Fazla sinirliyim

Benim de yükselenim terazi
Oğlak ve terazi arasında gidip gelmek anlatabiliyor muyum realde krizleri çok güzel çözerim aslında.
Olabilirim kuzum herşey olabilirim
Ama susmam da, geçen laptopumu götürdüm adam yaparım dedi 3 gün bekletti sonra aradı yapamıyorum gel al, para istedi bide, hem yapamıyorsun hem para istiyorsun dedim adama bağırdım ettim sonra pişman oldum gittim parayı ödedim adam herhalde manyak demiştir
Vicdanımda çok yüksek, hatta beni akrabalarına anlatıp doldurulup üzülüp duran kv’mi bile teselli etmişliğim var, bak benimle olan derdini başkalarına anlatma dolduruluyorsun sonra üzülüyorsun diye.
Belki de babamın beni yetiştirme şekline bağlı, bana hep sen büyüyeceksin kimseye eyvallahın olmayacak bineceksin arabana gideceksin kimse sana bir şey diyemeyecek kimseyi takmayacaksın diye büyüttü, ben hakkımı ısrarla savunduğum zaman aferin hep böyle ol derdi
Ben ya triod ya sigara yüzünden bu kadar sinirli olduğumu düşünüyorum

Canım senın gibi biri karsına çikmamıs daha demekki eger çiksaydı düzelirdin. Bak esın sana sakın ol dıyorya ilerde sakın ol demıcek hayırdır sen diyıcek. Gerci benimde senden kalır yanım yok ama. Neysekı hatalarımızı biliyoz :)

Beni anlamak için ben olmak lazım arkadaş
Şaka bir yana rahatsızız sanırım

Demek ki çocukluğunuzdan kaynaklanıyor bu problem.
Bütün çocuklar ebeveynlerinin huyunu kopyalar. Bir çocuğun üç ebeveyni var der uzmanlar Anne, baba ve anne-baba ilişkisi. Çiftlerin birbiriyle iletişimi çok önemli.

Bu hafta benzer ikinci konu bu.
Ne yazık ki bazı üyeler aman bağırıp çağırıp rahatlıyorum diyor. Çok yanlış bir düşünce biçimi.

Ben de sakin biri değilim. Agresif anlarımda kendimi hiç sevmiyorum. Agresifliğin çok kolay yüzeye çıktığı bir ailede büyüdüm.
Ayrıca aşırı kontrol mekanizması işlerdi. Ve şimdi yetişkinlikte engellenmek beni çok sinirlendiriyor.

Bence bir uzman yardımı alsanız.
stres sinir yapar, farkında olmadığınız bir depresyon bile sinir yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…