• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felçli Rus Genci Umut'un Gerçek Kimliği Bulundu mu?

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.179
18.339
823
m.haberler.com/felcli-rus-genci-umut-un-gercek-kimligi-ortaya-7663605-haberi/
Felçli Rus Genci Umut'un Gerçek
Kimliği Bulundu mu?
Moskova'da yaşayan Olga
Pamohaba isimli bir kadın, yedi
yıl önce geçirdiği kazanın
ardından felç olan ve hafızasını
kaybeden Rus genci Umut'un
gerçek kimliğini bulduğunu
duyurdu.!
Antalya'nın merkez Aksu ilçesinde 7
yıl önce geçirdiği trafik kazası
sonucu hafızasını kaybeden Rus
gencine "Umut" ismini veren ve
bakıcılığını üstlenen Gülsüm
Kabadayı, Rus bir kadın tarafından
Umut'a benzeyen bir Rus gencinin
fotoğraflarının gönderildiğini
söyledi.
Moskova'da yaşayan Olga
Pamohaba isimli bir Rus kadın,
Umut'un şimdiki halini gösteren
fotoğraf ile 7 yıl önce Marmaris'te
kaybolan ve bir daha haber
alınamayan Rus gencini oransal
olarak karşılaştırdı. Yapılan
değerlendirmeyi Gülsüm
Kabadayı'ya gönderen Pamohaba,
fotoğrafların Umut'a ait olduğunu
öne sürdü. Yüz oranlarının birbirine
çok yakın değerlerde olması ve
aradan geçen 7 yıl ve yapılan birkaç
operasyonu da göz önünde
bulunduran Umut'un korucuyu
ailesi Gülsüm Kabadayı, fotoğraflara
bakınca Umut'a benzediğini söyledi.
"GERÇEK AİLESİ ORTAYA ÇIKSA DA
UMUT'U VERMEYECEĞİM"
Fotoğrafları görünce kadınla
iletişime geçtiklerini ve 7 yıl önce
Marmaris'te kaybolan Rus gencin
uzun süre Rusya gündeminden
düşmediğini ve gencin ailesinin
hala kayıp çocuklarını aradıklarını
öğrenen Kabadayı, tarihlerin ve
fotoğrafların birbirine benzemesi
nedeniyle Umut'un önceki halinin
olabileceğine inandığını söyledi.
Umut'un gerçek ailesinin bulunması
halinde Umut'u asla vermeyeceğini
belirten Kabadayı şöyle konuştu:
"Fotoğrafı gönderen Rus kadın
Umut'un yüzüne çok benzediğini ve
gönderdiği fotoğrafın Umut'a ait
olduğunu iddia ediyor. Fotoğraftaki
çocukta aynı yıllarda kaybolmuş,
bence de benziyor, burun dişler,
çene kısmı benziyor. Saçları
benziyor ama yedi yıldır tabi
ilaçların etkisiyle biraz döküldü.
Gerçek ailesi çıksa da ben onu asla
vermeyeceğim. Sadece tedavisi için
gerçek ailesinin ortaya çıkmasını
istiyorum."

Hatirladim bu genci... Hep merak ederdim hafiza kaybindan önce nasil bi hayata sahip olduğunu... Ailesiyle daha mutlu olacagini düşünüyorum. Sadece tedavisi için aileyi aramakta ne demek ayrica? Olacak iş mi?

Haberlerde izledim bugün cidden önceki haline ait olduğu iddia edilen resme çok benziyor şimdiki hali. Bence aynı kişi.

Kadının tavrı çok tuhaf yalnız, sonuçta çocuğun gerçek ailesi yıllardır evlatlarını arıyorlarmış zaten vermem de ne demek?

Duyan da çocuğu cami avlusunda buldu da şimdi de haklı olarak vermek istemiyor sanır.

Kadına yine takdir ederim onca baktı, kahrını çekti , ister istemez bağlandı , bir mucize olsada genç iyileşse keşke
birde bu kadın rusyaya gitmişti resmen kadına herkes hayran ,hayran baktı ve kadının elinden öpmek istediler , bir tv programında ,ben çok duygulanmışdım o zaman , fedakarlık insan sevgisi çok başka birşey

Yahu bu çocuğun daha önce kimliğini belirleyecek bir parmak izi, bir saçı, kılı v.s si falanda mı bulunup karşılaştırılamıyor. Yani o olduğu tahmin edilen kayıp kişilerin ve bu çocuğunkilerden bahsediyorum. Ayrıca şimdi de bir an önce DNA testi yapıp çözebilirler, niye bu kadar gürültü patırtı anlamıyorum.

O söylediklerin hep parayla oluyor allah rızası ile yapılmıyor ki bu kadın zaman ,zaman elektrik parasını ödemekte zorluk çektiğini haberlerde izledik
Yahu bu çocuğun daha önce kimliğini belirleyecek bir parmak izi, bir saçı, kılı v.s si falanda mı bulunup karşılaştırılamıyor. Yani o olduğu tahmin edilen kayıp kişilerin ve bu çocuğunkilerden bahsediyorum. Ayrıca şimdi de bir an önce DNA testi yapıp çözebilirler, niye bu kadar gürültü patırtı anlamıyorum.

hatirladim haberi.
Neden vermek istemiyorki?
hic tanimadigi bi cocuga kucak asti, haberi gorunce vay be kadina bak dedim..de, hakki yok ailesine vermemeye.

O söylediklerin hep parayla oluyor allah rızası ile yapılmıyor ki bu kadın zaman ,zaman elektrik parasını ödemekte zorluk çektiğini haberlerde izledik

İyi de ben bakan kadın için demiyorum ki, o zaten vermek bile istemiyor çocuğu, kalkıpta ailesi bulunsun diye de çabalıyacak hali yok tabiki... Kendi çocukları olduğunu iddia eden insanlar için bir DNA testini yaptırmak çok da zor olmaz herhalde.

o kadini ilk tv de gordugum andan itibaren hep rol yaptigina inandim nedense. bilemiyorum hicccccc samimi gelmedi hicbir zaman. simdi ki tutumuna da sasirmadim sahsen. ne demek ailesine vermem, sacmaligin boylesi.
felcli bi insana bakmak ne kadar zor haberiniz var mi?
rol olsun diye 7 yil boyunca bir gencin agzindan besledi, altindan aldi oyle mi?
tamam bencilce gelebilir ailesine vermemek istemesi, ama rol yapiyir diye itham etmek ayip dogrusu.

o kadini ilk tv de gordugum andan itibaren hep rol yaptigina inandim nedense. bilemiyorum hicccccc samimi gelmedi hicbir zaman. simdi ki tutumuna da sasirmadim sahsen. ne demek ailesine vermem, sacmaligin boylesi.

Ben de samimi bulmuyorum. Yalnız degilmişim. Tabi vermek istemez bakıcılıgının karşılıgında devletten bakıcı maaşı alıyor verirmi vermez tabi para gidecek.

ailesi bulmak istiyor olsaydi simdiye kadar yaparlardi.

Ben de samimi bulmuyorum. Yalnız degilmişim. Tabi vermek istemez bakıcılıgının karşılıgında devletten bakıcı maaşı alıyor verirmi vermez tabi para gidecek.
valla bende yalniz ben boyle dusunuyorum saniyodum. aymi fikirde birini gormek mutlu etti, en azindan tas kalpli drgilmisim. aynen oyle, oyle ya da boyle bir karsiligini goruyordur olayin

felcli bi insana bakmak ne kadar zor haberiniz var mi?
rol olsun diye 7 yil boyunca bir gencin agzindan besledi, altindan aldi oyle mi?
tamam bencilce gelebilir ailesine vermemek istemesi, ama rol yapiyir diye itham etmek ayip dogrusu.
vallahi insanoglundan heeeeeersey beklenir. ve dedigim gibi bu benim kisisel fikrim, hicbir zaman samimiyet alamadim kadinin hareketlerinden ve her zaman yaptigi hareketler abartili geldi. yaniliyorsam da gunahi bana

vallahi insanoglundan heeeeeersey beklenir. ve dedigim gibi bu benim kisisel fikrim, hicbir zaman samimiyet alamadim kadinin hareketlerinden ve her zaman yaptigi hareketler abartili geldi. yaniliyorsam da gunahi bana
devletin verdigi 830 lira emin olun bir felcli bakimi icin cok komik bir rakamdir.
kuzenim 1700 lira aliyor bu is icin. ve hafta izni yillik izin falan da mevcut. ayrica butun bakim esyalari da ailesi tarafindan karsilaniyor.

devletin verdigi 830 lira emin olun bir felcli bakimi icin cok komik bir rakamdir.
kuzenim 1700 lira aliyor bu is icin. ve hafta izni yillik izin falan da mevcut. ayrica butun bakim esyalari da ailesi tarafindan karsilaniyor.
kuzeniniz hasta bakici sanirim.
ama dedigim gibi bilemem, tamamen kisisel gorusum. devletin verdigi azsa bile disardan bir yerden mutlaka faydasi vardir. diyorum ya gunah isliyosam bu fikirde olmakla gunahi bana yani

İlk okuduğumda bakan kadının maaş için baktığını düşünüp kadını samimi bulmamıştım.
İşte insan oğlu başına gelmeden konuşmak kolay. Yaklaşık 4 aydan beri babam yatağa bağımlı. Haftanın 3 günü nöbet bende. Altını almak, yedirmek, içirmek, biraz olsun iyise 3 kişi de bulursam balkona çıkarıp hava aldırmak o kadar zor ki. Babam olduğu için çok da zor gelmiyor. Bir gülüşü yeterli ama gerçekten hastaya bakmak çok zor. Eve geldiğimde ağlamakla geçiyor ilk günüm. Bu kadın da sevmese yapamaz, para için belki 1 yada 2 ay, gerisi gelmez. Demek ki bir gönül bağı kurmuş.
Bana ilginç gelense kaç yıl oldu, hala kimliği belirlenmemesi. Eğer rus ise o yıllarda ülkeye giriş yapıp çıkış yapmayanlardan dahi bulunabilirdi.

kuzeniniz hasta bakici sanirim.
ama dedigim gibi bilemem, tamamen kisisel gorusum. devletin verdigi azsa bile disardan bir yerden mutlaka faydasi vardir. diyorum ya gunah isliyosam bu fikirde olmakla gunahi bana yani
evet hasta bakici lakin hastasi tam felc bile degil. tuvalete goturuyor onu. isin alt alma kismi olmadigi halde aldigi ucret bu. demem o ki, bu kadin rahatlikla bu maastan fazlasini kazanabilir.

İyi de neden yani? Çk saçma değil mi? Bu adam rus vatandaşı gitsin ülkesine orada bakılır zaten. Ailesi bulunmasa da bakılır sokağa atılmaz ki. Gitsin evlat edinsin çocuk esirgeme kurumundan. Ona versin sevgisini bir çocuğun hayatını kurtardın. Benim mantığım almadı.

Back
X