Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Simdi geldim kizlar eve birsuru macun vs aldim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bende öyle düşünüyorum.. bir an önce işten çıkmak evimde huzurlu bir şekilde bebeğimi beklemek istiyorum inşallah...

canım progestanın ağızdan alınanı fitil yoluyla da alabiliyormuşsun o zaman yan etkileri daha az oluyor.. Bana dr.fitil olarak önermişti yan etkisini yaşamamak için..

ooh mis sevindim canım. benimiçin de şöyle sıkı sıkı sarıl ona gidince. annenin yerini hiç bişey tutmuyor.

cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedi dua edin bana ne olurrr

Son düzenleme:

uhibbuke nerdesinnn dr bişiler dedi ayy çok heyecanlandım yaaa olabilirmi böle bişi ya imkansız yaaaaa bu arada gerçekten bu ay iki kez yumurtlamışım yani olabiliomuş :)

ne güzel maşallah.. iki kere yumurtlama omuş süper bir şey ne güzell.. rahimin kalınlaşmış mıydı acaba... Rahim duvarı kalınlaştıysa hamilesindir ultrasonda fark edebildin mi ?

uhibbuke nerdesinnn dr bişiler dedi ayy çok heyecanlandım yaaa olabilirmi böle bişi ya imkansız yaaaaa bu arada gerçekten bu ay iki kez yumurtlamışım yani olabiliomuş :)

geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Nasıl sevindim anlatamam müthiş bi haber bu yaaaaaaaaaaa

demekki neymiş en ümitsiz anda veriyomuş rabbim mutlulugu maşallaaahh :))
ayyy had özgecim bi müjde ver bu ayyyy :))

2 yumurtaa ne demeeekk
ayy bi de ikizlerin oluyomuş ben bile heveslendim senin adınaaaa

Bu arada benimde ögleden sonra biraz sancım oldu sanki adet oldum hissine kapıldım hatta emindim bi akıntı oldu diye "aha dedim yine erken oluyorum" baktım yok olmamışım :))))
ama adet olcam hissi gelmeye başladı yavaştan :)
Umudumu kesmedi tabi kırmızıyı ya da benim adet düzenime bakarsak kahverengiyi görene kadar umuda devam :))

ne güzel maşallah.. iki kere yumurtlama omuş süper bir şey ne güzell.. rahimin kalınlaşmış mıydı acaba... Rahim duvarı kalınlaştıysa hamilesindir ultrasonda fark edebildin mi ?

canım inan ben hiç anlamıorum eğer anlarsan sana ultrasyon sonucunun resmini yükleyim valla dr sadece süpheleniorum dedi kalın falan demedi ama

ayy inşallah kuzum yaaa dr simir testi yaptı iltihap var dedi ama antipiyotik veremem senden gebelikten şüpheleniyorum dedi düşünebiliomusun şok oldum dedim imkansız olamaz eşimde varikosel var ölede bi olurki sperm değerleri ii sadece hareketlilik zayıf yani olmama ihtimali yok dedi ilaç içme adetin geçerse kesin hamilesin dedi uhibbuke şoklardayım yaa çok pis ümit verdi bana yaa ihtimal dedi şüphe dedi şimdi yine ben ümitlencem yaa

o zaman durmak yol yola devam ikinci yumda yoldaymış madem bekleyin beni haziranda geliyorum bende inşallahhhhhhhheveslendim birden

canım inan ben hiç anlamıorum eğer anlarsan sana ultrasyon sonucunun resmini yükleyim valla dr sadece süpheleniorum dedi kalın falan demedi ama

beniim son hamileliğimde tam bat günümde ultrasonla bakmıştı dr tabiki birşey görememişti ama rahim duvarın çok kalınlaşmış %90 hamilesin demişti ki öylede oldu. ultrasonda bariz belli idi rahimi çevreleyen kalın bir çerçeve şeklinde rahim çevresi net olarak kalın gözüküyordu

İltihap varsa bol bolsu iç canım ve ayaklarını falan sıcak tut haa bi de pamuklu iç çamaşırı kullanmaya dikkat et...gebelik varsa iltihap zararlı olabilir ....

Ümitlen tabi tatlııımmmm yaa :))
Ümidimiz hep var bizimm dimi amaaa şimdide kat be kat arttı :))
oyy ne güzel topigimiz bebiş dolsun :)

hımm canım valla diorumya bana bişi demedi resim nasıl yüklenior beceremedim :)sana gösteriyim belki anlarsın

Cnm dikkat et emi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bana da bat günü dr um ultrasonla baktı rahmin kalınlaşmış demişti ama zaten betadan dr biliyodu hamile olduğumu regl ye yakında rahim kalınlaşıyo yani çok net bişey söylenir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…