- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ben ağlayamıyorum ağlasam da rahatlasamBende ayniyim sinirden agliyorum bile
Hemen hemen her şeye sinirlenebilirimBen de sinirliyimdir ama o çıkışı yapmasam içime atarım, kötü olurum.
Sinirlenir, kavgamı eder ve kahvemi yapar içerim.
Oh be dünya varmış derim mutlaka
Tabi neye sinirlendiğiniz önemli burada.
Bardak kırmaya mı sinirleniyorsunuz, işinize karışılmasına mı yoksa bayağı düşüncesizliklere mi?
Öncelikle sinirlendiğiniz mevzuları bulun, üzerine telafi edilebilir şeyler olması durumunda kendinizi telkin etmeye çalışın.
Tamam, bunlara ben de sinirlenirim.Hemen hemen her şeye sinirlenebilirim
Bana emir verir gibi konuşulmasına, işime karışılmasına, istemediğim bir şeyde diretilmesene, mecburiyetlere, saf veya tam tersi aşırı çakal insanlara, maddiyatçılara, hakkımı yemeye çalışanlara, adaletsiz davranışlara, ortamda birini gömmeye çalışanlara, işimin ters gitmesine, bazen monoton günlere bile..
Ne çok şeye sinirleniyormuşum, aslında mizahıda çok yüksek biriyimdir insanları güldürmeyi severim, sanki iki arada bir derede ruhum sıkışmış gibi
Seni boşanma derin mevzular başlığına bekleriz. Gerçekten yardımın dokunabilir diye düşündüm.Hiciv denemeleri yazmak, pc oyunları oynamak ve Yeşilçam (Bilhassa Görgüsüzler filmi) benim siniri alır. Yanında da dondurma olursa hayır demem.
Bi başlık açtım, denemelerimi topluyorum 10 sene öncekilerden başladım (Tabi hepsini ekleyemiyorum banlanırımsansürleyip kurtarabildiklerimi ekliyorum), okudukça bir yandan gülüyorum bana da iyi nostalji oldu. Kim yamuk yaptıysa bana, oturmuş mısra mısra parçalamışım kendimce, hoşuma gitmeyen şeye, arada kendime de giydirmişim bol bol.
Tavsiye ederim.
Bende senin gibiyim bir gün evde sinirden yatak odasının kapısını 4 kere açıp çarptım.o an dedim napıyorum diye.antidepresen almak yerime dahiliyeye gittim tiroitlerime baktırdım.meger yüksekmiş o sinir yapıyormus.Bir ilaç verdi kullandıktan snra normale döndüm.antidepresen içmiş gibi sersemleşmiyorum gayet normale döndüm yaniİyi geceler kızlar hemen hemen her gün günde 1-2 defa sinirlenip bağırarak lanet ederek buluyorum kendimi, insanlara tahammülüm yok, boş konuşmalara bana saçma gelen konulara hiç tahammülüm yok, kendi doğrularımı çizmişim ve koştur koştur gidiyorum sanki, önüme kim çıksa da ezer geçerim, babamı tanımam yani, o yüzden eş ailesi ile de anlaşamıyorum, yeri geliyor kendi ailemle çatışıyorum, aşırı sinirliyim, eşimi üzüyorum, alıştı artık zaten sakin ol diyor o kadar, onu üzmek istemiyorum ama elimde değil, bugün mesela yarım saat söylendiğim şey dışarı çıkacaktık plan iptal oldu, söylenmek var söylenmek var ben resmen anırıyorum, aşırı sinir neden ola ki?
Bu arada 2,5 ay sigarayı bırakmıştım ve ilginç bir şekilde sinirlerim %70 azalmıştı. Çok rahatsızım
Oğlak Burcu burç değil yükSanırım biz oğlakların yapisında var bu bende sinirli bir insanimdır tahammul edemedigim çok insan var ve onları da hayatimdan çıkardım sinirlenince kitap okuyorum ya da müzik açıyorum sessiz sakin bir yere geçiyorum kendimi dinliyorum bu sekilde daha rahat oluyor yoksa bağırış çağırış hiç hos olmuyor
Oğlak Burcu burç değil yük
Bu burç beni çok yoruyor, tam bir oğlağım, 2020 oğlak retrosu ve dünyada olanlara bakarsan anlarsınAslında burç olarak karakterli disiplinli bir burcuz ama sinir olayı beni yıpratıyor
Çocuk yok, bu konuda çok hassasım, şimdilik düşünmüyoruz ama onun için planlar yaptığım zaman asla onun yanında en ufak huzursuzluk tartışma istemediğimi belirtiyorum her zaman, kendi çocukluğumdan yola çıkarak anne babamın yaptığı kavgaların etkisinde nasıl kaldığımı hatırlıyorum, asla yapmam bu hataları. Zaten kendimi hazır hissetmediğim içinde düşünmüyorumValla kendi kendinize ne kadar bağırırsanız bağırın, bir şeyler kırıp dökün, eşinizi kırın neyse de, ortamda çocuk varsa aman diyim..
Zira çocuklar aşırı etkilenir bu ortamdan.
Altında yatan sebebe henüz yönelmemeniz düşündürdü.
Bir an önce fiziksel ve ruhsal tedaviye başlayın. Sonuçta normal olmadığını anlayarak konu açmışsınız..
Ekmek yemem kuzum küçüklükten beri çok az yerim, çorba yanında falan, et konusunda tam bir etçilimdir, eti seviyorum, sanırım benim ki troidle alakalıB vitaminine baktirdiniz mi?
Yeme biciminiz nasil, ekmek veya kirmizi et yer misiniz?
ben 3 gun ekmek yemesem zihinsel olarak tukeniyorum, B vitamini eksikligini hemen hissediyorum
İyi geceler kızlar hemen hemen her gün günde 1-2 defa sinirlenip bağırarak lanet ederek buluyorum kendimi, insanlara tahammülüm yok, boş konuşmalara bana saçma gelen konulara hiç tahammülüm yok, kendi doğrularımı çizmişim ve koştur koştur gidiyorum sanki, önüme kim çıksa da ezer geçerim, babamı tanımam yani, o yüzden eş ailesi ile de anlaşamıyorum, yeri geliyor kendi ailemle çatışıyorum, aşırı sinirliyim, eşimi üzüyorum, alıştı artık zaten sakin ol diyor o kadar, onu üzmek istemiyorum ama elimde değil, bugün mesela yarım saat söylendiğim şey dışarı çıkacaktık plan iptal oldu, söylenmek var söylenmek var ben resmen anırıyorum, aşırı sinir neden ola ki?
Bu arada 2,5 ay sigarayı bırakmıştım ve ilginç bir şekilde sinirlerim %70 azalmıştı. Çok rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?