- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Kırılmakta çok çok haklısınız..Meraba kizlar. Benim annem ben bebekken beni ve babami terk edip gitmis. Babamda evlendi daha sonra ben babaannemle yasadim. Neyse konuma geceyim. Eşimin tiki var bugün kv esim ben oturuyorduk ben esimin tikiyle uğraşıyordum iki uc kere uyardi beni ben devam ettim sonra bian kızdı EVLAT OLSAN SEVİLMEZSIN. Dedi b3n cok bozuldum kvde o an bi kahkaha atti.. Şimdi esime trip yapiorum Özür diledi agzimdan kacti dedi ama kırıldım kvye ayni sekilde soguk davraniyorm
Yani kv hu aile durumum sebebiyle beni istemedi hic. Cok hosuna gitmis gibiydiespri mıçmış,takma kafana..hatasınıda anlamış..
kaynanan da pusuda asisti gole çevirmeyi mi bekliyordu ne:S
Suab oyle yapiyorum cok kırıldım zaten konusmak icimden gelmiyoryazık ne diyeyim hadi eşinizin agzında kaçtı o kadına ne oluyor boşver canım takma sen Allah büyüktür onlarda bi zayıflıgıyla vurulurlar Allaha havale et insanlar merhametsiz malesef eşinin burnu sürtsün ama kaynananla arana mesafe koy o varken eşinlede mesafeli ol
Evet pisman gibi ama ozel durumum dolayisiyla cok hassas davranirdi . Ilk defa boyle bisey yapti ve ben hu ozel durumum nedeniyle bu evde istenmeyen gelinim..'Evlat olsan sevilmezsin' cok yaygin bir ifade...
Birine kizdiginizi saka yollu soylerken en cok kullanilan ifadelerden bir hatta...
Genelde gulerek karsilanir ortamlarda da...
Ama sizin ozel durumunuza istinaden siz bu sekilde bakamayabilirsiniz ve haklisiniz.
Yine de esinizin ozur dilemesini ve pismanligini dikkate almak lazim.
Kayinvalideniz durumun hassasiyetini algilamayacak duzeyde olabilir.
Fakat esiniz fazlasiyla uzulmus bence...
Suab oyle yapiyorum cok kırıldım zaten konusmak icimden gelmiyor
yorumlarınızı çok beğeniyorum ..nasıl bu kadar güzel yorumlar yapabiliyorsunuz ? gerçekten merak ettim'Evlat olsan sevilmezsin' cok yaygin bir ifade...
Birine kizdiginizi saka yollu soylerken en cok kullanilan ifadelerden bir hatta...
Genelde gulerek karsilanir ortamlarda da...
Ama sizin ozel durumunuza istinaden siz bu sekilde bakamayabilirsiniz ve haklisiniz.
Yine de esinizin ozur dilemesini ve pismanligini dikkate almak lazim.
Kayinvalideniz durumun hassasiyetini algilamayacak duzeyde olabilir.
Fakat esiniz fazlasiyla uzulmus bence...
Evet pisman gibi ama ozel durumum dolayisiyla cok hassas davranirdi . Ilk defa boyle bisey yapti ve ben hu ozel durumum nedeniyle bu evde istenmeyen gelinim..
Yani samimidir elbette ama bilemiyorum gercekten cok mutsuz oldum. Zaten yeteri kadar buruk bir bayram geciriyorum .Evet o yuzden ozel durumunuza istinaden hassas davranmaliydi dedim.
Ama kaliplasmis bir ifade o...
Yani esinizin sizi acitmak icin kendi olusturdugu bir cumle degil.
Ve de tikiyle ugrasiyormussunuz, belki bunaldi...
O durumda agzindan kufur kaciranlar bile oluyor gayet duzgun insanlar olduklari halde...
O da dusunemedi o anda ve sonrasinda pisman oldu.
Oyle hissettim ben...
Uzuldugunuzu biz anlayabiliyoruz buradan, o da ozrunu dilerken samimiydi muhakkak...
Laf iste agizdan çıktıktan sonra niyetin pek onemi kalmiyor.eLmayRa_ .!.:Oy icim acıdı ama saka yapıcam derken micip sıvamis. Bilerek o kadar ağır konuşacağını zannetmiyorum
O da doğru ama insanlık halı kaçmistir ağzından. Esten cok kahkaha atan kayınvalideye Can'ın sıkıldı degil mı? Üzülme, kırılma dik dur bu senin sucun degilLaf iste agizdan çıktıktan sonra niyetin pek onemi kalmiyor.
yorumlarınızı çok beğeniyorum ..nasıl bu kadar güzel yorumlar yapabiliyorsunuz ? gerçekten merak ettim
Yani samimidir elbette ama bilemiyorum gercekten cok mutsuz oldum. Zaten yeteri kadar buruk bir bayram geciriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?