fazla tüyler

pembeojem588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
28
1
Benim adetim düzenli fakat fazla tüylenme vardı göğüs aramda gobegimde sirtimda vs. Endokrin bolumune gittim polikistik over olduğunu söyledi daine 35 verdi. 2. Kutumu bitirdim ama tuylerde azalma yok. Bu tüyler kendi mi dökulecek yoksa aldirmali miyim

Polikistik over teşhisini endokrin nasıl koydu bu tanıyı jinekolog koyar ve bu ilacıda o verebilir diye biliyorum

Polikistik over teşhisini endokrin nasıl koydu bu tanıyı jinekolog koyar ve bu ilacıda o verebilir diye biliyorum
16 yaşını doldurmadan önce gittigim için Fakülte hastanesinde çocuk bölümüne gittim çocuk doktoru hormonlarima baktırdi ultrasonla yumurtaliklarima da bakıldı daha sonra çocuk endokrin bölümüne gönderdi orada da doktor böbrek üstü bezlerime baktirdi orda bir şey yokmuş ve polikistik over olduğunu söyledi daine 35 i verdi 4 ay sonra da kontrole gel dedi

Bence alma. İlacın sonuçlarını zaten 6 ayda görürsün tam olarak. Ben de 2.kutudayım daha bir şey görmedim veya farketmiyorum. Alırsan hormonal bozukluk olduğu için daha da artar. Tedavi sonuçlanınca alırsın.

Bence alma. İlacın sonuçlarını zaten 6 ayda görürsün tam olarak. Ben de 2.kutudayım daha bir şey görmedim veya farketmiyorum. Alırsan hormonal bozukluk olduğu için daha da artar. Tedavi sonuçlanınca alırsın.
Ama yüz bolgemi çenemi falan mecburen aldiriyorum çünkü gerçekten öyle dolasamam çok fazla ve sanki aldirinca azalma oldu

16 yaşını doldurmadan önce gittigim için Fakülte hastanesinde çocuk bölümüne gittim çocuk doktoru hormonlarima baktırdi ultrasonla yumurtaliklarima da bakıldı daha sonra çocuk endokrin bölümüne gönderdi orada da doktor böbrek üstü bezlerime baktirdi orda bir şey yokmuş ve polikistik over olduğunu söyledi daine 35 i verdi 4 ay sonra da kontrole gel dedi
Geçmiş olsun kıyamam çok küçüksün. O ilacın prospektüsünü oku ve herhangi bi yan etki görürsen dr a git mutlaka ben bırakmak zorunda kalmıştım. Bide güneş kremi kullanman lazım lekelenme yapar drun uyarmıştır belki

Geçmiş olsun kıyamam çok küçüksün. O ilacın prospektüsünü oku ve herhangi bi yan etki görürsen dr a git mutlaka ben bırakmak zorunda kalmıştım. Bide güneş kremi kullanman lazım lekelenme yapar drun uyarmıştır belki

Siz neden bırakmak zorunda kaldınız ?

Siz neden bırakmak zorunda kaldınız ?
Kalbim sıkışıyodu sol kolumda kuvvetsizlik başladık prospektüsüne baktın damarsal problemleri artırır diyodu çok ciddi yan etkilerden bahsediyoduki zaten çok kötü oldum cahillik dr ada gitmedim ilacı bıraktım sadece

Teşekkürler, bu yaşlarda da malum dıs gorunuse takıntı biraz fazla herkesin yüzünü böyle purussuz tertemiz gordukce kendimden nefret etmeye baslamistim. Okudum prospektusunu şu an bi yan etki yok Allah a şükür. Güneş kremi ne önerirsiniz

X