Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım acaba baska bi doktoradamı gitsen, belki o net emin olur. Yada sabretnek en guzeli 😌. Yinede cok hayal kurma olmayabilir, ama bu ihtimal bile cok guzel, insallah hayırlısıyla mujdeli haberi verirsin 😊

yok canım gerek yok zaten bu ay olması imkansızdı yani benim için çünkü eşimde varikosel var ben aşılama düşünüorum o derece yani bence beklemek en mantıklısı ben yine olumsuza hazırlıcam kendimi çünkü gerçekten dr emin deil çünkü çok yeni dior belki olmayabilirde dior yanlız yoksa bile ikinci yumurtan daha var dior bugün yarın çatlar ilişkiye girin dedi

Auy ne guzel haber bu nekadar umitsizdin sanirim hic aklinda yoktu hamilelik olmicak diye hani aklinda olmadi iliski aninda falan blkide oyuzden tuttu falnmi anlatamadim sanirim hayirlisi rabbimin kudreti cok buyuk

yoktu tabi canım benim için imkansız (dı)ama henüz kesin olarak bişi belli deil canım dr.sadece şüphelendi

O zaman sana cok dua edelim, Hz Zekeriya nın karısı kısırmıs ve kendisi cok yaslıymıs ama Rabbime dua etmis ve Rabbim ona hz Yahya yı vermis.. umidimizi asla kesemeyiz bi noktadan sonra tıp filan yalan dolan Rabbim oyle buyukki hz Meryem e kimse dokunmadıgı halde bebegi olmus.. imkansız diyenlere kulak asma ve hep beraber sana cok dua edelim..

Ay hadi inş. özgecim yaaa. Bol bol dua et..

Bence de yaaaa olma ihtimali bile çoookkk güzell özgeee

ya canım orası ölede bu yine hiç iyi olmadı bu sefer ümitlenip adet olursam nasıl toparlanacam bilemedimkiii yaaa aslında dr sölemek istemedi ben dedim iltihap varsa antipıyotik yazın oda dedi gerek yok dedim nasıl gerek yok iltihap sonuçta büyüyebilir siz yazmassanız bile ben cipro kullanırım ozamn dedim sonuçta iltihap şakaya gelemz ben öle diyince adam ilaç falan içme sakın dedi yani sölemek zorunda kaldı yaaa

Hanimlar malatya pazarinda bir macun var sperm arttiriyor yumurtlama arttiriyor performans vs arttiriyor bence deneyin birde benim aekadasim dostinex kullandi hamile kaldi o ay ben alicam bakalim bu ay gardimi aldim cok caliscammmmm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım benim şunu sana söyleyeyim şimdi dr ben bişey gördüm demiş ama görülmez kese betan 1000 i geçmeden olmaz yani sakın yanlış anlama tamam mı ama rahmin kalınlaştıysa şüphe etmiştir ama rahim kalınlaşması çok iyi bilmesem de regl zamanı da oluyor kalınlaşıyor ve dökülüyor anladın mı ama kese falan bunlar gözükmez şu aşamada sadece bilgin olsun ama inşallah hamilesindir bunu yürekten diliyorum yani inşallah öyledir ki sakın eşimdi varikosel varmış olmaz deme hiçbirşey belli olmaz Allah ol dedikten sonra gerisi boşşş hayırlısı hakkında

çok haklısın allah hepinizden razı olsun rabbim duarınızın karşılığını benimle birlikte hepinize nasip etsin inşallah

Ya Rabbim ! Ey Duaları İşiten ve Kabul eden Mevlamız.
Bu Yazıları okuyan kardeşlerimizin gönlün de olupta dile getiremediği ne kadar
muradı varsa bunları hayırlı olanlardan kıl ve kabul buyur.
Hangi hal için de bulundurursan bulundur senden gafil olmaktan onu
koru. Kıyametin ve ölümün dayanılmaz şiddetinden onu Muhafaza
buyur. Onu iyilerden kıl ve iyilerle beraber bulundur ve iyilerle beraber
haşret. Müjdelenen, Cennet ve Cemaline eriştireceğin seçkin kullarından
eyle.
Ya rabbi bizleri beklediğimize kavuştur.. İnşalllah

amin canım ağzına ve yüreğine sağlık..

orası öle tabi canım yok zaten kese falan gördüğünü zannetmiorum neye dayanarak bunu söledi inanki bilmiorum zaten adetime 10 gün var yani ne kese ne rahim kalınlaşması zannetmiorum sadece bana iltihap var dedi bende antipiyotik istiyince gebelikten şüpheleniorum içme dedi

Amin canım insallah, ne guzel dua ettin.

Ohaa şok şok süper bi haberrr üzülmene değmedi o kadar bak :)))

Son düzenleme:
Anladım inşallah gönlüne göre sökülürsün bi anda da hayırlısı ile tedaviye başlarsın :)

İnşallah canımcım.
Bugün baya açıldım. Arkadaşla okuldan sonra epey gezdik.
Avm'ye gidip kumpir yedik Sonra iç giyim alışverişi yaptık
Arkadaş evlenicek ona tavsiyelerde bulundum falan.
Güzel bir gündü. Yarın da sabah 9.30'da dr randevum var.
Dua edin de güzel şeyler duyayım bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…