• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık dozu fazla mı sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sk5217
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortada bir kısıtlama öyle abartıldığı gibi bir şey göremedim ben çok abartmışlar.Göz teması istemesi çok normal.Ben anlamadım başkasına bakıyorsun neden bakışıyorsun demiş gibi abartmışlar.Üstelik çekinmiş söyleyememiş yüzü düşmüş

Merhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?
Kıskançlık olur mu canım, düpedüz kafayı kırmış

Ne zannediyor, yanındayken başka adamlara iş atacağınızı mı?
Kıskançlık zaten pirimitif bir şey ancak bu kıskançlık bile değil paranoya.
İnanın böylesini istemezsiniz.

Gozleriniz fıldır fıldır etrafta degilse zaten devamli karsinizdakinin yuzune bakamazsiniz. Gayri ihtiyari etrafa da bakarsiniz. Otururken sadece adamin yuzune bakip hulyalara dalacak degilsiniz ya.

Konusurken devamli gozu sagda solda olan insanlar beni de rahatsiz eder, dinlemiyormus ilgilenmiyormus gibi gelir ama normal bir sekilde bakiniyorsaniz zaten normali o. Sapik gibi gozunuzu kırpmadan gozlerine mi bakacakmissiniz :D

Merhabalar kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır süren bir ilişkim var, kendisi Ankara'da yaşıyor. Geçenlerde Ankara'ya onun yanına gittim. Akşam bir kafede otururken birden modu düştü. Ne oldu diye sorduğumda başta bir şey yok dedi, sonra onunla konuşurken etrafa baktığımı söyledi. Ve böyle şeylerden hoşlanmadığını vs. Ben de farkında olmadığımı baktıysam da dalgınlıkla baktığımı belirttim. Ama şuan bilemiyorum, sizce bu aşırı kıskançlık belirtisi mi ?
Kıskançlık degil bu eziklik, hadsizlik, başkasının nereye bakacağına karışma haddini kendinme bulması gibi şeyler.

Dikkat etmek lazım , iyi gözlemleyin. Ilişkinin çok başındayken kararınızı daha kolay verirsiniz.

Back
X