- 11 Eylül 2013
- 17
- 3
- 36
Slm kızlar. Biliyorum ne derdi olan insanlar var şimdi "buda dert mi? Bunu kendine dert edip bide yazmış buraya." Diyenler olabilir ama şöyle söyliyim dert olarak gördüğümden değil sadece akıl almak ve yorumlarınızı öğrenmek için danışmak istedim. Ben yaklaşık 3 aylık evliyim. Ve eşim geçekten duygusal bir insan. Duygusal olması güzel aslında marhametli olduğunu gösterir ve bu iyi birşey. Fakat benim eşim sanki çok fazla duygusal gibi. Biraz sulu göz diyebilirim. Her kadın eşine "Ben öldükten sonra başkasıyla evlenir misin?" Gibi saçma bir soru sormuştur. Bende sordum ve bana bir daha böyle şeyler sormamamı söyledi söylerkende gözleri doldu. Bu neyse de tv izlerken acıklı sahnelerde kanal değiştiriyor ve dayanamadığını moralinin bozulduğunu söylüyor. Bu konuda tartışmıştık bile. İzlediğim diziyi yarım bıraktırıyor. Bir keresinde kapatmicam dedim ya kapat yada ben içeri giderim sen izle dedi bende gitmesini istemedim ama kapatmadım da kızdı ve kalktı. Çok sık gözleri doluyor. Tamam duygusal olması güzel ama bu kadar fazla olması beni rahatsız ediyor sanki. Sizce ben mi abartıyorum yoksa o mu?:)