Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cabim ayni tarz seyleri yasadim birde herkes istedigimizi biliyordu dusin yani....kisirmi demediler neler neler asilama yapalim dedik....o ay 1 yumurtam var 13 mm 22.gun catlamaz dedi drum asilama iptal birde catlayma ignedide iptal ztn heray dehset bir hayal kirikligi yataktan cikmadan aglamalar vs....derken reglim 2 gun gecikti ama hic jmudum yok...gittim test aldim grldim buarada biz sehirler aradi gittik geldik bir kasik agtisi anlatamam....derken teste damlattigim anda cift cizgi drlarin bile kisirsin dedigi ben hamileydim inanamadim ziril agladim agladik esimle ki disun teyzesine gittim hmn komsuyuz el dimi teyzesi o ve kuzeni bile benimle agladi suan anlatirken bile agliyorum neyse....,o ay zor bi gebelik gecirdim ama melegimi kucagima aldim smd ikincisini istiyorum dr kapilari maceralarimiza start verdik anliycaaniz....neyse ne olursa olsun umudunu yitirme sakin benim drum bana olmaz diyen drlar icin dediki....Allah ol dedikten snr biz olduracagiz insallah hic unutamam aradan gecen 4yil snr smd yine kapisindayim...buarada senin dra gicik oldum maneviyati guclu olmali bir drun o zaman keyfine degme derim isin moralini yuksek tutuyor cunku inancli dr
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Umudumu hic kaybetmiyorum doktorun bunları söylediği ay bile umitlenmistim. Doktor kendince ayet söyleyip yorumluyor ayetlerin yorumu öyle değil diyemedim ağlamaktan. Dr mantigi ümit verip hayal kirikligi yaşatmak istemiyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım annenin mekanı cennet olsun inşallah zaten bu anneler günü hiç ii deil ya insan buruk oluo rabbim anneme sağlıklı ömürler versin ama ondan okadar uzaktayımki bende okadar özlüyorum kokusunu inan burnumda tütüo neredeyse bir sene olacak görmeyeli bu anneler günü insanı mahfedio
kıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
canım Allah sana sabır versin annenın mekanı cennet olsun şuan onun ruhuna fatıha okuyorm işte bnm demek istedğim buydu halmze şükredelm neler gelir başmza her zorlkta çökersek nice olur halimz Rabbimin gücüne gider bugünümüze çok şükür.
0.5 i gordum ekranda moralim 0000000000000
Öyle canım ya psikolojim şekilden şekile girio napıyım :)))))))))))
0.5 i gordum ekranda moralim 0000000000000
İnsanların bilip bilmeden ulu orta cocuk yapin bak sonra istesende olmaz vs.lafari beni cileden çıkartıyor olmuyor zaten dye bagrsm hüngür hüngür aglaysm gelio nedir bi dusunceszlk insnlarin icini bilmedn yorum yapmayin yeterrrr
Hele.birde su cocugu olupta sikyet edenler yokmu hallerne sukretmeden olmynlarn halinden anlamyan tavrlari kahroluyorm kske bnmde olsa bni uykusz biraksa bnde cok.sukur uykusuz kaldm desem :2:
Rabbim inslh annler gununde annler gunun kutlu olsun anncgm diyen meleklermzi bze hayrli bir zmnda gondersn biliyorum meleğim yada meleklerim beni bekliyor ayni bnim gbi sabrla kavsacgmz gunu bekliyor umutluyum kiimse umdunu kaybetmesin beterin beteri var bugunume şükür Allahim![]()
amin arkadaşım. senin için de zor bilirim. ablam da anneme hasret kaldı yıllarca. ablam da başka şehire evlendi ve yılda bi kez görüştüler o da çok kısa. 11 sene ayrı kaldılar annemle ve sonra annemi kaybettik. birbirlerine hasret ayrıldılar. ablam en son annemi ocak ayında görmüştü nisanda hastalandı annem. ablamın aklında hep ozamanki gördüğü hali ve en son telefon konuşmaları var. o konuda yine de kendimi şanslı hissediyorum her halinde yanındaydım annemin.
bence sen de süpriz yap annene anneler gününde atla git yanına. sağlıklıyken nekadar vakit gerçirseniz kardır. iş herzaman olur, ama zaman geri gelmiyo. amacım seni üzmek diil, aksine çokmutlu bikaç gün geçirirsiniz, sana da iyi gelir diye söylemek istedim canım benim.![]()
haklısın canım ama olmuo işte bu olmaz olası uzaklık insanı tükedior bazen bende korkuorum ya anneme bişi olsa ya onun yanında olmasam die ama bu ayın 27 si,nde allahın izniyle kavuşacam inşallah
Kismet artik moralim bozuldu ama yapacak bisey yijkismet bakalim bu velet kac senede gelcek
kızımla hayat bir başka güzel...����������
kızlar bugün canım sıkılıyo biraz işyerindeyim ama bir an önce eve gitmek istiyorum bikaç gün çalışmasam ne güzel olacak bu ay bir an önce geçse ay kızlar canlanmam lazımenerjim düştü anne dediniz de annemde hasta yatıyo bir haftadır geçmiyo hastalığı halsizliği var ay neye üzüleceğimi şaşırdım ya Allahım beterinden koru yarabbim.Bende de bir bel ağrısı ne olduysa kendimden sıkıldım yahuuuu
canlar benim progestanı içeli 2. günüm. bugün berbatım. 1 de içtim şuan sarhoş gibiyim kafamı yerinde tutamıyorum. uykum da cabası. eve gidip uyumak istiyorum. 3te iş bitiyor. sabırsızlıkla bekliyorum. çok kötü yan etki bunlar yaa. resmen iptal oluyosun. değse bari.
kıyamam ben sana. anneler günü benim için de son 9 yıldır daha bi farklı duygulara sebep oluyor. 9 yıl önce annemi kaybettim. ve her anneler günü bana çok zor geliyor. o reklamlar içimi acıtıyor. ve sanırım annesi olan herkesi kıskanıyorum. özellikle de kayınvalidemin anneler gününü kutlamak çok zor geliyor. içimi acıtıyor. ona hediye bakmak bile beni çok geriyor. onu sevmediğimden diil. annem yaşasaydı, ona da bunlardan alırdım, sarılır öperdim, kokusunu içime çekerdim diye içimden geçirdiğim için zor geliyor. keşke anneler günü olmasa diye defalarca içimden geçirmişimdir bunca yıl içinde. gerçekten yaşamayan bu duyguyu bilemez. Allah yaşatmasın. bu durumu belki kendi evladım olunca daha kolay atlatırım. çünkü benim de günümü kutlıycak bi miniğim olcak ozaman.
canım akıntından bahsetmişsin
o yumurtlama akıntısı diye biliyorum
hiç yumurta takibi yaptırdınmı?
ne zaman çatladığını biliyomusun?