kızlar bugün canım sıkılıyo biraz işyerindeyim ama bir an önce eve gitmek istiyorum bikaç gün çalışmasam ne güzel olacak bu ay bir an önce geçse ay kızlar canlanmam lazımenerjim düştü anne dediniz de annemde hasta yatıyo bir haftadır geçmiyo hastalığı halsizliği var ay neye üzüleceğimi şaşırdım ya Allahım beterinden koru yarabbim.Bende de bir bel ağrısı ne olduysa kendimden sıkıldım yahuuuu
canlar benim progestanı içeli 2. günüm. bugün berbatım. 1 de içtim şuan sarhoş gibiyim kafamı yerinde tutamıyorum. uykum da cabası. eve gidip uyumak istiyorum. 3te iş bitiyor. sabırsızlıkla bekliyorum. çok kötü yan etki bunlar yaa. resmen iptal oluyosun. değse bari.
ooh mis sevindim canım. benimiçin de şöyle sıkı sıkı sarıl ona gidince. annenin yerini hiç bişey tutmuyor.
Annene rabbim acil şifalar versin inşallah...
bu bahar havası herkesi çarptı galiba bende bi halsizlik var havalar az toparlasada canlansak yaaa :)
Canım 100mg lık mı ilacın?
Tabi ki doktorun daha iyi bilir ama ben 100 mg lık 2 taneyi gece yatarken içiyodum yan etki falan hak getire :))
Cünkü o ilac içtigin andan itibaren en fazla 3 saat içinde vucutta tamamen eriyip etkiliyo :)
Ben tüm etkiyi uykuda atıyodum :)
cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
uhibbuke nerdesinnn dr bişiler dedi ayy çok heyecanlandım yaaa olabilirmi böle bişi ya imkansız yaaaaa bu arada gerçekten bu ay iki kez yumurtlamışım yani olabiliomuş :)
ne güzel maşallah.. iki kere yumurtlama omuş süper bir şey ne güzell.. rahimin kalınlaşmış mıydı acaba... Rahim duvarı kalınlaştıysa hamilesindir ultrasonda fark edebildin mi ?
geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Nasıl sevindim anlatamam müthiş bi haber bu yaaaaaaaaaaa
demekki neymiş en ümitsiz anda veriyomuş rabbim mutlulugu maşallaaahh :))
ayyy had özgecim bi müjde ver bu ayyyy :))
2 yumurtaa ne demeeekk
ayy bi de ikizlerin oluyomuş ben bile heveslendim senin adınaaaa
cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
o zaman durmak yol yola devam ikinci yumda yoldaymış madembekleyin beni haziranda geliyorum bende inşallahhhhhhhheveslendim birden
canım inan ben hiç anlamıorum eğer anlarsan sana ultrasyon sonucunun resmini yükleyim valla dr sadece süpheleniorum dedi kalın falan demedi ama
ayy inşallah kuzum yaaa dr simir testi yaptı iltihap var dedi ama antipiyotik veremem senden gebelikten şüpheleniyorum dedi düşünebiliomusun şok oldum dedim imkansız olamaz eşimde varikosel var ölede bi olurki sperm değerleri ii sadece hareketlilik zayıf yani olmama ihtimali yok dedi ilaç içme adetin geçerse kesin hamilesin dedi uhibbuke şoklardayım yaa çok pis ümit verdi bana yaa ihtimal dedi şüphe dedi şimdi yine ben ümitlencem yaa
beniim son hamileliğimde tam bat günümde ultrasonla bakmıştı dr tabiki birşey görememişti ama rahim duvarın çok kalınlaşmış %90 hamilesin demişti ki öylede oldu. ultrasonda bariz belli idi rahimi çevreleyen kalın bir çerçeve şeklinde rahim çevresi net olarak kalın gözüküyordu
ayy inşallah kuzum yaaa dr simir testi yaptı iltihap var dedi ama antipiyotik veremem senden gebelikten şüpheleniyorum dedi düşünebiliomusun şok oldum dedim imkansız olamaz eşimde varikosel var ölede bi olurki sperm değerleri ii sadece hareketlilik zayıf yani olmama ihtimali yok dedi ilaç içme adetin geçerse kesin hamilesin dedi uhibbuke şoklardayım yaa çok pis ümit verdi bana yaa ihtimal dedi şüphe dedi şimdi yine ben ümitlencem yaa
beniim son hamileliğimde tam bat günümde ultrasonla bakmıştı dr tabiki birşey görememişti ama rahim duvarın çok kalınlaşmış %90 hamilesin demişti ki öylede oldu. ultrasonda bariz belli idi rahimi çevreleyen kalın bir çerçeve şeklinde rahim çevresi net olarak kalın gözüküyordu
beklenen kırmızılar geldi.
haziran için çalışam takvimini oluşturayım
hımm canım valla diorumya bana bişi demedi resim nasıl yüklenior beceremedim :)sana gösteriyim belki anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?