Yahu bu çocuğun daha önce kimliğini belirleyecek bir parmak izi, bir saçı, kılı v.s si falanda mı bulunup karşılaştırılamıyor. Yani o olduğu tahmin edilen kayıp kişilerin ve bu çocuğunkilerden bahsediyorum. Ayrıca şimdi de bir an önce DNA testi yapıp çözebilirler, niye bu kadar gürültü patırtı anlamıyorum.
O söylediklerin hep parayla oluyor allah rızası ile yapılmıyor ki bu kadın zaman ,zaman elektrik parasını ödemekte zorluk çektiğini haberlerde izledik
felcli bi insana bakmak ne kadar zor haberiniz var mi?o kadini ilk tv de gordugum andan itibaren hep rol yaptigina inandim nedense. bilemiyorum hicccccc samimi gelmedi hicbir zaman. simdi ki tutumuna da sasirmadim sahsen. ne demek ailesine vermem, sacmaligin boylesi.
o kadini ilk tv de gordugum andan itibaren hep rol yaptigina inandim nedense. bilemiyorum hicccccc samimi gelmedi hicbir zaman. simdi ki tutumuna da sasirmadim sahsen. ne demek ailesine vermem, sacmaligin boylesi.
ailesi bulmak istiyor olsaydi simdiye kadar yaparlardi.Yahu bu çocuğun daha önce kimliğini belirleyecek bir parmak izi, bir saçı, kılı v.s si falanda mı bulunup karşılaştırılamıyor. Yani o olduğu tahmin edilen kayıp kişilerin ve bu çocuğunkilerden bahsediyorum. Ayrıca şimdi de bir an önce DNA testi yapıp çözebilirler, niye bu kadar gürültü patırtı anlamıyorum.
valla bende yalniz ben boyle dusunuyorum saniyodum. aymi fikirde birini gormek mutlu etti, en azindan tas kalpli drgilmisim. aynen oyle, oyle ya da boyle bir karsiligini goruyordur olayinBen de samimi bulmuyorum. Yalnız degilmişim. Tabi vermek istemez bakıcılıgının karşılıgında devletten bakıcı maaşı alıyor verirmi vermez tabi para gidecek.
vallahi insanoglundan heeeeeersey beklenir. ve dedigim gibi bu benim kisisel fikrim, hicbir zaman samimiyet alamadim kadinin hareketlerinden ve her zaman yaptigi hareketler abartili geldi. yaniliyorsam da gunahi banafelcli bi insana bakmak ne kadar zor haberiniz var mi?
rol olsun diye 7 yil boyunca bir gencin agzindan besledi, altindan aldi oyle mi?
tamam bencilce gelebilir ailesine vermemek istemesi, ama rol yapiyir diye itham etmek ayip dogrusu.
devletin verdigi 830 lira emin olun bir felcli bakimi icin cok komik bir rakamdir.vallahi insanoglundan heeeeeersey beklenir. ve dedigim gibi bu benim kisisel fikrim, hicbir zaman samimiyet alamadim kadinin hareketlerinden ve her zaman yaptigi hareketler abartili geldi. yaniliyorsam da gunahi bana
kuzeniniz hasta bakici sanirim.devletin verdigi 830 lira emin olun bir felcli bakimi icin cok komik bir rakamdir.
kuzenim 1700 lira aliyor bu is icin. ve hafta izni yillik izin falan da mevcut. ayrica butun bakim esyalari da ailesi tarafindan karsilaniyor.
evet hasta bakici lakin hastasi tam felc bile degil. tuvalete goturuyor onu. isin alt alma kismi olmadigi halde aldigi ucret bu. demem o ki, bu kadin rahatlikla bu maastan fazlasini kazanabilir.kuzeniniz hasta bakici sanirim.
ama dedigim gibi bilemem, tamamen kisisel gorusum. devletin verdigi azsa bile disardan bir yerden mutlaka faydasi vardir. diyorum ya gunah isliyosam bu fikirde olmakla gunahi bana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?