Bir süre önce bana Instagramdan bir fake hesap birkaç kere üst üste istek atınca kendi hesabindan yaz deyip engellemistim. Her neyse birkaç haftadır konuştuğum bir adam vardı Instagram kullanmadigini söylemişti, yıllık izindeydi o beni tanıyor, biliyor, her gün görüyor ben onu tanımıyordum. Falso gelen birkaç hareketi olsa da yüzyüze görüşmeden karar vermek istememiştim. Olabilir mesajla kendini yanlış ifade edebilir diye. Mesajlasirken bana kedisinin bir köpekle olan fotoğrafını atmıştı. Fotografi bildiğime emindim ama nereden bildim hatırlayamadım,veterinerin sayfasına bile girip baktım tüm fotoğraflarına. Neyse kendisiyle birkaç gündür hiç konuşmadık,mesajlasmadik. Bugün engelli listeme bakiyordum Instagramdan, sonra bu hesabı gördüm o an dank etti her şey. Bana mesaj atan istek atan fake hesabın profil resmiyle bana WhatsApptan attığı resim aynıydı. Normalde mesaj atmayacaktim ama kendimi tutamadım. Instagram hesabının ssini ve bana attığı fotoğrafı mesaj olarak yollayıp şunu yazdım : "sen bana Instagram kullanmıyorum demiştin değil mi ? Az önce engelli listeme bakarken aklıma geldi. Attığın fotoğraftan tanıdım. Yalan söylediğinde tutarlı salla" dedim. Ve engelledim her yerden. Tabiki herhangi bir şekilde bana ulaşmayı denemedi (sms,arama vs..) Muhtemelen "tüh ya yakalandık" diye arkadaş ortamında anlatıyordur. Fakat benim canım sıkıldı. Çünkü bulunduğum şehirde ilk defa biriyle konuşmaya tanışmaya okey dedim. Ve kendisini de ısrarla bana yazınca araştırdım herkes düzgün,kendi halinde biri demişti. Kendisine de bunları söyledim. Herkesle konuşan görüşen tiplerden hoşlanmadığımı belirttim. Bana love bombing olayı yapacak oldu önünü kestim. Tabiri caizse konuşmamız boyunca hiç cizgimden çıkmadan tatlı sert oldum hep. Şimdi de kendisine birçok kötü şey söylemek isterdim. Ama hem Yapı gereği öfkeli sayıp döken biri değilim. Hem de ondan beklentim varmista gerçekleşmemiş kalbim kırılmış bir imaja bürünmek istemiyorum. Ben ne yapmış olabilirim de beni salak yerine koymuş olabilir diye düşünüp duruyorum.