Çok teşekkür ederim ama kendini yorma lütfen ben elinde olup da ihtiyacı olmayan varsa diye sordum. Eczanelerde yok malesef hiç kendini yorma canım Allah razı olsun düşünmen yeterBende 7.haftamda aradim zor buldum iğneyi sizin gibi. Yarın hava güzel olursa çıkıp eczanelere sorarim sizin icin. Bugün şiddetli fırtına ve yağmur vardi, insallah yarin güzel olir cikar sorarim.
Dilerim evladiniza sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
bulamazsan üç günde bir, iki ampul progestan vurul dedi ama o bunun yerini tutarmı bilmiyorum. Üstelik 3 günde 1 hastaneye gitmesi hastane çok uzak olduğundan ölüm gibi. Bulamazsak mecbur öyle yapcamBen de arıyorum ama yok. Bu arada progestan kullaniyorum. Doktorunuz ne diyor bu duruma?
1 taneyse belki işine yarar canım belli olmaz dursun o sende. Çok sağolBende bı tane var sanırım
1 taneyse belki işine yarar canım belli olmaz dursun o sende. Çok sağol
Yani 17.haftamdayım 37ye kadar vurulcaksın diyor doktor. 1 tane bende var 19 tane daha lazım yani.Yok bana lazım değilde sana faydası olcak mı bitanenin ben ilk haftalarda kullandım önlem olarak sonra biraktirdi doktor
Yani 17.haftamdayım 37ye kadar vurulcaksın diyor doktor. 1 tane bende var 19 tane daha lazım yani.
istersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdidenYani 17.haftamdayım 37ye kadar vurulcaksın diyor doktor. 1 tane bende var 19 tane daha lazım yani.
Hangi ilaci kullanıyorsunuz?istersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdiden
Gönderebilirsen sevinirim canım 1 tane 1 tanedir. Özelden yazıyım ben sana adresimiistersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdiden
Bende kan sulandırıcı iğne var. Geçen tedaviden kaldı. Zorda kalırsanız size hiç bir şey talep etmeden gönderebilirim.istersen gönderirim canım benim de kan sulandırıcı igne kullanmam gerekiyor 9 ay evdekiler bitince bulamazsam naparim diye düşünüyorum şimdiden
Cokkk teşekkür ederimBende kan sulandırıcı iğne var. Geçen tedaviden kaldı. Zorda kalırsanız size hiç bir şey talep etmeden gönderebilirim.
Önce oksapar kullaniyordum ondan bulamayınca enox iğne verdiler şuan onu kullaniyorumHangi ilaci kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?