız da böyle ama bir bana böyle. Veterinere sordum seni annenden kıskanmış dedi (kibristayim kedi annemle kalıyor 5 gün bi gittim turkiyeye kasımda) ama siz yine bir gün gösterin annesi :anne:
En kısa zamanda göstermeye çalışacağım galiba o da beni diğer oglusumdan kıskanıyor ne zmn sevmeye kalksam dolmuş gozlerle bana bakar en iyisi yarn ona özel bir ilgi göstereyim evde tek kalıp TV izleyeceğim belki iyi gelir TV izlemeyi çok seviyorda :anne::emir_bebek:

Onunda huyu suyu var yani. Oyuncak kedi degilki. Sevdirmek istemiyorsa saygi duy bence. Benimde zamaninda köpegim vardi ve kafasi haric dokununca hirliyordu.

Back
X