Fazlası zarar mı?

duygu içten gelen birşey değilmidir? gözleri doluyormuş hassasmış,abartıyor dense eşinize katı ol dolmasın o gözler bak hımmm mı diyceksiniz:)bende çok duygusalımdır ,bırak filmi çizgi filme bile ağladığım olmuştur, keza babam da duygusaldır, öyle hüngür hüngür ağlamaz ama türk filmlerinde haberlerde falan gözlerinin dolduğunu görürüm,bunda rahatsızlık verecek ne var ki?odun olmasından iyidirayy düşündümde baba tarafı ve ben çok sulugözüz :)) artık espiriye vuruyoruz , misal halam çok ağlar herşeye her an ağlayabilir ,onunla aynı ortamdaysak , mendilleri hazırlayın ağlak başlaycak şimdi deriz hep beraber güleriz , işin sonunda hepimizin gözler dolu doludur

çizgi film demişken candyy-teryy'e çok ağlamıştım ,sonunu izlememiştim türkiyede yayınlanmadı ama netten buldum geçen oturdum hem izledim hem ağladım

Son düzenleme:
yaziyi okurken esim geldi aklima, biz film yada dizi izlerken ölumlu sahnelerde birbirimize bakar ikimizde sulu gozlerimizle dalga geceriz. kavga ettigimiz zamanlarda karsilikli aglamalarimizda olmustur. suan hamileyim ve bazen geceleri beni izleyip agladigini farkediyorum. tabi etrafa caktirmamaya calisir biraz soguk kanli gozukur ama oyle degil ve ben bu durumdan cooook memnunum :)

Ayyy ne kadar güzellll.... Cınımmmmmmm Çok şanslısın valla.

Ben de acikli sahneleri izlemeyi sevmem, hemen degistirmek isterim..sebebi de icimi daraltmasi, ozellikle yerli dizilerde cok fazla var drama, hic kaldiramiyorum. Sordugunuz soruda gozlerinin dolmasi bence normal, ne kadar sevdigini ve bi anlik dusunmenin bile onu ne kadar uzdugunu gosterir. Ben olsam heralde sorun etmezdim duygusal olmasini..

benim babamda tvde haber vs izlediğnde ağlar yufka yüreklidir..ama bil çocuklarına karşıda öyle olur..

her zaman bizim psikolojimizi düşünmüştür...durgun düşünceli olduğumuzda kendine dert eder

Her şeyin fazlası elbette zarar ama kim tam anlamıyla normal, dört dörtlük ki. Bence duygusuz, odun, hırt bir erkek olmasındansa duygusal, yüreği sevgi dolu, merhametli bir erkek daha tercih edilesi.

Son düzenleme:

aslında şanslısınız odun olmasından iyidir ama bende böyle düşünebilirdim sanırım yerinizde olsam :))

yükseleni hatta ay burcu da ya yengeç ya balık bence de, doğum haritasında oğlak pek yok demek ki

Tanıdığım hiçbir yengeç,akrep,balık yani su grubu duygusal ya da merhametli değildi duygu sömürcüğü tiplerdi.
Bence bu merhameti oğlak olmasından kaynaklanıyor biraz abartılı tabi bunu da yükselenine bağlıyorum.
Yükseleni boğa veya terazi olabilir.

Asıl soruya gelirsek,bu durum onu pısırık bir erkek yapmıyorsa kesinlikle fazlası zarar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…