- Konu Sahibi pinaripekci
-
nohutu haşlamıyormuyuz..............yanında ne yenır pekı ılgınç geldı denıcem canım
pinarcim bu ne kuzumcokacimcoook hemen nohut islatiyorum yarin yapacamzemuszemus
cok deyisik geldi hele adi daha ilginc hic duymadim neyse yarin bi yapip bakayim tadida adi kadar ilgincmiyerimseniben
paylastigin icin tesekkürler canim ellerine emegine saglika.s.opuyorumnanaktan
pinarim balim gullerdiyari benim yengem bilmiyorum biliyomusun ama yaziim dedim ve bugün tel konusmamizda bundan bahsetmisdi hatta nohutlari islattigini yapip yapmadigini bilmiyorum ama adi aklina tam gelmemisdi
ben bunu yedim burda ama bak sayende tarifinide ögrenmis oldum kessinlikle tavsiye ediyorum herkezlere cok lezzetli
balim bende nohut var ama haslanmis yani posetlerde hazir haslayip buzluguma attim öylede olurmu acaba???
tskkler tarifin icin ellerine emegine saglik
kizlar felafel e sadece nogut girmiyor ben orginalini biliyorum babam asci oldugu icin ondan ögrendim
kizlar felafel e sadece nogut girmiyor ben orginalini biliyorum babam asci oldugu icin ondan ögrendim
zemuszemusFelafele bayılıyorum her mamaya bayıldığım gibi opuyorumnanaktan:tomato:
Burada çok var,arap kültürüne has bir yiyecek olduğu için,her çeşidini ve şeklini öğrenmiş oldum harika bir tadı var ..Eşimin arkadaşları gelecei vakit mutlaka monumde bulundururum çok seviyorlaryerimseniben
Daha önceden hazırlamış olduğum bir mönüde de vardı fotoğraflamıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...linti-yada-kendi-cekimlerimiz-olabilir-4.html
İşte benim naçizane monum ve felafellerim
Ellerine sağlık Pınar arkadaşım,ben birazcık daha farklı yapıyorum lakin özünde aynı..
Ayrıca büyük değil de mini mini misket şeklinde yapıyorum ikramlık..
sevgiler
zemuszemusFelafele bayılıyorum her mamaya bayıldığım gibi opuyorumnanaktan:tomato:
Burada çok var,arap kültürüne has bir yiyecek olduğu için,her çeşidini ve şeklini öğrenmiş oldum harika bir tadı var ..Eşimin arkadaşları gelecei vakit mutlaka monumde bulundururum çok seviyorlaryerimseniben
Daha önceden hazırlamış olduğum bir mönüde de vardı fotoğraflamıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...linti-yada-kendi-cekimlerimiz-olabilir-4.html
İşte benim naçizane monum ve felafellerim
Ellerine sağlık Pınar arkadaşım,ben birazcık daha farklı yapıyorum lakin özünde aynı..
Ayrıca büyük değil de mini mini misket şeklinde yapıyorum ikramlık..
sevgiler
ben denedim ama haşlanmış nohutla.çok güzel oldu.haşlanmış nohutla oktay usta yapmıştı senin tarifide görünce aklıma geldi. deneyim bakalım dedim misafirlere yapmak lazım artık.tarif için teşekkürler
aa biz buna nohut köftesi diyordukk
ismi bu muymuşşş
valla annem yapıyo bunu ben bayılarak yiyorumm
çok lezzetli oluyo
paylaşım için teşekkürler
yok dağılmıyor ama ben fazladan 1 yumurta koydum birazda un ekledim.dagılmadı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?