Yöresel Tarif Felafel Resimli

Yöresel Yemekler
almanya'da ismi Falafel.Almanlar bayiliyor.Bende cok seviyorum.Heleki aciyla
cok lezzetli oluyor.Ellerine saglik Pinar'cim.Cok güzel bir tarif.

almanya'da ismi Falafel.Almanlar bayiliyor.Bende cok seviyorum.Heleki aciyla
cok lezzetli oluyor.Ellerine saglik Pinar'cim.Cok güzel bir tarif.

teşekkür ederm azericğm evet gercekten lezzetlı bırsey.dunku mısafırlerımde bayıldı.bır yanda halep koftesı bır yanda felafel arap dunyası kulturlerını bu denlı ozverıyle tanıttıgım ıcın benımle gurur duyuyor olmalıkaydirigubbakcemile3allaha emanet cnmcmopuyorumnanaktan

pinarcim bende kac gündür firsat bulup yapamamistim sonunda yapabildimhihoyyyt
tadi nefisti esimde cok begendi ben hic yedigimi hatirlamiyorum ama sanki tadini yedigim birseye benzettim
neye benzedigini cikaramadim cok güzel bir tadi varcokacimcoook bundan sonra sIk sIk yapacagim canimyerimseniben
bu tarifi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

ellerıne saglık cnm benım harıka gorunuyorlar.emınım tadıda harıkadır.sankı bıraz kabak mücverini andırıyor tadı yanlışmıyım?

ellerıne saglık cnm benım harıka gorunuyorlar.emınım tadıda harıkadır.sankı bıraz kabak mücverini andırıyor tadı yanlışmıyım?
evet yaa biraz mücvere benziyor zaten esim bilemedi bir ic hazirlayip nohutla yaptigim harca buladim zannetti bunun icindeki ne diye sorduyerimseniben
ama cok begendi artik mönümde yeni bir tarif yer aldi cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

hıcbırşey değil cnm bunu senın bılmenı allah ıstedıgı ıcın sen bıldın ben ne yaptım ki?ayrıca benimde sevinmemi istediği için size de bu güzel ötesi yorumları yaptırıyor.rabbim bir nakış gibi işliyor hayatlarımızı..allaha emanet ol cnm benımopuyorumnanaktan

cokacimcoookevvet evvet bide utanmadan az evvel telefondada bahsettin tarifinden ellerine emegine saglik yengosum bende denicem en kisa zamanda insallahopuyorumnanaktan

babanın eline seninde emeğine sağlık elanur..teşekkür ederim paylaşımın için...a.s.

yazılanları okuyup resimleri gördükçe ağzımın suları aktı bende mutlaka deneyeceğim
benim deneyenlerden neyim eksik yahunaniknanik
yalnız şu anda evde nohutum yok alıralmaz hemen yapacam

bende denicem yarın inş
hamişim canım çekti valla hemen eşimi arayıp maydanoz alsın bi o eksik

yazılanları okuyup resimleri gördükçe ağzımın suları aktı bende mutlaka deneyeceğim
benim deneyenlerden neyim eksik yahunaniknanik
yalnız şu anda evde nohutum yok alıralmaz hemen yapacam

neyın eksık olacak cnm benm hemen dene.şimdiden afiyetler olsn tatlıcm..

bende denicem yarın inş
hamişim canım çekti valla hemen eşimi arayıp maydanoz alsın bi o eksik

cnm benm kıyamam sana.keşke yakınımda olsaydın ben yapardm sana..hemen yap bebişin canı çekmiş demek..şimdiden afiyet olsn cnm bnm.güzel yorumun için teşekkürler..

pinarrcıımm yine döktürmüşsün yahuu
arkadaşlardan cesaretle bende denicem buzlukta hazır nohutum var haşlanmış
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…