Umursama profili engelle gitsin bence canım ay çok sinir bozucu yahu :26:
Yani sen tatlı dille anlatmaya çalışsan da anlayacağını sanmıyorum ilgilenmemek en iyisi cevap bile verme
Ya kızlar mahallemizde ahraz bir çocuk var, benden de 2-3 yaş falan küçük... Bana karşı ilgisi var. Fb'ta fotoğrafımın ekran görüntüsünü almış profilimden, ve adımla hesap açmış bi de utanmadan beni ekliyor.. Yazdıklarından da doğru düzgün bir şey anlamıyorum.. Ne yapayım Allah aşkına?
Sevgilim böyle konularda çok sert, hırpalar diye korkuyorum çocuğu.. Çok canım sıkıldı.Sanki derdim yokmuş gibi.. Of of.. Ne yapayım?
Site yönetimine bildir sahte hesap olduğunu kapatırlar umarım. Ayrıca boşver hırpalasin biraz akıllanır belki
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Ya kızlar mahallemizde ahraz bir çocuk var, benden de 2-3 yaş falan küçük... Bana karşı ilgisi var. Fb'ta fotoğrafımın ekran görüntüsünü almış profilimden, ve adımla hesap açmış bi de utanmadan beni ekliyor.. Yazdıklarından da doğru düzgün bir şey anlamıyorum.. Ne yapayım Allah aşkına?
Sevgilim böyle konularda çok sert, hırpalar diye korkuyorum çocuğu.. Çok canım sıkıldı.Sanki derdim yokmuş gibi.. Of of.. Ne yapayım?
duygu merhaba,
yanlıs anlama ama bunu gercekten çözemeyecegine inanıyor musun?
mesela fb.de sikayet ederek başlayabilirsin işe.
kapattıramıyorsan da paylasımların devamı gelmedikce zaten kullanılmayan bir profil olarak kalır.
yasal olarak haklar var mı neler bilmiyorum ama bu cocuga tehdit savuramayacagın anlamına gelmez
ve son olarak, sevgilin kızıyorsa kızsın sen neden bu kadar telas ettin ki anlayamadım. eger cocuk uygunsuz paylasımlarda bulunuyorsa sevgilinin tavrı da bir çare olabilir, o kadar sorun etme bunu yani.
şikayette bulun kısmı var.seçeneklerde de sahte hesap seçeneği fln var ordan şikayet edebilirsin.tanıdıklarından da rica et onlarda şikayette bulunsun.belki şikayet ederek kapattırabilirsin.
Yasal yollara başvurabilecegini söyle ki böyle bişey yapma hakkında var.Korkar belki ama bence sevgiline söyle zaten senden küçükse çocuk deyip takmayacaktır yani fiziksel şiddet uygulamaz sen iyice korkut olmadı ailesine söyle ugrasacak derdin kalmadı bide bunlamı ugrasacaksın :/
Şikayet ettim zaten şuan.. Telefon nr falan girerek de onayladım şikayeti.. Gördüğüm yerde boğazlıycam onu..
Vallahi ya, zaten sınavdı, nişandı.. bir sürü sıkıntım var bi de bu aptal çıktı başıma.. :/
Sevgilim parçalar..
sadece senin şikayetin yetmez.bi kaç kişiden de rica et şikayet etmesi için.ancak hesap o şekilde kapanır.
Eyvah o zaman :/ Ama hesabınız açık kaldıkça sevgilinize yada arkadaşlarınıza sizin adınıza mesajlar atabilir hesabı ele geçirmeyi deneseniz birinin yardımıyla ama sevgilinizde saklamanız dogru olurmuki yani sonradan ögrenirse eger size kızmasın
yok canım hesap çalınma ve sahte profillerde dikkate alırlar not kısmına orijinal hesabının linkini de ekle onlar kontrol ederler hesabın oluşturulma tarihine göre şansını dene yine de ne kaybedersin ki?Dikkate alınacağını sanmıyorumOff oof.
Üzülüyorum, vicdanım el vermiyor, yoksa ağzını burnunu patlatırım(
yok canım hesap çalınma ve sahte profillerde dikkate alırlar not kısmına orijinal hesabının linkini de ekle onlar kontrol ederler hesabın oluşturulma tarihine göre şansını dene yine de ne kaybedersin ki?
Facebook eğer kapatmazsa yasal olarak,bilişim suçlarına şikayet etme hakkınız var.
Dilekçe ile savcılığa şikayet et adına sahte hesap açmak birbilişim suçu ciddi de cezası var
bırak facebook a şikayeti direkt git savcılık ta hallet olayı kanunda sahte hesap açmanın cezası geçiyor.
Çocuk ahraz canım.. konuşup duyamadığı için yazma şekli de bizimkinden farklı oluyor, yarım yamalak.. Bu açıdan fark ediliyor benim yazmadığım..
Bi konuşayım da bulduğum yerde, hesaptaki bilgilerimi silip kaldırmazsa, sevgilime söyleyeyim.. Şu ara kaldıra bilceğimiz bi durum değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?