fazla takıntı

herkese merhaba benim çok ciddi bir takıntı sorunum var uzun süren aralıklarla kesinlikle kafaya bişey takıp kendime ediyorum
belli bir süredir görüştüğüm birisi var ben 25 yaşındayım aramızda 10 yaş fark ordan buradan derken 2 3 aydır görüşüyoruz kendisinin ruh hali çok değişik bir gün iyi bir gün donuk soğuk benimde ayarımı bozdu iyice her şeyi kendi üzerime çekmeye başladım acaba benle alakalı mı diye 3 4 gündür de onunla başka birisinin çevrim içi olma süreleri çok çakışıyor yeni dikkatimi çekti bilmiyorum kafam çok karışık randevu aldım doktordan artık yordu beni beynim sürekli bişeyler düşünüyorum saçma sapan dallanıp budaklanıyor buraya yazma sebebim de konuşmak iyi geliyor biraz
ve bırakmam gerekirse nasıl yapıcam çok zorlanıyorum
Önceliklegeçmiş olsun mutlaka doktordan destek alın tek başına geççek bi durum değil bu. Bide bu sorunu erkek arkadaşınız da konuşun neden size tutarsız davranıyo diye

Önceliklegeçmiş olsun mutlaka doktordan destek alın tek başına geççek bi durum değil bu. Bide bu sorunu erkek arkadaşınız da konuşun neden size tutarsız davranıyo diye
şu aralar kendi sıkıntıları da var iş falan olsun malum yaşı da var tekrar kpss falan uğraşıyor ama o arada bana ters soğuk falan davranınca kafam bozuluyor

Back
X