Canım acaba baska bi doktoradamı gitsen, belki o net emin olur. Yada sabretnek en guzeli 😌. Yinede cok hayal kurma olmayabilir, ama bu ihtimal bile cok guzel, insallah hayırlısıyla mujdeli haberi verirsin 😊
Auy ne guzel haber bu nekadar umitsizdin sanirim hic aklinda yoktu hamilelik olmicak diye hani aklinda olmadi iliski aninda falan blkide oyuzden tuttu falnmi anlatamadim sanirim hayirlisi rabbimin kudreti cok buyuk
yok canım gerek yok zaten bu ay olması imkansızdı yani benim için çünkü eşimde varikosel var ben aşılama düşünüorum o derece yani bence beklemek en mantıklısı ben yine olumsuza hazırlıcam kendimi çünkü gerçekten dr emin deil çünkü çok yeni dior belki olmayabilirde dior yanlız yoksa bile ikinci yumurtan daha var dior bugün yarın çatlar ilişkiye girin dedi
yok canım yaa benim adetime daha 10 gün var aşırı kasık ağrısı şikayetiyle gittim muane oldum işte öle çıktı zaten kesin bişi deil sadece dr ilaç içme dikkat et adet olmassan gebesin dedi sadece öle bi ihtimal varmış daha 1 haftalık ya var ya yok dior oda kesin deilmiş yani sadece bu ay iki kere yumurtlamışım
Bence de yaaaa olma ihtimali bile çoookkk güzell özgeee
yok canım gerek yok zaten bu ay olması imkansızdı yani benim için çünkü eşimde varikosel var ben aşılama düşünüorum o derece yani bence beklemek en mantıklısı ben yine olumsuza hazırlıcam kendimi çünkü gerçekten dr emin deil çünkü çok yeni dior belki olmayabilirde dior yanlız yoksa bile ikinci yumurtan daha var dior bugün yarın çatlar ilişkiye girin dedi
O zaman sana cok dua edelim, Hz Zekeriya nın karısı kısırmıs ve kendisi cok yaslıymıs ama Rabbime dua etmis ve Rabbim ona hz Yahya yı vermis.. umidimizi asla kesemeyiz bi noktadan sonra tıp filan yalan dolan Rabbim oyle buyukki hz Meryem e kimse dokunmadıgı halde bebegi olmus.. imkansız diyenlere kulak asma ve hep beraber sana cok dua edelim..
O zaman sana cok dua edelim, Hz Zekeriya nın karısı kısırmıs ve kendisi cok yaslıymıs ama Rabbime dua etmis ve Rabbim ona hz Yahya yı vermis.. umidimizi asla kesemeyiz bi noktadan sonra tıp filan yalan dolan Rabbim oyle buyukki hz Meryem e kimse dokunmadıgı halde bebegi olmus.. imkansız diyenlere kulak asma ve hep beraber sana cok dua edelim..
Ay hadi inş. özgecim yaaa. Bol bol dua et..
Ya Rabbim ! Ey Duaları İşiten ve Kabul eden Mevlamız.
Bu Yazıları okuyan kardeşlerimizin gönlün de olupta dile getiremediği ne kadar
muradı varsa bunları hayırlı olanlardan kıl ve kabul buyur.
Hangi hal için de bulundurursan bulundur senden gafil olmaktan onu
koru. Kıyametin ve ölümün dayanılmaz şiddetinden onu Muhafaza
buyur. Onu iyilerden kıl ve iyilerle beraber bulundur ve iyilerle beraber
haşret. Müjdelenen, Cennet ve Cemaline eriştireceğin seçkin kullarından
eyle.
Ya rabbi bizleri beklediğimize kavuştur.. İnşalllah
canım benim şunu sana söyleyeyim şimdi dr ben bişey gördüm demiş ama görülmez kese betan 1000 i geçmeden olmaz yani sakın yanlış anlama tamam mı ama rahmin kalınlaştıysa şüphe etmiştir ama rahim kalınlaşması çok iyi bilmesem de regl zamanı da oluyor kalınlaşıyor ve dökülüyor anladın mı ama kese falan bunlar gözükmez şu aşamada sadece bilgin olsun ama inşallah hamilesindir bunu yürekten diliyorum yani inşallah öyledir ki sakın eşimdi varikosel varmış olmaz deme hiçbirşey belli olmaz Allah ol dedikten sonra gerisi boşşş hayırlısı hakkında
çok haklısın allah hepinizden razı olsun rabbim duarınızın karşılığını benimle birlikte hepinize nasip etsin inşallah
Ya Rabbim ! Ey Duaları İşiten ve Kabul eden Mevlamız.
Bu Yazıları okuyan kardeşlerimizin gönlün de olupta dile getiremediği ne kadar
muradı varsa bunları hayırlı olanlardan kıl ve kabul buyur.
Hangi hal için de bulundurursan bulundur senden gafil olmaktan onu
koru. Kıyametin ve ölümün dayanılmaz şiddetinden onu Muhafaza
buyur. Onu iyilerden kıl ve iyilerle beraber bulundur ve iyilerle beraber
haşret. Müjdelenen, Cennet ve Cemaline eriştireceğin seçkin kullarından
eyle.
Ya rabbi bizleri beklediğimize kavuştur.. İnşalllah
cemreee çok ilginç bişi oldu bugün sancım artınca dra gittim ultrasyona aldı ve bir yumurtamın çatladığını ikincisininde olduğunu söledi bugün yarın çatlar dedi yani gerçekten iki kez yumurtlamışım bu ay garip olan ikinci şeyde iltihabım olduğunu söledi ve antipıyotik yazmadı çünkü senden gebelikten şüpheliorum dedi bişiler gördüm ama emin deilim dedi ayy şok oldum ya böle bişi olamaz eşim varikosel dedim ölede bi olurki eşinin sperm değerleri çok kötü deil sadece hareketliliği zayıf dedi ve bana simir testi yaptı bi hafta sora alıcakmışım sonucu bi ilaç falan kullanma dedi bu ay adetin gecikirse kesinlikle hamilesin dedi ayy çok şaşırdım yaa olamaz böle bişi ya kafam karışık bi tuhafım off ne güzel ümidim yoktu şimdi bu dr ümitlendirdi beni yaaa üstelik kesin hamile deseydi demedide şüpheleniorum dedidua edin bana ne olurrr
Anladım inşallah gönlüne göre sökülürsün bi anda da hayırlısı ile tedaviye başlarsın :)
Ohaa şok şok süper bi haberrr üzülmene değmedi o kadar bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?