- 20 Nisan 2015
- 2
- 0
- 29
- Konu Sahibi kubrasuzan
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim en başta bunu söylemek istiyorum. Şöyle anlatayım benim erkek arkadaşımla 2 yıllık bir birlikteliğim vardı. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve ilk yıl istediğim gibi bi çalışma yapamadım. Tekrar hazırlanmak istedim geleceğimi düşünüyorum sonuçta. O da üniversite de okuyo ve beni yanına bekliyodu. Ben 2. senede istediğim sonucu elde edemedim. Onun yanında bölümler geliyodu ancak benim istediğim bu değildi. Bu sırada benim gerginliğim yüzünden bayağı yıprandık. Kavgalar sıklaşmaya başladı ayrı şehirlerdeydik her haftasonu o buraya gelmeye çalışıyodu. Ve artık sene başında olan oldu. Sürekli ders çalışmamı istemeye başlamıştı kavgaların dozu iyice arttı görüşmelerimiz kısalmaya başladı bu gerginlik ve bekleyiş ikimizi de mahvetti eminim. Hatalarımın olduğunu biliyorum farkındayım gerginliğimin yüzünden. Uzun lafın kısası bana yorulduğunu ve bu şekilde devam etmemesi gerektiğini söyledi. 1 yıl kadar görüşmeyelim ayrılmıyoruz ama öyle farz et dedi. Ben pek ikna olamadım çünkü çok seviyoduk birbirimizi. Yıl içinde sadece 1 kere karşılaştık konuşmadık. Sınavdan sonra da yazmadı ben de doğum gününü kutlamadım. Yani böyle karışık saçma sapan bi durumdayım. Yazıp gururumu ayaklar altına alamam ama fazlasıyla üzgünüm. 6 7 aydır görüşmüyoruz. Evet sizlerin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce son durum ne olur ne zaman yazar ihtimalleri konuşalım. Lütfen kızlar :)