Fazlası zarar mı?

suheda_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
17
3
36
Slm kızlar. Biliyorum ne derdi olan insanlar var şimdi "buda dert mi? Bunu kendine dert edip bide yazmış buraya." Diyenler olabilir ama şöyle söyliyim dert olarak gördüğümden değil sadece akıl almak ve yorumlarınızı öğrenmek için danışmak istedim. Ben yaklaşık 3 aylık evliyim. Ve eşim geçekten duygusal bir insan. Duygusal olması güzel aslında marhametli olduğunu gösterir ve bu iyi birşey. Fakat benim eşim sanki çok fazla duygusal gibi. Biraz sulu göz diyebilirim. Her kadın eşine "Ben öldükten sonra başkasıyla evlenir misin?" Gibi saçma bir soru sormuştur. Bende sordum ve bana bir daha böyle şeyler sormamamı söyledi söylerkende gözleri doldu. Bu neyse de tv izlerken acıklı sahnelerde kanal değiştiriyor ve dayanamadığını moralinin bozulduğunu söylüyor. Bu konuda tartışmıştık bile. İzlediğim diziyi yarım bıraktırıyor. Bir keresinde kapatmicam dedim ya kapat yada ben içeri giderim sen izle dedi bende gitmesini istemedim ama kapatmadım da kızdı ve kalktı. Çok sık gözleri doluyor. Tamam duygusal olması güzel ama bu kadar fazla olması beni rahatsız ediyor sanki. Sizce ben mi abartıyorum yoksa o mu?:)

O derece duygusal işte benim eşimde hayır ben hamile olunca ne yapacak bilmem ben ağlarım o ağlar heralde

konuyu okurken benımde aklıma o geldi

olsunyaa kötü bi huy değilki kimi insan yufka yurekli olur bence takılacak bı durum değil

ayy tufka yürekli demek ki odun olmasından hatta suyumu ayağıma getir diyen tiplerden olmaması inan bana büyük şans
Vallaha çok şanslısın ben söyleyeyim

konuyu okurken benımde aklıma o geldi

olsunyaa kötü bi huy değilki kimi insan yufka yurekli olur bence takılacak bı durum değil

Çok fazla takmıyorum ama ne bileyim bazen rahatsız edici oluyor işte. Çünkü bazen rolleri değişiyor gibiyiz. Hani kız ağlar oğlan teselli eder kız naz yapar çünkü bunun tam tersi olunca rahatsız oluyorum işte. :)

ayy tufka yürekli demek ki odun olmasından hatta suyumu ayağıma getir diyen tiplerden olmaması inan bana büyük şans
Vallaha çok şanslısın ben söyleyeyim

Evet canım orası öyle tabiki haklısın:) ben biraz buldum da bunuyormuşum gibi gözüktüm sanki ama işte duygusallığın fazlası zarar gibi geliyor bana erkekte özellikle :)

Hormonal annem hormonal...eşinin hormonları kadın gibi çalışıyor.şefkat ve marhamet her erkek te olmaz kıymetini bil:)) yada bir endokrin uzmanına görün.baba olunca öyle üzerine titreyecek ki bebişin ...bırakır uyursun.gözünü kırpmaz emin ol...

Yok canım uzmana görünecek kadar olduğunu sanmıyorum :) ama haklısın hiç öyle düşünmemiştim. Bebiş olunca çok fazla ilgileneceğinden bende eminim aslında :)

Evet canım orası öyle tabiki haklısın:) ben biraz buldum da bunuyormuşum gibi gözüktüm sanki ama işte duygusallığın fazlası zarar gibi geliyor bana erkekte özellikle :)

maşallah de bebeğiniz olduğunda en az senin kadar üzerine titrer şevkatle, merhametle... bu sözü de sevmem ama bu devirde bunu bulmak çok zor. ben duygusallığın narinliğin fazlasının zarar olduğunu düşünmüyorum. eminimki senide kırmamak için elinden geleni yapıyordur bu çok güzel bir şey.

Son düzenleme:

Evet canım aynen dediğin gibi benimde üzerime titriyor aslında. Ama işte bazen bana fazla geliyor belki de benim düşüncemi değiştirmem gerekiyor.

Herşeyin fazlası zarar :) Eşiniz sanırım balık burcu, babam da böyle, sinir bozucu olabiliyor bazen. Erkek kadınınhayatında rol model olmalı, deli yürek dizisinde gözleri dolan bir adama nasıl sırtını yaslanır insan

benim eşimde böle canım aynen kötü sahnelere kötü haberlere bakamaz değiştirir kanalı hemen ya da duygusal bişey gördüğü zaman gözleri dolar

düşün kına gecemde bile ben ağlamadım o anneme bakıp bakıp ağladı ben çok sorun etmiyorum yapıcak bişey yok çünkü içinden gelio demek ki

Ben sulu göz değilim öyle ağlamam,ama haberlere sonu kötü biten filmlere bakamam.Ama emin ol,bu onun zayıf karakterde olduğunu göstermez.Hatta daha da güçlüdür.Ama işte insanın bazen melankolik yanı vardır.Merhamet duygusunun çok fazla olmasından kaynaklanır.Duygusallaştığında üstüne gitme,teselli etmeye çalışma.Alışkanlık haline gelir.Ama ben öldükten sonra başkasıyla evlenir misin gibi gereksiz bir soru da sorma.Zaten bu sorunun cevabına o an için ne derse desin,şartların bizi neleri yapmaya zorlayacağını bilemeyiz.Ben öldükten sonra ardımdan bir fatiha okusun,iyi ansın yeter.

Haklısın canım. Duygusal anında üstüne düşmemek lazım doğru diyorsun. Yorumun için tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…