Amiiiiiiiin bu ay bebegimde ins inanuyirum bunaRabbim herkesin gonlundekini versinins
benim bazen 4 5 gün sürüyo normal sanırım ya endişe etme bencemerhaba hanımlar.. ovulasyon döneminin akıntısı ne kadar sürer bilgisi olan var mı ? adetimin 21. günündeyim 1 haftadır akıntım bitmedi umarım başka bir sıkıntı yoktur
YILLIK İZİN SAYILIR CNMM 1 HAFTA MALESEF FAZLA ALAMIYORUMM
napıyosunuz hanımlarrrr
benim yine vay başıma gelenidrar yollarımda enfeksiyon oldu bide kum döküyorum
sancım var 2 gündür enfeksiyona çare varda kum dökmeye yok
:) en guzeli canim ya diger turlusu kafayi yiycm ben yoksa bu arada bayramda esimle tatle gitmeye karar verdik onun heyecani var ustumde :)
Dondum canim dondum bunalimli gunlerimi atlattim cok sukur olmuosa olmasin ya dunyanin sonumu alala napalim bu arada dunyanin sonu diyince dun haberleri izledinizmi bilmiorum yabancilar oluyu diriltiomus hayvanlarda basari gostermisler simdi insanlarda deniceklermis izin bekliomus ayy korktm ya dunyanin sonumu gelio netemizlige gelincede valla bugun bende evdeydm temizlik yaptim bitirdim insan calisinca evde kirlenmio temiz kalio isim cabuk bitio:) zaten bayramada yokum tatil beni beklio yubbiiiii
yok ya bisey yaptigimizmi varki bekleyom bi insani zorla baba yapamam vazvectim her ayni terane her gece aglamktan surekli bidertlr ugrasmktan yoruldum ciddi bi sekilde bosanmayi dusunuyorm oyuzden sen bni sil cnm
Hayirlisi takma kafana bosverrr ben benim bi sene oldu hala tik yok vardir allahin bi bildigi olmuosa olmasn bosver tip ilerledi bizde asilama tup denerz napalim
Yok yeni başlıyorum :)
Daha doğrusu 2 yıllıktan bu sene mezun oldum dikey geçiş sınavıyla 4 yıllıga yerleştim onun kayıt işlemleri için ugraşıyorum :)
sağol canım benim yolculuk alanyaya :) ayy çok hevesleniorum denize gircem oleyyy :)ooooo ne güzel yaa hadi gözün aydııın özge :)
yolculuk ne tarafa bakalım
en güzeli yaaa düşündükçe insan bunalıma giriyo sonrası daha fena:)
bende bi kaç gündür sanki hevesleniyodum bu sabah sancılarım beni kendime getirdi o yüzden toparlandım yani bu ay da olmayabilir dimi :)
Nasip tamamen bende haftaya 15 günlüğüne ailemin yanına gidiyoruumm
HAYIRLI OLSUN CNM BENDE ÜÇTEN BIRAKTIM BENDE İKİDEN GEÇİŞ YAPMIŞTIM GEÇEN SENE HAMİLELİK GİRDİ SINAVLARA GİDEMESİM ÖYLECE KALDI BU SENEDE TEKRAR KAYIT YAPTIRMADIM YAPTIRMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM BANA GÖRE İKİ YILLIK DAHA AVANTAJLI :)Yok yeni başlıyorum :)
Daha doğrusu 2 yıllıktan bu sene mezun oldum dikey geçiş sınavıyla 4 yıllıga yerleştim onun kayıt işlemleri için ugraşıyorum :)
nisan daha çok yeni daha 5 6 ay olmuş sabret bakalım bi seneyi geçerse olmazsa mecbur canım allah mecbur etmesinBen nisandan beri deniyorum canım.
Ay aşılama tüp falan hiç istemiyorum. Eşim de istemiyor tüp.
Bakalım hayırlısı daha zamanı var.
İNŞALLAH CNMMMM BAKALIMMM :) BUGÜN KÖTÜYÜM MİDEM MAHVETTİ BENİbenim bazen 4 5 gün sürüyo normal sanırım ya endişe etme bence
olsun bi hafta da bi haftadıııırrrr keyfine bak didem
yok canım öyle düşünmeHayırlısı canım bana o duyguyu hiç tatmayacakmışım gibi geliyor nedense
öfff hiç sorma yacnmm geçmiş olsunnn dikkat et kum sancısı zor diye biliyorum allahım yardım etsinn :)
FECİ ALEMDEöfff hiç sorma ya
hayır yani normal zamanda olsa tamamda hamileyken çok zor
senin bulantıların ne alemde
tebrik ederim uhicimYok yeni başlıyorum :)
kız dur öyle düşünme 16da geçicek de geçer geçerFECİ ALEMDEAZALMIYO ARTIYO GEÇMEYECEK ZATEN BİLİYORUM DOĞUMA KADAR
Aaa süper canım, hayırlısı olsun :)
Ben de dönem uzatıyorum. Tek ders sınavını geçebilirsem şubatta mezunum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?