Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Onlar da zor işler oraya git buraya git :)
Çıkıcam birazdan ben de canım.

Bugün içimde nbbuke, post: 3herşey çok guze4, member: 570983"]Bu ne güzel enerjiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sana da günaydın :)
Nasılsın bakalım sabah kahveleriniz bendeeennnnn[/QUOTE]
Bugun icimde bi heyecan var hersey cok guEl olacak p

merhaba hanımlar.. ovulasyon döneminin akıntısı ne kadar sürer bilgisi olan var mı ? adetimin 21. günündeyim 1 haftadır akıntım bitmedi umarım başka bir sıkıntı yoktur

napıyosunuz hanımlarrrr
benim yine vay başıma gelen idrar yollarımda enfeksiyon oldu bide kum döküyorum
sancım var 2 gündür enfeksiyona çare varda kum dökmeye yok

UOTE="Uhibbuke, post: 36719882, member: 570983"]İyiyim özge seni gördüm daha iyi oldum :)
döndün mü aramızaaaa

Bugün evle ilgileniyordum kiii hala bitmedi işlerim[/QUOTE]
Dondum canim dondum bunalimli gunlerimi atlattim cok sukur olmuosa olmasin ya dunyanin sonumu alala napalim bu arada dunyanin sonu diyince dun haberleri izledinizmi bilmiorum yabancilar oluyu diriltiomus hayvanlarda basari gostermisler simdi insanlarda deniceklermis izin bekliomus ayy korktm ya dunyanin sonumu gelio ne temizlige gelincede valla bugun bende evdeydm temizlik yaptim bitirdim insan calisinca evde kirlenmio temiz kalio isim cabuk bitio:) zaten bayramada yokum tatil beni beklio yubbiiiii

napıyosunuz hanımlarrrr
benim yine vay başıma gelen idrar yollarımda enfeksiyon oldu bide kum döküyorum
sancım var 2 gündür enfeksiyona çare varda kum dökmeye yok
cnmm geçmiş olsunnn dikkat et kum sancısı zor diye biliyorum allahım yardım etsinn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…